271

Сата НАТО

преди 3 години

Трябва насищане, а колкото и да не ти се вярва, това не е толкова лесно в една стая с огромна кубатура и която се проветрява като хората.-------Абсолютно вярно. Затова е и безсмислено носенето на маска - заради огромната кубатура, равномерното разсейване и динамиката на флуидите. И ти благодаря, че току що нарече носещите маска на открито ПЪЛНИ ИДЬОТИ.

270

Анонимен

преди 3 години

Аз се радвам, че има лекари с различни мнения. В спора се ражда истината, иначе ако всички са на едно мнение, някак се спира да се търсят различни решения. Както се казва, държат се на тръни. Иначе, не вярвам лекар със стаж почти четри деситилетия точно по специалноста, да дава неразумни съвети и да вреди на хората. Може би, точно паниката сред хората прави нещата много по-трудни, от колкото е разумно.

269

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО"Значи маската пази само от директно изкашляни или изкихани капчици, нали така?"Не. Нищо не си разбрал, а от 7 месеца я дъвчиш тая тема.

268

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО"Ти не дишаш през маската .... аерозолът е толкова малък, че ще .."Другарю, има цял дял от физиката, който се нарича Динамика на флуидите. Колкото и да не ти се вярва, физическите прегради играят роля за тия неща при това и в двете посоки.Явно и не си дочел и за вируса: не е достатъчен един два или 5 вируса, за да се заразиш. Трябва насищане, а колкото и да не ти се вярва, това не е толкова лесно в една стая с огромна кубатура и която се проветрява като хората.

267

Сата НАТО

преди 3 години

Значи маската пази само от директно изкашляни или изкихани капчици, нали така?

266

Сата НАТО

преди 3 години

Аз ти обяснявам, че ти не дишаш ПРЕЗ маската, а ПОКРАЙ маската. Колко пъти трябва да ти се напише? Ако аерозолът е толкова малък, че се носи из въздуха, просто ще си влезе покрай маската и нищо няма да го задържи.

265

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 282"А фините капчици откъде идват?"От устата и носа. Затова и слагаш маската върху тях.Лелелелелеллеееее. 7 месеца драскате за това и сте на НУЛАТА.

264

Нено

преди 3 години

Ами човека е професионалист. Той не вярва,защото знае!

263

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоТи си безнадежден.

262

Анонимен

преди 3 години

Вируса не лети просто така във въздуха: трябва му носител: аерозоли с други думи фини капчици а те НЕ минават през маската. ------А фините капчици откъде идват?

261

Анонимен

преди 3 години

Миналата седмица швейцарски учени също обявиха, че новият коронавирус атакува и кръвоносните съдове. На този фон мнозина се питат коя е истинската причина за смъртта на много от пациентите: кръвните съсиреци или възпалението на белите дробове?"До кръвни съсиреци се стига и при други болести, но не толкова често, както при болните от Ковид-19", казва Нилс Кухер, директор на отдела по ангиология към Университетската клиника в Цюрих. Той е провел изследване заедно с медици от Милано, в което са обхванали данните за жертви на Ковид-19 в Италия, които са били лекувани в интензивно отделение. Пр

260

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 278"А колко струва мнението на Джим Гарфийлд, след като е един от милионите доктори по света?"Я кажи, какво е мнението на "милионите доктори по света"?

259

Анонимен

преди 3 години

изписано има тонове за тромбозите при короната, тия здрави, малди хора, без придружаващи заболявания, умират точно от това-------1. Никой млад и здрав не д умрял 2. Къде са тия тонове, дай да ги прочетем?

258

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОВируса не лети просто така във въздуха: трябва му носител: аерозоли с други думи фини капчици а те НЕ минават през маската. Трябва и концентрация на вируса, за да има заразяване, и т.н. От 7 месеца драскаш тук и все още си на кота нула по-отношение на знания за вируса.

257

Анонимен

преди 3 години

Според д-р Джейми Гарфийлд от университетската болница в Темпъл, Филаделфия това може да увреди кръвоносните съдове и да увеличи шанса за образуване на съсиреци------- Според... А колко струва мнението на Джим Гарфийлд, след като е един от милионите доктори по света?

256

Аз и да ви уча?

преди 3 години

Четете бе хора, не е срамно, изписано има тонове за тромбозите при короната, тия здрави, малди хора, без придружаващи заболявания, умират точно от това, дори и такива, които не са знаели, че носят ковид 19.

255

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОЗависи от маската.

254

Анонимен

преди 3 години

До 269/271/273Напразно си губиш времето. Тоя, който те "пита" НЕ ИСКА да знае. Той е неграмотен и държи такъв да си остане, за да продължи да *** с чиста съвест, а сега ти му разваляш кефа. Сега след всеки пост на тая тема ще знае, че *** яко, а така не е гот.

253

Сата НАТО

преди 3 години

Искам да видя заглавие: "Мангъров на първа линия - бори COVID-19 безстрашно !"-------В една стая с трима пациенти, където твърдите, че навсякъде във въздуха витаят вируси, как маската ще те предпази? Някак си логично и научно можеш ли да ми обясниш? Въздухът, който дишаш, въобще не минава през маската - минава ПОКРАЙ маската.

252

Анонимен

преди 3 години

Учените не са сигурни защо вирусът причинява съсиреци, но смятат, че може да е резултат от имунна свръхреакция, наречена "цитокинова буря". Според част от специалистите при някои пациенти този процес преминава в свръхпроизводство, като имунните клетки започват да унищожават здрави тъкани.Според д-р Джейми Гарфийлд от университетската болница в Темпъл, Филаделфия това може да увреди кръвоносните съдове и да увеличи шанса за образуване на съсиреци.