19

емигрант от 22 г

преди 3 години

Eлате в Испания да видите как такива хотелчета се подготвят, но хората са по добри, по състрадателни и въпреки всичко не се делят на леви, десни или ,,патриоти".Въпрос на възпитание....вяра в доброто. Още дъъълги години има да се учим...

18

Анонимен

преди 3 години

Да отворят хотела на Илия Павлов , гледам от 2 години стои заключен.

17

До 3

преди 3 години

Не съм виждал сградите, но как си представяш сграда, която не функционира от 30 години да се пригоди за ползване от болни за 1 седмица и то в зимния период? Много е вероятно отоплението, Ел. Системата, ВИК и т.н. да са заминали отдавна - откраднати, или амортизирани. Добави и проблеми с покрива, предполагам липса на асансьори и общи санитарни помещения.

16

Totenkopf

преди 3 години

Това са пълни глупости.

15

Анонимен

преди 3 години

Важното е ддс за хотели и ресторанти да бьде намалено ощеКриза е

14

Само питам

преди 3 години

Хотел Калифорния защо не попитахте?

13

наблюдател

преди 3 години

А,трябва!

12

Оставкааааа

преди 3 години

Боце закри камара болници, сега хотелите на болници ще правим!

11

Анонимен

преди 3 години

Има стотици почивни бази и летни, и зимни , и на море, и на планина, създадени за отрудените държавни хрантутници да пъpдят две седмици почти безплатно, защото са се преуморили, от това да се драпат цяла година. Като пощите и корумпетата имат най-голям брой. Там да ги настаняват ковидясалите. Защото не виждам кой нормален човек в последствие ще отседне в хотел, който е бил инфекциозно отделение.

10

А бе хора мислете...

преди 3 години

Пълен абсурд, хотели, приемни за К19 ?!? Как и кой ще ги почиства, дезинфекцира и обслужва медицински?!? Ако е да се раздадат едни пари на наши хора, по - добре да се раздават без опасни експерименти. Смешно е, а дали хотелът след този "хуманитарен" жест ще си направи основен ремонт и смяна на обзавеждането?

9

Анонимен

преди 3 години

В хотелите няма кой да ги лекува. В болниците няма лекари-те в хотели тръгнали да откриват ковид отделения!Киро Брейка ще ги лекува с разкази за Бай Тошото и неговото велико царуване и пик на космическа българска култура по негово време.

8

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да отказват и това се дължи на психологическа бариера.Също така отказваха шофьорите на хладилни камиони в Америка. Дължи се на психологически задръжки. Хората не са готови да приемат етикет Covid19. В хотелите няма кой да ги лекува. В болниците няма лекари-те в хотели тръгнали да откриват ковид отделения!

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонименами няма девиж на Мон Дьо нищо му нямасамо страха му останада не го подмине вируса

6

Анонимен

преди 3 години

Лекарите безплатно да работят, докато го бият, заразяват се и какво ли още не, ама тия не искали да си дадат хотела.... Логично!

5

Анонимен

преди 3 години

Нали Киро Брейка викаше че няма вирус?!Много шубеливи тези червени ганнюве беше!:))))))

4

геерал майтапчийски

преди 3 години

ами то заразените са здрави прави хораКиро Брейка ще ги приеме в залата и с малко тичане по пътеката ще ги излекува

3

Анонимен

преди 3 години

А военното училище Васил Левски е пусто, сградите са изоставени от 90-те. Защо не направят нещо там ?

2

Вуте

преди 3 години

До началото на 2022 година не се очертава добър туризъм...Надявам се и тия кьопеци да фалират качествено до тогава... Държавата не им дължи нито лев... Нали частното беше на мода...

1

Анонимен

преди 3 години

Много хубави и разбрани хора българите. А като свличаха пари от фондовете за туризъм,да и мина през ума,че тези пари от данъкоплатци идват? В крайна сметка вирусът умира след няколко дни, не им заразява хотела ,че да го горят...