17

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Само в Швеция липсва истерия и животът си тече нормално. В интернет изданията ковид се споменава само покрай отмяната на едно или друго международно събитие и толкова. Никой не го е грижа, пък и реално няма защо.

16

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Не вярвам да са всички лекари в Италия. Само шепа кресливи паникьори и Фейсбук активисти.Като у нас

15

Анонимен

преди 3 години

Тези хора и там и тук не търсят Ковид. Няма публикувани формули на праймерите и маркерите за PCR тестовете, няма публикуван референтен геном на вируса, за който са правени PCR тестовете. А има 4 коронавируса, известни от не по-малко от 20 години, които заразяват хора и предизвикват до 20 процента от обикновената домашна настинка. Измежду тях NL63 е със сезонен характер.

14

Анонимен

преди 3 години

"В неделя Италия съобщи за регистрирани 32 616 новозарезени, което е рекорд спрямо близо 40 000 в събота"-------Евала! Вече в медийната паралелна реалност 32 хиляди е РЕКОРД спрямо 40 хиляди! Сигурно и хиляда да са, ще ги отбележите като "нов ужасяващ рекорд".После защо хората не вярвали и се надсмивали над мерките...

13

Анонимен

преди 3 години

Защо сте склонни да обвинявате правителствата повече от лекарите? Лекарите са тези, които искат пълно затваряне, те сами си докараха тази голяма лъжа и сега не им остава нищо друго, освен да играят фалшивия си театър до край. Защото от голямата лъжа достоен изход няма, от нея се излиза с тотален позор или тотален погром. Лекарите няма да се колебаят да минат и през труповете ни, само за да запазят статуквото заблуждението.

12

(-_-)

преди 3 години

Освен това не правителствата трябва да се борят с вируси, ами компетентни лекари, както и органите, които са създадени за целта.Не разни коремни хирурзи и разни политически поставени лица да плашат с чували и прочие, ами истински специалисти трябва да обосноват и предложат решения!

11

(-_-)

преди 3 години

Какво разбираш под цял свят? Тези правителства, които се подчиняват на шепа алчни гадове, които искат станат още по-богати за сметка на всички останали или какво?Цялата тая работа е планирана кампания. Дали нов световен ред или просто пак власт и пари - ще видим..

10

Анонимен

преди 3 години

До (-_-) 6 различава се коронавирусът от грипа Грипът е с много по-ниска смъртност А че управлението на ББ е антибългарско , така е И от страх за себе си и изборите , той не смее да въведе правилни мерки . Като стане съвсем неуправляема епидемията , ще рече " те нищо не спазваха , затова сме на този хал " Не може Алибегов да определя правилата , ама при Борисов нищо не може да ни учуди вече

9

Гоним Италия

преди 3 години

Ако не сте разбрали. На 60 място от 200 държави. Много сме зле. Това се случва не заради лекарите или *** а заради слабото управление. СЛАБАЦИ И СТРАХЛИВЦИ.

8

Анонимен

преди 3 години

До Короноидиотизъм 2 да бъдем коректни Във въпросното видео не става дума за болни с коронавирус , или от нещо друго . А за лица участващи в клинични изпитания на лекарства Така казват от Здравното министерство

7

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)Явно, според теб, правителствата в цял свят са антибългарски. Щото в цял свят има сериозно затягане на мерките срещу коронавируса.

6

Анонимен

преди 3 години

До КороноидиотизъмТия видеа с ромите, които друсат кючеци в "препълнени" ковид отделения от САЩ ли са? Или са от България. И май не са снимани вковид отделения, а в травматолигията на Пирогов. И не са от сега, а от лятото. Я пак провери, преди да пишеш фалшиви новини. Мангъров, ти ли си, бе?

5

(-_-)

преди 3 години

Тая безумна истерия трябва да спре незабавно! Тоя вирус по нищо не се различава от обикновен грип с тая разлика, че има далеч по-малка смъртност. Това, което се случва под ръководството на едно тотално анти-българско управление е престъпно спрямо хората. Някой ще трябва да поеме отговорност пред тези хора, които няма да получат навреме лекарска помощ в благодарение на тая простотия!

4

До 1

преди 3 години

Ако можеше да четеш на чужд език, щеше да знаеш как е там. Ама като те гледам, даже българският те затруднява

3

Коронорезистент

преди 3 години

Измамата на века! Когато маските паднат, за кукловодите на шоуто ще стане страшно!

2

Короноидиотизъм

преди 3 години

Навсякъде едно и също. Докторята не можели уж да издържат и отказват да работят. В същото време в интернет циркулират видеа от препълнените Ковид отделения, където роми в цветущо здраве друсат яки кючеци. И ако това не е глобален заговор, здраве му кажи!

1

А бе

преди 3 години

Що никъде не се споменава Швеция?Толкова ли е тайно?Да не би да измряха?