13

234

преди 7 месеца

Ха ха ха хи хи хи Политиката на словаците беше лекарите да бъдат бити и унижава ни,,,,,,. ПЪК СЕГА НЯМАЛО КАДРИ голям смях... Ще ви лекува ГУГАЛ.

12

Анонимен

преди 7 месеца

5000 лв на месец и ще има кадри, но българите искат великия бей връзкар некадърен да взима 1 милион като консултант а медицинската сестра да го лекува за 500 лева на месец

11

Оппп саааа

преди 7 месеца

На ви сега ДЕМОКРАЦИЯ и СДС по площадите,ей сега и берете плодовете.

10

Анонимен

преди 7 месеца

И пак сте ми изтрили коментара, че Мангъров трябва да ходи да дава чай? Два пъти дотук. Защо?

9

За сведение

преди 7 месеца

Националът Кирил Десподов носи тузарски часовник за близо 40 000 лева. Именно с него нападателят позира на снимката, когато подписа договора си с Лудогорец. На дясната му ръка се забелязва да блести Rolex Yacht-Master 40 mm. Цените на световноизвестната швейцарска марка модели варират от 12 до 20 хиляди евро (24 000 до 40 000 лв). Нападателят ще взима заплата в "Лудогорец" с 10 000 евро по-голяма от тази, която получава в "Каляри". Месечното му възнаграждение в Разград ще е около 50 000 евро, докато в Сардиния то е към 40 000.

8

Междувременно

преди 7 месеца

Носителката на титлата Мис Силикон за 2017 г. Вероника Никифорова може да се похвали с нова придобивка. Изкусителката яхна мощен джип за 100 000 лв., който й бе подарен от таен обожател. Самата плеймейтка ревностно крие кой се крие зад изненадата. Нейни близки обаче издават, че белият мерцедес е подарен от бизнесмен, занимаващ се с оръжия. Плановете им в близкото бъдеще пък били да изпробват автомобила на дълги разстояния и да отпътуват към топла дестинация насред предстоящите дъждове у нас.

7

Изкарвала достатъчно

преди 7 месеца

Николета Лозанова е подновила автопарка си с нов баровски джип за 250 бона. Съвсем новото возило на плеймейтката е модел от 2020-та година и струва цели 120 000 евро, като това е цената за базовия модел, без допълнителни екстри. Ни Ло е фенка на джиповете "Мерцедес", но предишното й возило бе бяло, а сега се е спряла на черен цвят. Моделката изкарва достатъчно и може да си позволи да има толкова скъпа кола, пише lupa.bg.

6

наблюдател до 5

преди 7 месеца

Глад за учители вече няма.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Сега няма лекари и медицински персонал, а съвсем скоро ще има и глад за учители! Продължавайте в същия дух:не вярвайте, че болест има, не носете маски, вярвайте че искат да ви чипират и да контролират жалкия ви животец и ред още други глупости.

4

циникЪ

преди 7 месеца

Пуснете обявя в Бюрото по труда, че търсите лекар със стаж и специалност, за 800 лв бруто и чакайте да дойде..., гледайте само да го дочакате, че има един дето чакал Годо....

3

Някой си

преди 7 месеца

Добре значи най - добрите по какво. Не може на един човек да му кажат на ренгена че е болен от бронхо плевмония 8 месеца и на края да пие антибиотици за тоя където *** и на края да се окаже че не е болен и после сърцето и после вземи кръв и на другия ден отива да си вземе резултатите и я да ти вземем кръв да напълним машината. И пак чакане и накрая доктора казва но на теб ти няма нищо. Ела другия месец пак с кръв за контролен. Това ли са специалистите я бягай.....

2

наблюдател

преди 7 месеца

Ами нахранете кадрите!

1

Аахим Дедкин

преди 7 месеца

Викнете някоя от плеймейтките или футбалерите да помагат...Нали те са "Новият елит" на нацията?