78

ААААААААААА

преди 3 години

А КАКВО РЕЧЕ ОНЯ С ВДИГНАТОТО ЮМРУЧЕ И ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ МУ НАСЪСКАЛИ И ПЛАТИЛИ ХОРАТА ПО ПЛОЩАДИТЕ, КОИТО ИЗВЕДОХА НАРОДА ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА- ИЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО ЩЕ БЪДАТ ЛИ ОСЪДЕНИ И ЗАТВОРЕНИ ПОДБУДИТЕЛИТЕ ЗА БИОТЕРОРИЗЪМ.

77

до 78 ъъъ

преди 3 години

веднагически те уреждам да взимаш 1000-та лева като доброволец в КОВИД отделение и да видиш как се прибират парите, ти не си добре, НИКОЙ ДИРЕКТОР И ЛЕКАР не се натиска за КОВИД БОЛНИ, ама нали ви плащат на пост.. та поствате на поразия

76

реалист

преди 3 години

Линейки няма. Легла няма, а там където ги има, няма лекари. Видим резултат от управлението на Мутрата тарикат. Време е за събирана на капачки за цялото ни здравеопазване.

75

Яшарчо

преди 3 години

Никъде по репортажи не видях цинганин да стои на опашка за изследване от ковид, освен това няма пребит доктор на линейка, защо е закъсняла и цинганина е умрял!!!???Освен *** да не боледуват или да не си правят изследвания, което не вярвам! Нещо не се връзва, в цинганския квартал в София Христо Ботев е спокойно пият си, ядът си и линейки не се чуват в квартала

74

ъъъ

преди 3 години

Ама нормално е да няма легла при 1000 лева пътека. Защо няма легла, след като имаме около 200 тежки случаи в страната? Защото всеки директор на болница има интерес да си пълни леглата с положителни, да прибира парите от пътеката и в същото време да няма места за тежки случаи.

73

Анонимен

преди 3 години

Системата се разпада, но и медиите не помагат като всяват паника. Хората почват да звънят веднага на спешна помощ, искат лечение с ремдесевир без да знаят дали е подходящо за тях, купуват антибиотици на поразия. Медици няма достатъчно, но няма как да се появят изведнъж, така че нека да щадим тези които имаме! Носете маски и следващият път като излъчват Мангъров изключете телевизора да им падне рейтинга, та да се осетят!

72

ШАШ У КОЧИНАТА

преди 3 години

ВИЖТЕ МУ ФИЗИОНОМИЯТА НА ТОЯ И ПУСНЕТЕ ВОДАТА У ТОИЛЕТА !

71

Анонимен

преди 3 години

Излиза, че хората, които не са се презапасили с лекарства са се прецакали. Защото ако сега им дотрябва някакво лекарство не могат да разчитат да намерят.

70

Каракочев

преди 3 години

Незабавна оставка на министъра на образованието и въвеждане на дистанционно обучение. Не може само да се лекуват болните и да не се взимат никакви предпазни мерки! Здравната система вече не издържа на това. Защо изпълнявате плана на Мангъров и чакате да се зарази 70% от населението? Закъснелите мерки ще доведат до пълна карнтина!

69

Анонимен

преди 3 години

"Най-важното е хората да бъдат разумни да спазват разписаните мерки. Да не се срещат с хора на големи групи."Така де! За да се случи това затвори училищата!

68

Анонимен

преди 3 години

Системата се разпада,обаче ВСИЧКО Е ТОЧНООООО

67

Анонимен

преди 3 години

Спрете вече да лъжете, че всичко е наред. Легла няма, вече има десетки оплаквания на положителни с Ковид, които ги карат като чували между 50 болници и отказват да ги приемат, защото няма легла. Няма и лекари. Няма и медикаменти. Няма нищо. Затваряйте тая София най-после, защото тепърва ще става страшно.Цяло лято нищо не направихте/измислихте, а сега ни облъчвате с пропаганда, че "ситуацията е тежка, но всичко е наред". Как точно е наред? Или за рисковите групи и починалите не ви е еня изобщо?

66

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСофия е около 2 млрд души, в т.ч. около 800 хил. от провинцията - около 40%. Дошли отпреди 10-25 г. заради нелоша работа и добро заплащане - средно 1100-1200 лв/месец, но незабравили селския си манталитет, те се държат като лица с биволски инат, малообразовани, прости, но нагли и дебелооки. Кореняците софиянци с малки изключения не са такива, но потънаха в блатото от провинциалиасти. Дори министрите начело с премиера са провинциалисти, за депутатите да не говорим. И КВ брули наред.

65

Анонимен

преди 3 години

Голямата новина. Айде сменете плочата.

64

Анонимен

преди 3 години

Да се върнат по родните домове в селата си и всичко ще се нормализира. Иначе това и на град не прилича. Унищожиха красивата столица. Такава грозотия къде другаде има. Да дойдат на село и ще чакат за линейка, но едва ли ще я дочакат, когато джипито е на 60 км, а транспорт има само 2 пъти седмично. А пък ако си под карантина ще свършиш и няма и да се чуе. Така че не са за оплакване .

63

Анонимен

преди 3 години

Цело лято дремахте.Раздавахте пари за самолети и не знам си кво.Баце раздаде милиарди на близки фирми и сега олелееееее.

62

КОМУНИСТИ

преди 3 години

ЗАЩО не се определите, КОИ СА ЗА ФАКТА, ЧЕ ИМА ПАНДЕМИЯ от КОВИД и КОИ са против истерията, че да знаем, иначе изблиза, че един и същи човек публикува против после опровергава и плачка, че няма обслужване по болниците, няма линейки няма легла ТОВА ДРУГАРИ НЕ Е ЧЕСТНО да си правите дневната надница с противоположни публикации, САМО МАНГЪРА има право

61

Анонимен

преди 3 години

Днес карах жената за работа, защото не искам да ми донесе "подарък" от градския ковид-транспорт. Трафикът е на една-трета от нормалния. София не е била толкова пуста в делничен ден.Явно хората са много уплашени и има защо.

60

Бойко Борисов

преди 3 години

А пък аз преведох 1 милиард на германия за катерчета и 2 млд.на сащ за още 8 летящи чайника общо 5 млд с другите 8 сори пари за линейки нЕма! ГЕРБ ПОБЕДА!

59

Анонимен

преди 3 години

Ремдисивир може и да има, но широкоспектърните антибиотици изчезнаха, щото хората се презапасяват и купуват без да са болни. Да не стане така че се разболее човек от нещо друго,хапченца няма.