114

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия фалшиви новини

113

Хан Тервел

преди 3 години

Джо Байдън е толкова неадекватен, че като нищо може да гласува за Тръмп!Долу глобалистите....

112

От Флорида

преди 3 години

Байдън си го каза, няма нужда от гласовете на хората, за да спечели. Изборите тази година са измама. Тръмп 2020

111

#^$%#^#

преди 3 години

Всичко е цирк, за да може Демонократите и Глобалистите да бъдат хванати с ръцете в меда и те клъвнаха яко. Плъхове се заклеха никога да не повторят резилът с Хилъри, без значение от цената и както е видно дават всичко от себе си. Планът е на Тръмп и компания и е перфектен. Алцхаймеровият Джони Байдън си повярва, че някой е гласувал за него, дъртият *** ще бъде история, както и работодателите му. Грабвайте пуканките и пиячката и се наслаждавайте на шоуто. Това е началото на края Глобализма.

110

до 110

преди 3 години

Никой американец не гласува за Байрън , реално гласоподавателите се делят на за Тръмп и против Тръмп .А дали против е да гласуват за Байрън или кучето Лайка е все едно.

109

Анонимен

преди 3 години

Гледах едно предаване, където според тръмп, на една от бюлетините имало тайни символи, котио си приличали. Един му каза, че това са букви.А Тръмп каза:- Искаш да кажеш, че като подреждат символи, може си създават думи! Трябва да е някакъв тане код.- Ъм ... това е английски, господин президент.

108

Q sent me!

преди 3 години

До USAДъклбоката държава? Ко?

107

Анонимен

преди 3 години

Тръмп вече постигна победа в Джорджия, където ще броят повторно гласовете. Трябва да насърчи гласувалите за него да упражнят натиск за същото и в другите щати, които са на кантар. При повторно преброяване победата ще бъде негова.

106

Анонимен

преди 3 години

Единствения начин Тръмп да спечели е ако си смени името на Джо Байдън, който не му харесва да удари една разредена белина.

105

Финансист

преди 3 години

След целия този цирк само една хубава война ще им оправи икономиката. Дано да не го относем ние този път.

104

Анонимен

преди 3 години

До Поп ГруюЩо бе?Ко му е на Кание Уест?

103

Оня

преди 3 години

Азерите и турците много добре избраха момента да нападнат Арцах. Хитро, евалла!

102

Поп Грую

преди 3 години

Хаххахаахаааа!!! Какъв кеф, какъв цирк!!! И тези ще учат света на "демокрация"? Само две партии/банди си прехвърлят кокала и това е демокрация? Че Лукашенко е по-добър и справедлив, бе! Сега Путин дали ще признае издорните резултати във фащ?

101

Анонимен

преди 3 години

Джо Биден ще пукяса докато свършат делата започнати от Тръмп йхахахаха

100

медуза

преди 3 години

Т, тц, тц....... Болното "стадо" не два "лоша дума" да речеш на хЪмириканците, като едно време, кога Другарите не даваха "лоша дума" дъ речеш за СССР-то!Май нищу не съ е променилу....Квито си бяхме, такивъ си останахме - матрял у Г-образнъ стойкъ!Дет съ викъ - "Нищу нову под Слънцету"!

99

Анонимен

преди 3 години

А САЩ не искат никъде да господстват, САЩ са добрички, не са като китайците!

98

Анонимен

преди 3 години

Единия с откровена деменция другия е са акъла на 12 годишно, тия и кола не могат да карат камо ли да мислят. Това са едни корпоративни слуги или както им се казва бич бойс.

97

фарт

преди 3 години

Америка е под напрежение, но светът й се и смее...-------------И тия учат светъ на "Честни избори"??????Трагикомедия!!!!

96

USA

преди 3 години

В момента дълбоката държава в САЩ осъществява държавен преврат, сваляйки от власт законноизбраният президент Доналд Тръмп. Настъпва ерата на неофашизма с всички възможни от това последствия за света, включително и за народът ни.

95

Анонимен

преди 3 години

Китайците искат икономическо господство над Индия и териториално над Япония, Тайван и Корея. Джо зомбито трябваше малко по- добре да се информира, че Китай нямат спечелена война освен срещу собствения си народ и не трябваше да залага на куция кон.Лоши времена ги чакат САЩ на джо изгнилия, китайските клонинги и медиите които им се продадоха и измислиха пандемията Ковид