291

ПроСоТо

преди 3 години

до "302":Че кога стана ТИ "критерия за Истината" бе,шматарок?И кой ти "даде правото" да определяш "Това да,това-не"?.....айде да та не обиждам...

290

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо".Ако кихаш и кашляш,ДОБРЕ,тя /маската/ МОЖЕ да ограничи донякъде разпространението на слюнката ти,но да "ФИЛТРИРА" въздуха е просто..МАЛОУМИЕ!"Малоумие си ти, който не може да разбере, че в едно исъщо изречение си противоречиш: ако маската "спира слюнката" (да приемем, че това включва частично или изцяло въпросните аерозоли, които буквално ФИЗИЧЕСКИ биват АБСОРБИРАНИ от ХИГРОСКОПИЧНИЯ слой на маската) това означава че тя ФИЛТРИРА въздуха от въпросните.Скрий се.

289

ПроСоТо

преди 3 години

до "229":НЕ е "***!Явно неграмотния си ти!Въздуха НЕ преминава през "маската",това НЕ Е ПРОТИВОГАЗ!Въздуха преминава през ЛУФТА,който е НЕИЗБЕЖЕН при "маските"!..Ако кихаш и кашляш,ДОБРЕ,тя /маската/ МОЖЕ да ограничи донякъде разпространението на слюнката ти,но да "ФИЛТРИРА" въздуха е просто..МАЛОУМИЕ!..не си ли ходил в казармата бре?..Не знаеш ЗАЩО СА ИЗМИСЛЕНИ "противогазите"?!

288

Анонимен

преди 3 години

Мангъра обожава медийното внимание, което вие му давате.Всички, които му вярвате, ако и когато се разболеете, отидете при него...той ще ви даде аспирин и ще ви изпрати вкъщи.Ако не се оправите...просто ще ви сложи в графата- сухи съчки.Ще си умрете спокойни и вярващи в несъществуващото...или в не така сериозното съществуващо.

287

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 301"Авиационен инженер съм с 20 годишен стаж"Явно и пълни неграмотници могат да стават авиационни инженери. Така излиза.

286

Анонимен

преди 3 години

Занимават цялата държава с един откровено ненормален човек.И този се превърна в идола на половин България.Нямам думи.

285

68

преди 3 години

Само къртене на герб-специалистите (всички са станали директори по тази линия).

284

Сата НАТО

преди 3 години

99% от въздуха, който дишате, минава покрай маската. Маските, които прилепват плътно пък имат клапан, който изпуска всичките ви вируси навънка - така "пазите другите".

283

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоАйде стига си спамил и си се правил на интересен, досаден навлек!

282

Анонимен

преди 3 години

Казах ти, че си пропускал яко часове в училище . :))))------- Много знаеш къде съм пропускал... Авиационен инженер с 20 годишен стаж съм.

281

Недоразбрал

преди 3 години

Привържениците на Мангъра защо въобще влизат по сайтовете да говорят за Нещо в което не вярват?!Приличат на Волтер,който прекарал животът си да се бори с Бог,в съществуването на който не вярвал?!Ей тъй както вашият гуру,п,елте,к дрънкайте на ляво и на дясно щуротии,вейте си байраците,не носете маски и живейте като че ли нищо не се случва,но ако се случи недейте да ривети като убодени мечки и да търсите помощ от болници и доктори!!

280

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен282Ти си "надежден"?...

279

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО"Маската не спира флуидите да я заобикалят."Казах ти, че си пропускал яко часове в училище . :))))Жив и здрав, с неграмотници не се спори.

278

Сата НАТО

преди 3 години

Ако няма маска динамиката на флуидите казва, че темпа на насищане се променя неблагоприятно-------Не, темпа на нсищане си е един и същ.Не ги разбираш нещата.Маската не спира флуидите да я заобикалят.

277

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОПак не схвана. Ако няма маска динамиката на флуидите казва, че темпа на насищане се променя неблагоприятно, да не говорим за директна инфекция (от цели капки слюнка от тоя отсреща).Второто е и причина, за носенето им на открито където много близък контакт не може да бъде избегнат.Доколкото знам, иначе не се изискват маски на открито.

276

до 289

преди 3 години

Чувал ли си поговорката "Девет баби - хилаво бебе"?Не може Мангърата да дърпа на една страна и да дава едни акъли, Ангелов на друга, а Мутафчията на трета, народът не знае на кого да вярва и какво да прави.

275

Анонимен

преди 3 години

Би трябвало да има етична комисия към лекарския съюз и да могат да го лишат от права-------Заради какво?Коя етична норма е нарушил?

274

Истината

преди 3 години

До Нено....Ами човека е професионалист. Той не вярва,защото знае!....Хайде бе, в цяла България единствено Мангъра и Антония Фарма са професионалистите!

273

Хм

преди 3 години

Не е редно да продължава да работи. Би трябвало да има етична комисия към лекарския съюз и да могат да го лишат от права

272

Анонимен

преди 3 години

Защо го слагат тоя лъжлив, пелтечещ некадърник, който никога не е виждал, камо ли да е лекувал болен от Ковид, срамота бе Мангъра.