21

ABC

преди 3 години

Когато и да напуснете България, ще е късно. В тази територия, няма от нищо докато правосъдието е в това състояние и се управлява от децата и внуците на комунисти.

20

Анонимен

преди 3 години

Младежите да се готвят да копаят на дядовците си нивите ако не са ги продали разбира се,защото идва големият глад!

19

Анонимен

преди 3 години

САЩ винаги имат нужда от роби или евтини работници. Те докараха африканци за работа в САЩ до края на 19 век. В коя държава е имало робство до края на 19 век?

18

Анонимен

преди 3 години

Еничарите ще работят за чуждата държава срещу пари.САЩ имат бригадирско движение за еничари.

17

God bless the USA

преди 3 години

разбира се, че младите ще ходят в САЩ. Да няма да ходят в допотопната Раша, където лъха на бедност и мизерия още от границата!

16

студент

преди 3 години

Бил съм на няколко бригади в САЩ. Мога да кажа, че тове е една доста добре уредена страна, която разбира се има и своите проблеми. Но като цяло, работейки на 2 работи, успях да спестя около 10 хиляди долара за 4 месеца. Успях да обиколя Източната и Западната част на САЩ и да видя всички известни забележителности на тази могъща страна. Като цяло единственият начин да не можеш да живееш добре в САЩ е или да си необразован и мързелив или да си болен. Доволен съм и съжалявам, че не мога да отидапак

15

Волф

преди 3 години

Нека заминат и да си изкарат пари с честен труд. Тук ще стоят и ще робуват и ще получават жълти стотинки. А тези, които не робуват, ще разчитат на мама и тате още дълги години.

14

Анонимен

преди 3 години

НЕ

13

Мехмед

преди 3 години

Америка е раят на земята. Единствено тя предлага адекватен стандарт на живот, в зависимост от заработеното, без да е нобходимо да плащаш ненужни данъци и осигуровки в полза на не чак толкова белите хора...Само щатите разполагат с работеща капиталистическа система.. Европа стана бетер от ссср...Дори Германия вече не съблазнява, лекар взима бруто 6000 евро, което нето прави към 4000, а един строителен работник пак си издокарва 2-3 хиляди евро. Какъв е смисълът от ученето тогава.

12

Анонимен

преди 3 години

то работа за американците няма, та за чужденци ...

11

Радо

преди 3 години

Да се готвят да идват на нивата и да работят на полето в БГ.

10

Анонимен

преди 3 години

То тука няма кой да ги вземе да мият чинии... в щатите пък хич...

9

Totenkopf

преди 3 години

Haha пирамиди, фараони

8

ШибиРиби

преди 3 години

До долния:Отварят им се дyneтата от работа. Като се ръснат на агенциите и още толкова за билет и си платят наема където спят по 10 в две стаи им остава да кибичат 7 дни седмично на някой басейн за по 7 долара на час. Ти си направи останалата сметка, какво виждат защото и транспорта им е проблемен

7

уф

преди 3 години

Американците избягвали да заемат нискоквалифицирани позиции? Що за пропаганда. Половината им население работи в Уолмарт за минимална заплата. Някои даже не могат да си плащат наема.

6

кмк

преди 3 години

До ШибиРибитъпанар.. тия 3 месеца ''робия'' им отварят очите на младите хора за света.

5

Анонимен

преди 3 години

Да ходят бе, ама САЩ вече не са САЩ - месианската държава. БВП на САЩ винаги е било +3% растеж минимум От някое време насам е -4%. Да си вземат по една книжа на чичо Маркс като тръгват нататък.

4

Анонимен

преди 3 години

За Масква намали щуденти?

3

ШибиРиби

преди 3 години

Има ли още балъци дето пълнят гушите на тези агенции да им осигури три месеца робия

2

Хасан

преди 3 години

САЩ с нетърпение чакат атомните физици като професор Вучков и чалгаря Пищова