311

Handel

преди 3 години

Абе тези тиквeните червенотиквeничета настина са големи тиkви! За няколко жълти стотинки и майките си ще заколят.

310

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 332Не е вярно! Няма да се зарази, защото той сам каза, че няма такъв вирус!Ще се излекува с 1айчета!Има ли навалица пред клиниката Му?

309

wer

преди 3 години

Един ден на доц. Денисович

308

Хабилитиран колега

преди 3 години

Доцент Мангъров е прав. Факт и без варианти.

307

То е много интересно

преди 3 години

След като медиите превърнаха доктора-протестър в антиНОЩ говорител,койтонадвиква борещите се с Ковид,накрая той влезна в отделение с болни,за да видикак стоят нещата на практика.Това пак се превръща в шоу и реклама от медиите.Мангъров прозря и съобщи известни и на студенти факти за борбата с вирусите и антибиотиците.Сега трябва,за събиране средства за борба с Ковид,да направят изолиран коридор в отделението,от който желаещи ще могат с билети да наблюдават като в маймунарник мангъровбитките.

306

Анонимен

преди 3 години

здравното министърче,подлогата на боко,по негово нареждане го праща в корона отделението да му осигурят заразяване и да му затворят устата.И пак ще се окаже прав че антибиотици не помагат - или антивирусните ремдесевири или плазма, ама от тях за простия народ няма. Бою отдели 2 млн за 2600 дози(по 5 на човек), т.е. за 500 души, т.е. само за тях си,а харчи и то при падемия милиарди за патрулни кораби в черно море,за стари самолети за нато целите,а не ги харчи за лекарства.И вие опряхте до мангъров да се дъвчете, а не гъквате на бою как харчи парите,просто племе, още антибиотици за вас, вместо д

305

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 330А вие не сте кухи ***, само сте сухи съчки. Иде!

304

Анонимен

преди 3 години

Мангъра си е абсолютно прав !Антибиотици за вируси няма. Най много витамин С и молитви за вярващите. И с маски и без маски , и с карантии и без карантии , всеки ще изкара вируса .За съжаление повечето бг-та са кухи ***.

303

Анонимен

преди 3 години

Здравният министър по много фин начин заби този самозван гущер в Ковид-отделението.Горко сега на на попадналите при него - леталният изход им е сигурен. Но ако и той се разболее, едва ли ще се лекува с чайчета и добавки, а ще се възползва от ресурсите на болницата за сметка на други тежки случаи. Но това е нивото на еволюция на ума му и не можие да го надскочи, колкото и да се пъне.

302

хахчоф

преди 3 години

"При положение, че нямаме нещо, което да дадем на хората и да им мине, основната тежест трябва да падне върху грижата за болните.Трябва да се намери начин близките на тези с COVID да бъдат допускани да се грижат за тях." Е за какво са отошли възрастните в болница, да ги обгрижват и лекуват близките ли? Дай направо да ги изписваме пък кой оживей оживей. Моного объркан индивид

301

ЖороПърви

преди 3 години

Мангъров е един от малкото мислещи и некорумпирани в здравната система!

300

Брадвата

преди 3 години

Мангърчето е доста заблуден, принципно мисли логично, но в случая май се е позаблудил. Инат е, спор няма. Дано поне оцелее.

299

петко ковачев

преди 3 години

този запя песента на лекарите които вярват и колко е опасен този вирус Дойде ли му акъла??

298

Анонимен

преди 3 години

Като дишате ПОКРАЙ маската защо се оплаквате, че не ви стига кислорода бе умнико? -------- Кислорода ми стига, просто маската "обогатява" въздуха с всякакви гадости.

297

Браво, докажи им!

преди 3 години

Браво докторе! Дерзай и покажи на хората как се лекува, че позабравиха последно време! Много те хейтят, но и не малко сме с теб!

296

Анонимен

преди 3 години

Много ми е кеф като знам, че на българите ще им бият ваксина против Ковид, която е измислена от турско семейство.

295

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен320с удоволствие ще се махна и ще оставя Ти и ПОСЕСТРИМИТЕ ти да се оаквате яко тука!..а бакалъм!

294

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоДругарю, забелязал съм, че "последното" от теб ВИНАГИ е след като си се оакал порядъчно и вече нямаш какво да кажеш.Така беше и сега с "филтрирането".Айде изключвай компа и отивай да пиеш.

293

ПроСоТо

преди 3 години

ся последно от мен към нещастниците-маскозащитници:..Абе ей,и самите ви "ВЕЛИЧИЯ" ви казаха:-"Ако немате маска,турете шал или кърпа на устите си!"..Е?...Къде отиде "вълшебното предпазно действие" на намордника,наречен "маска"?

292

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 310"Като дишате ПОКРАЙ маската защо се оплаквате, че не ви стига кислорода бе умнико?"Как защо? Не чу ли, той е авиоинженер с 20 годишен стаж и флуидите си текат по същия начин. Гиди дърво неокастрено.