16

Анонимен

преди 3 години

Акция "Зима" е в ход, проверяват коли за температура и пешеходци за подметки с грайфер.

15

Рембо

преди 3 години

Карам си вчера колелото, и минавайки покрай една спряла на тротоара патрулка, гледам един полицай нещо ми маха. Помахах му и аз и си отминах.

14

Анонимен

преди 3 години

И пешеходци? България си остава все същата *** кому дупка, където 95% страдат, а останалото са ченгета и далавераджии.

13

Анонимен

преди 3 години

"зима" да се чете "глоба" , че трябват кинти за шкафчето и да се раздават от прозореца на джипката

12

изтрещеняци

преди 3 години

До КадъноразклащачАха и ако не си ги обул все още, заради сухото време - ще показваш касова бележка за покупката. Ако нямаш - глоба и от КАТ и от НАП.И за зимни маски ще проверяват. За тях пък ще глобяват от РЗИ.

11

Анонимен

преди 3 години

Сутринта отивайки към метрото от храстите ненадейно изскочи Милиционер и ми вика вдигай краката да видим грайфера на обувките ти.Понеже още мине топло и съм с гуменки ми написа фиш за 30 лв, но първо ме попита дали няма да почерпя.

10

Анонимен

преди 3 години

На държавата е по-лесно да насърчи корупцията сред служителите на КАТ отколкото да йм вдигне заплатите. Лошото е, че вече и хора няма по улиците, та съвсем ще го закъсат катаджийте.

9

Анонимен

преди 3 години

Явно много са им секнали рушветите на минцюлайтити. Имам за съседи две КАТерици, до преди година ходеха като шестмъдурести босове на вселената. Стойки, чупки, коли, дрехи по пет бона,въдици от по десет хилки, пушки, оптики неземни, чудо страшно,със заплатка хиляда и петстотин лева. Оня ден го гледам тариката на касата в магазина подсмърча като Асен пред изборна секция, преди да са му дали кебапчето. Че и с карта плаща, срам голям да няма една стотака за хляб. Ей съсипаха я тая държава.

8

Анонимен

преди 3 години

Вчера ме провериха, скейтборда ми без светлини, грайфера на гумите се изтрил, добре поне, че са зимни, ама пак ме глобиха. А ме спряха, понеже отнех предимство на една ученичка с ролери. Скапан ден.

7

Анонимен

преди 3 години

Акция Зима няма правно основание. Задължителните неща относно гумите на автомобилите през зимата са от 15 ноември.

6

Анонимен

преди 3 години

От 14 години съм шофьор и никога, повтарям - никога не съм виждал катаджиите да спрат някой за отнемане на предимство. Нарушенията, които КАТ следи, са колан, превишена скорост, фарове, алкохол/наркотици.

5

Анонимен

преди 3 години

Акция 'ВЗима' не е спирала от карантината, бюджет трябва да се пълни, за да се събират пари за спрените чалготеки и вертепи по курортите. С глоби и санкции ще съберем пари.

4

Анонимен

преди 3 години

Акция "Взима" е пусната в ход, след като все още ен са получили изконното си 300% увеличение на заплатите.

3

напомням на КАТ

преди 3 години

При проверката на пешеходците, да не забравят да им премерят грайфера на обувките.Поне 4мм и зимна шарка на подметката да изискват.

2

Черен петък

преди 3 години

КАТеричоците много са я закъсали тази зима, щом са погнали велосипеди, трополетки и пешеходци.

1

Баш Суджука

преди 3 години

Пари за увеличение на заплати няма, затова акция взима е в ход. Трябва яко да се щави, че ей я Коледа дойде.