94

Анонимен

преди 3 години

Умрях от смях на това с котката.

93

От САЩ

преди 3 години

В момента дълбоката държава в САЩ осъществява държавен преврат, сваляйки от власт законноизбраният президент Доналд Тръмп. Настъпва ерата на неофашизма с всички възможни от това последствия за света, включително и за народът ни.

92

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотРуснаците никога не са били славяни. Славяните са античките македонци. Питай ги!

91

Ало,Бтв

преди 3 години

Не е БрАЙДЪН, а БАЙДЪН името на евентуалния бъдещ президент на САЩ, мила ми Цветанке..Ризова!

90

!?

преди 3 години

Тук някакви си фантазират ,че като спечели Байдън и едва ли не още надруги ден ще изпълни нещо, и че видиш ли ще е голям приятел с китайците. Не се залъгвайте, същия националист е като Тръмп, защото благодарение на Тръмп вече и демократите разбраха кои са им враговете: Китай и ЕС .

89

Ха-ха

преди 3 години

Сериалът "Живите мъртви"(кандидати за президент на САЩ) май ще се проточи до Коледа.Ако не и повече.Както вървят нещата,Америка може да даде фира предсрочно-току виж баба Ванга познала.

88

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа,ама на нас не ни харесва тази хистерия срещу Русия и на нашата граница,да не говорим,че от 17 век мачкат славяните и не са спрели до сега,а Русия винаги е помагала на европейските държави,те освободиха и всички Балкански държави и дори те запазиха Турция като държава,а също и винаги са помагали наФранция,руснаците с кръвта на 27 милиона руснаци спасиха Европа и евреите през ВСВ.А какво спечелиха Германия и Русия от ВСВ? Нищо,само избити хора,терор,разруха в полза на други държави

87

Дмитрий Тръмпович

преди 3 години

И без това Тръмп няма голямо желание да остава президент.То и затова камиона на хамалите вече чака пред Белия дом да изнася там каквото Тръмпи си е харесал от мебелировката. Заплатата му не струва...постоянно му се подиграват за дезифектанта... бизнеса му в САЩ нещо не върви напоследък... всеки го пита колко е изкарал и какви пари има... не успя да пробута Путин в Г-7 колкото и да му се искаше... всички го подиграват за приятелството му с Ким Севернокорейски.Ще се бяга в Русия или в С. Корея.

86

Анонимен

преди 3 години

Оранжадата го гони тежък запек и почва да халюцинира!Всички водещи телевизии прекъсват пресконференцията му защото казват, че говорел откровени лъжи, като нашата лъжа (***).

85

Анонимен

преди 3 години

Големият въпрос е след тези избори коя ще бъде националната валута в САЩ. Рубли или юани?

84

Анонимен

преди 3 години

Хич не е странн, че всички бивши соц държави които се ориентираха към ЕС и САЩ днес живеят в мизеря, за разлика от Белорус която остана с Русия.

83

Патриот

преди 3 години

Това което става в момента там си е дефекато преврат на демократите,притежавани от Китай!Вица че във ФАщ не може да се случи цветна революция изгуби всякаква актуалност вече!Класическа подмяна на резултата с услужливото пропагандно подсигуряване от страна на фалшивите масмедии ,купени от китайците също!Ако оранжевия загуби Китай печели и това е края на ФАщ такива каквито ги познавахме!Такова активно мероприятие не съм виждал!

82

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтранното е,че именно бившите социалистически държави харесват повече десните в щатите,слушах ги по медиите

81

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера тези вълнения. Три дни не могат да решат кой ще седне в Белия дом. Президентското място в Кремъл не подлежи на съмнение.

80

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на фактическото военно превъзходство Москва съвършено не я засяга невижданата по мащабите си кампания на истерия, разгърната от НАТО, а що се отнася до вашингтонските и брюкселските герои, то какво се случва при тях отдавна е безразлично за Кремъл.

79

Анонимен

преди 3 години

Владимир Путин: "Бог да е с тях, ние ще се справим".

78

Мфакар

преди 3 години

Как смятате, че щяха да се развият изборите ако нямаше Квирус?

77

Българин

преди 3 години

При комунизма българите живеехме зле, а днес при демокрацията и капитализма живеем добре като материално богати хора. Никой не изпитва носталгия по комунизма преди 1989та година.

76

Анонимен

преди 3 години

Американците се отплеснаха преди 4 години и избраха бозавия клоун , но виждаме че си взеха поука и му биха шута

75

Мфакар

преди 3 години

Все едно, след този цирк едва ли някой може да приеме, който и да е от двамата насериозно. Машинации има и в двете посоки и то твърде очевидни.