50

Абе тия нещо?

преди 3 години

Този *** ли е или да? Късно търсене на лекар, като гледам лекарите как се отзовават нямам думи, принудиха хората са се лекуват по домовете. Приятелка е а температура, болки в мускулите. Звъни на лл онази и казва не мога да те прегледам направи си пср тест и готово. Тоест плащаш 90 лв за пср имаш нямаш и лежиш у вас самолекувайки се. Ай фак оф..,данъкоплатецо.

49

Анонимен

преди 3 години

Къде е *** бе? Скоро не е aкал пред камерите!

48

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа 43 седмици на тази година починалите на 100хил. са 1 245, а за миналата са 1 249.а това, че са намалели катастрофите заради блокадата през зимата и че носенето на маски предотвратява и грипа отчиташ ли го?

47

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ всичко заради една жипкатц, заради един зеленочорапест неадекватник.

46

Анонимен

преди 3 години

До ШопоДемек : Идвайте при нас да лапнем парите !!!за умници като теб са приготвили друго за лапанe

45

Анонимен

преди 3 години

ДО 48Радев ,ти Новогодишната реч,ли репетираш ?

44

Обективен

преди 3 години

Починали хора в България през четвъртата седмица на октомври:2019 година - 1867 човека, средно по 266,7 човека на ден2020 година - 2320 човека, средно по 331,4 човека на денВидими резултати от Ковид-19.*Манипулаторите винаги дават данни от началото на 2020 година за сравнение с 2019, за да включат началото на годината, когато епидемията още не беше започнала и да "докажат", че през 2020 въпреки вируса, умирали по-малко хора в сравнение с 2019 година.

43

Анонимен

преди 3 години

Тая коледа ще е черна и вместо белобрад старец в червено, дърта черна баба с коса ще ни е на гости. И всичко заради една жипка и един неадекватен човек в обкръжението на партия от алчни хищници. Голямо влияние има и една посланичка, но това е просто пипера в манджата. Жалко, много жалко но глупостта иска кръвен дан.

42

до 41

преди 3 години

Оевидно ти е трудно да вденеш, че тези 15% от населението на практика мерки не ги ловят. Няма кой да им пусне болнични, да им даде направление за ПСР, да ги карантинира даже. Ще си щъкат на воля сред останалите и ще заразяват, докато всички не го изкараме. Каквото и да правиш с останалите 85%, тези 15% са като волни птички.

41

Шопо

преди 3 години

Демек : Идвайте при нас да лапнем парите !!!

40

Джо

преди 3 години

И тия дето умряха пред болниците неприети ли са закъснели?

39

Анонимен

преди 3 години

до 42 ДокАми дано не се влошиш защото ще те чакат да умреш.Оправяй се!

38

Анонимен

преди 3 години

За 43 седмици на тази година починалите на 100хил. са 1 245, а за миналата са 1 249.Данните са от сайта на НСИ.

37

Док

преди 3 години

От четири дни съм с Ковид. В понеделник, след бая пазарене, едвам се навиха да ми пратят линейка, щото аз нямах сили да стана от леглото. Това бе след 5 дневното ефективно лечение на личната по телефона. Добре, че бяха подготвени и само за 30 минути ми направиха PCR, снимка, ПКК, ЕКГ. Коригираха ми лечението и сега съм вкъщи. Проблема беше, че без тест никой не иска да се доближи до теб, сякаш си прокажен. Незнам, не ми се мисли ако стана по-зле и се наложи да ме приемат в болница как ще е.

36

Анонимен

преди 3 години

до 36И какво общо има това с личният лекар и здравните осигуровки?Ти визираш ромите те не се осигуряват повечето за здраве.

35

Handel

преди 3 години

Какъв лекар те е ял бре! Вчера поредният "лекар" заяви "Няма грип, няма туй-онуй! Всичко е ковид!" Само пропусна да каже колко хилядарки гушва на месец като шеф на нещо в софийска болница от това, че всичко е ковид.А лекарите съветват познатите си - "Не отивайте в болница да си направите тест, защото ще го изкарат положителен и после в самата болница ще се заразите, дори и не сте били болен!"

34

Анонимен

преди 3 години

Как не ви е срам да прехвърляте вината върху хората. СРАМОТА!

33

Това са подробности

преди 3 години

Важното е да пълните Чекмеджето

32

до 29

преди 3 години

И като съм задължен какво? Ти мяй не схващаш, че тези 700 000 свободно щъкащи потенциални вирусоносители на теб ще ти вземат здравенцето, тяхното ще е каквото е рекъл господ.

31

Анонимен

преди 3 години

Здравния министър каза,че проблем нямало,разкарването на линейките било заради това,че след като от коорд.център разпределят болен в дадена болница,докато този болен стигне там,вече някой го е изпреварил!Е толкова ли е трудно да се резервира мястото му директно от операторите в центъра?Или идеята е тук да има едни местенца за по-специални пациенти?