5

Анонимен

преди 3 години

И затова ли ще им дават по още 1000 лв на калпак на джипките?Бъдете сигурни, че тия болни няма да преглеждат!Това не са лекари, а чиновници.Аз затова вече не съм общопрактикуващ лекар. Исках да се занимавам с медицина, а не да ставам чиновник, пък било то и за голяма заплата.

4

Анонимен

преди 3 години

БааахТи джипитата, дето не знаят как се лекува грип!

3

Лили

преди 3 години

Крайно време беше да ги размърдат тези недояли се...да поработят.

2

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно подкрепям коментар 1!Това са хора, които само ще изпишат направление, и няма да те погледнат, но ще врякат, че са на първа линия!Вместо да облекчат работата на истинските лекари, тези са едни писарушки, които така и не могат да вземат специализация!

1

Анонимен

преди 3 години

"Заради тази практика директорите на лечебни заведения искат допълнително обучение за личните лекари, за да могат по-добре да преценяват кои случаи са за хоспитализация."Пак нищо не са разбрали. Като бивш лекар ви го казвам - почти всяко джипи ще ви прати да ви гледат в болница, за да не носят отговорност. Не че не могат да преценят, те просто не искат да носят отговорност. Така че и десет обучения да им дадате, те пак ще пращат. Тук не идва реч за незнание, а за натрисане на отговорност.