6

Това е проблема

преди 3 години

вече и 100 годишните захванаха да ги лекуват от ковид. Не оставят хората да си отидат спокойно в леглото, като едно време. Затова колабира системата. Тези докторя си повярваха че бога ще измамят.

5

Анонимен

преди 3 години

До Капитан БлъдЗа съжаление, за да те разберат ще са им нужни още хиляди години еволюция....

4

Брутален Реалист

преди 3 години

Кво ревете по тук , бре ?!?! Как още не разбрахте , че в подобие на "Държави" , като нашата. Пълна със селски тарикати и Бай *** под път , и над път. Вируса си проправя път най - лесно и мощно ! Тук има абсолютно всякаква липса на ДИСЦИПЛИНА , ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ И ОТГОВОРНОСТ КЪМ СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ! Само празни приказки. Прах в очите на околните. И всеки , защото е "Голям тарикат" накрая си прави каквото му кефне. Вижте само Япония , Южна Корея и Китай за КАКВА ДИСЦИПЛИНА И ОТГОВОРНОСТ ИДЕ РЕЧ

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Не е възможно след време да не върне някой.Просто всеки по документи ако има положителен тест има правото да влезе в болница. Това води до това, че много хора влизат превантивно а за нуждаещите се няма места.Ако магазин пусне хляба по 10 стотинки то това ще доведе до това най-лакомите да вземат всичкия хляб заради ниската цена и за другите да няма същото е и с болничното лечение.

2

Анонимен

преди 3 години

Трябва личните лекари да възобновят прегледите наживо дори и пациентите да са с корона

1

Анонимен

преди 3 години

А ако върнеш кво да те правим?