34

Анонимен

преди 3 години

Булшитс.Вестникарска измислица.Това е недоказуемо.

33

.!.

преди 3 години

Епа то така става! Само да знаете, че има хора дето имт гени които вече са патентовани от разни компании и корпорации! Сега е просто въпрос на време да почнат да им искат патентни такси на тия хора! ко да ви кажа! Спомням си преди време, когато Мунсанто се опита да патентова едни гени по прасетата в Германия! И тия немците тогава направиха изследване и се установи, че над 89% от прасетата в германия го имат този ген! Без помоща на мунсанто разбира се! И не позволиха патента тогава!

32

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 33Някои хора мълча и си мислим, че са тъ-пи ...Някои не си мълчат и ние се убеждаваме, че са тъ-пи !!! И с теб случаят е такъв !!!

31

браво,

преди 3 години

много добре и навреме поднесено на фона на предстоящата ваксина истерия.ахааа да ме убедите да се ваксинирам, ама не се получи.добре, че бе бай тошо да ме ваксинира преди години.да ми инжектират либерстки л***йн@ нема стане.

30

Мч

преди 3 години

До 18Разбира се, Вие сега ли разбирате с какво дупчат децата ни - ваксините се отглеждат в човешки и животински клетки - туморни, ембрионални, пилешки, свински, маймунски, кучешки и т.н. Това е чуждо ДНК директно в кръвотока ни. А от животинските клетки има замърсяване от свински цирковирус, маймунски ретровируси и прочее. Чудесен коктейл за здраве...

29

Анонимен

преди 3 години

Ква е тая фантасмагория дето сте надраскали бре? хаххаххаа. Само да питам - тая хенриета жива ли е, здрава ли е? Или е умряла? Щот нали клетките безмъртни, тогава що не е сред живите?Хаххаххахха някой решил да си прави материалче, тип свободно съчинение. хаххахххахаРеално погледнато и логично погледнато - хенриета трябва в момента да е жива, щом е била безсмъртна. Ама не е. Тогава кое е безмъртното? Драсканиците на тоя дет писал това.

28

Анонимен

преди 3 години

а без сърните щяхме да сме омрели всичките до сега. блек лайфс матър, нотинг елс матърс.

27

Анонимен

преди 3 години

До 23Викаш друго си е безсмъртни рак клетки на бял човек нали къде къде по яко е... *** мааа ви аз смешна.

26

Handel

преди 3 години

Ами като сложиш ракови клетки в хранителна среда не е чак толкова изненадващо че се размножават. то оновното при раковите клетки е именно това - мутирали саморазмножаващи се клетки, които изместват оргиналните човешки клетки. 1951-ва година съвременната медицина е все още в зародиш. Минали са само 6 години откакто е открит първият антибиотик... А тя не е умряла защото са и "взели клетките без позволение". а от ракът. Ама не - ей как белите убивали нeгpите - вземат им клетките без да ги питат!

25

Анонимен

преди 3 години

Щом са и живи клетките, значи е жива и тя. Просто е минала в друга форма на съществуване.

24

демек

преди 3 години

шизофреничните водачи на юдо-масонските кланове вече няма да пият бебешка кръв за да изкарат до 100 годиникаква ирония - евреите постепенно ще се превърнат в неггри преследвайки психопатичната идея да станат безсмъртни

23

Totenkopf

преди 3 години

Поредните глупости и шашкъни, и фейкове

22

Анонимен

преди 3 години

А на Боко клетките през час се размножават.))))

21

Анонимен

преди 3 години

Това е доста гадно - безсмъртен рак от клетките на няква чер нил ка...

20

ГосТ

преди 3 години

Колко чужд труд откраднаха мошетата, сега тръгнали за HeLa да търсят правата....

19

Анонимен

преди 3 години

Скука.

18

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно. Краварите имат много здраве. Клетките на Путин също са безсмъртни, защото руснашките специалисти първи направиха ваксина срещу шап..... пардон Ковид-19.

17

Анонимен

преди 3 години

И това значи ли, че нейните (и не само) туморни клетки са във ваксините които ги блъскат в децата и на нас? После ракове и тн.. тока добре ни "помага" и "предпазва"

16

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости "Първо трябва да се пита! Тялото си е твое!" биологически тялото след смъртта е на природата. Изгонете търговците от храма.

15

Анонимен

преди 3 години

Lan, то и като умреш тялото и органите ти се унищожават по един или друг начин, но не могат да ти ги взимат и използват без да си дал съгласие предсмъртно. Така че в случая не си прав.ПС: И тогава е имало медицинска етика също