14

Сандо

преди 3 години

имаха цяло лято да се подготвят! .... и кво направиха? НИЩОне остваква, в затвора всички!

13

Зоро

преди 3 години

Кико когато си карантиниран вкъщи и ти се влоши състоянието за какъв личен лекар ми говориш?

12

Баче Кико

преди 3 години

Да идеш на личен лекър бе Зоро, да те прегледа и да те прати на специалист - ако си болен от Ебола или Малария това ще стане. А сега ако си с температура викаш линейка - и някой с инфаркт или инсулт през това време ще пукне заради теб.

11

Зоро

преди 3 години

Баче Кире, ако не на бърза помощ на кой да звънят? На теб или на Обреден дом.

10

Анонимен

преди 3 години

Доктор днес показа как се сваля 40 градусова температура. Легна като мюсюлманин за молитва и започна да кашля в ефир.

9

Анонимен

преди 3 години

До Баче Кикотака е, в момента личните лекари не приемат хора с температура и кашлица, и това доживяхме, миналата седмица детето се разкашляло и вдигна лека температура, жената звъни на джипито, а той го неще, по телефона ни вика водете го на ПЦР тест или бърза помощ да го карат в болница, лудница, побъркаха народа, ама как ще викам бърза помощ за лека температура и кашлица, това джипи за какво е ? ми сега започва сезонна на настинките, хремата и грипа, така ли ще я караме цела зима.

8

Баче Кико

преди 3 години

Да викаш бърза помощ за коронавирус е мало умно - не знам кой го е измисли, но е кръгъл *** от.

7

Анонимен

преди 3 години

100 повиквания/ 24 часа в денонощие = 4 за час.5 екипа/ 4 повиквания за час = 1,2 часа/72 минути/ средно за екип на повиквание.И в кое по дяволите е проблема ? даваме 5 млрд. на година за здраве, и какво получавамеЦИРКАДЖИИ, взимайте си системата и ни връщайте здравните осигуровки

6

Бетер чанс

преди 3 години

Бачкаторе пий по една-две чаши вино на ден, червено за предпочитане и отлежало в дъбови бъчви, и ще доживееш прилична старост.

5

Бачкатор

преди 3 години

Спирам да плащам всякакви осигуровки - видно няма никакъв смисъл - ако се наложи да чакам бърза помощ по-добре да звъня на катафалка. За пенсия пък е пределно ясно - няма да се доживее

4

Анонимен

преди 3 години

Щом е толкова страшен този Ковид-19, защо тогава не пръскат по-пътищата с белини или друг вид дезинфектант, нали е много вреден? И другата голяма глупост на открито с маска, на закрито без маска.Тези наши политици да не са изкукуригали вече, с тези им действия май ще излезе, че да.

3

Танер

преди 3 години

Избухна и при нас в Лудогорието. В детската градина. Навсякъде е. Поразява 2-*** от 10 заразени. Останалите 8 са здрави и го пренасят. Коварен вирус. От 10 заразени или двама са възрастни, или млади по дебели или диабет или високо кръвно. Всичко със заболявания, или на възраст да се пази. Млади и здрави също не са застраховани. Не слушайте онова кекеме - пелтек от ромски произход търсещ слава - Мангъров.

2

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с хипохондрияци в бегето. Масовата психоза дава видими резултати. Не дай си боже да ти трябва линейка заради злополука или друг спешен случай. Всичео е блокорано от вманячени ковид зомбита.

1

Анонимен

преди 3 години

Ми, да. Хаос е!Колкото по-прос народа, толкова по-голяма безредица и безхаберие царят.