30

Анонимен

преди 3 години

до 29Не е въпрос на личен избор,задължен си със закон!Прочети и ще видиш.За здравно говоря.Но ако имаш фирма и за пенсия,иначе нищо няма да получиш ако ти трябва документ от държавата.

29

до 19 от славянин

преди 3 години

''Хахахаха,не разбрахте ли,че става въпрос за мнооого пари и,че никой не го интересува вашето здраве?!Да не си мисли някой,че този вирус беше случайно изпуснат?Съмнявам се да има такива наивници все още..''Именно, властниците и техните *** постоянно са уточнявали, че ги тревожи претоварването на здравната система, а не здравето и живота на населението! Нашите живот и здраве са последните неща, които интересуват властта и нейните ***!

28

Анонимен

преди 3 години

Нямаше да умрат 120 човека за 2 дни, ако имаше лечение.Всичко зависи от имунната защита на хората. Ако я нямат... няма и кой да ги "излекува". Това е истината за този вирус.

27

Анонимен

преди 3 години

до 27Какво поддържащо лечение?Гледат те дали мърдаш и чакат апарата да направи черта за да те свалят в моргата и да докарат друг умиращ на твойто място.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"A който няма личен лекар какво да прави?"Може да се обърне към Мангъров, за 200 лева. В края на краищата, да се осигуряваш е въпрос на личен избор, нали?

25

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов да обяви мобилизация за доктори,които не са в болници и са на други позиции.Незабавно да се явят във военните окръжия за запас до месец май!Който не се яви разстрел!Положението нали е извънредно?!!!

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Е, как ще лекуват, като няма лечение? "Поддържащото лечение за нищо го нямаш.

23

славянин

преди 3 години

Аз от 25 години не се занимавам с лекари и съм много по-добре от времето когато се занимавах с тях!

22

Анонимен

преди 3 години

Наглец.

21

Възмутен

преди 3 години

Ти си нагло ***. Вменяваш вина на хората. А всъщност няма начин да се потърси лекарска помощ навреме, а понякога и никога. Благодарение и на теб.#ОставкаСъдЗатвор

20

Анонимен

преди 3 години

Лечение няма...Този, който нормална имунна защита се справя, а който няма... си "заминава". Абсолютни глупости са това за лекарите и леглата. Ще се заразяват хиляди, а те ще им намират легла... и тогава ще търсим решение.

19

Хахахаха

преди 3 години

Хората са виновни, че са т-пи, че пратиха децата на училище.ЧЕСТИТА НОВА УЧЕБНА ГАДИНА!

18

Анонимен

преди 3 години

A който няма личен лекар какво да прави? Около 700 000 българи са така. Тях нито карантина ги лови, нито има кой да им даде болничен.

17

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха,не разбрахте ли,че става въпрос за мнооого пари и,че никой не го интересува вашето здраве?!Да не си мисли някой,че този вирус беше случайно изпуснат?Съмнявам се да има такива наивници все още..

16

Анонимен

преди 3 години

Е, как ще лекуват, като няма лечение? Значи вместо да се ограничава епидемията... те ще "лекуват " без да имат ефективни лекарства и при липса на силен имунитет при възрастните...Какви лекари бълнувате след, като няма, как да се лекува някой с коронавирус и отслабнала имунна защита?Как са "лекували" тези 1466 жертви досега?

15

Андронов

преди 3 години

Тези хора не разбраха ли, че леглата не лекуват. Лекуват лекарите.

14

Анонимен

преди 3 години

Защото има една НЗОК и монопол социалистически.Всеки е длъжен да внася в нея и е каца без дъно това.Ако имаше опция да избира човек щеше да е друго.Плащаш си застраховка и там вече няма няма!!!!Защото има съд!А сега хем плащаш хем доплащаш и пак мреш!Няма избор има социалистически монопол!!!!Дори да си направиш застраховка,пак дължиш здравни осигуровки!Дори да не работиш от 1990 година пак дължиш и ако ги внесеш НАП не се интересува от къде са парите като не се трудиш!Но си длъжен да ги внасяш!

13

Да откриват

преди 3 години

София Опън в Арена Армеец. Само си носете чаршафи.

12

Анонимен

преди 3 години

И 100 000 легла да има, това не решава проблема с лечението на възрастните хора...Ще умират хиляди пенсионери, заради една полужива икономика.

11

В болница

преди 3 години

Приемат само терминално болни, олигарси и политици.