129

киро но не брейка

преди 3 години

довечера да не забравите!!!...ДА РЪКОПЛЯСКАТЕ НА БГ ЛЕКАРИТЕ от терасите си?!?!?....и да си купите нокия с фенерче че да пуснете фенерчето да свети в знак на признателност към бг доФторчетата!!!...и да не забравите да гледате тАлавизията да ви казват как ще умрете ако не сложите маски и да разделят обществото и настройват един срещу друг!!!...който е без маска е най големия престъпник да знаете по тАлавизията ви казаха нали??..какъв цирк ви правят и как се подиграват с вас и понятие си нямате!

128

Анонимен

преди 3 години

До До AZТо от такъв дето тичка и гледа да те задоволи голяма файда ще видиш. ***

127

Анонимен

преди 3 години

А от големите си заплати не се отказват.Всяка работа си има рискове, затова лекарите са едни от най-високо платените специалисти.Нека да ходят в САЩ и след като им дойде някой чернокож пациент нека да го върнат за ПСР тест и нека да видим как първо ще им отнемат лекарските права моментално и след това ще ги вкарат в затвора по бързата процедура за расизъм.

126

ДжиПи Лекарите

преди 3 години

Наложени от кликата на Иван Костов бяха рекламирани като панацеята за родното здраве. Как щели да обикалят пациентите си, да им познават семейните болести и други дрън дрън.... Всъщност хората си получават едни пари на калпак независимо каква работа вършат. Във всяка професия заплащането трябва да бъде според риска. Но като няма риск тогава какво. Какво да кажат зъболекарите?

125

Анонимен

преди 3 години

и аз искам като отида на лекар той да ми показва тест че не е заразен

124

123

преди 3 години

Айде, колеги, поспрете се малко! И без това авторитетът ви е на точката на замръзване, спрете да се гаврите с пациентите. Проблемът ви е с мало.ум.ните министри и ръководни кадри, от тях искайте каквото ще искате, болните са си болни и с нищо неса ви виновни

123

До споко

преди 3 години

Виж, мишленце, ти може да работиш някъде, където работите с измислените доверие и тем подобни глупости. Ние имаме лекари под ръка, на които им се плаща всеки месец независимо дали или не се е наложило да ни преглеждат или консултират.

122

бай Асан с кенефа

преди 3 години

който доктор идва да ми ползва тоалетната трябва да ми покаже пср тест , кръвна картина , урина , тест за бременност , психо тест , свидетелство за съдимост и отчет от психодинспансер

121

Anonymous

преди 3 години

Който поръчва - той плаща.Щом личните лекари искат ПСР преди преглед - нека да го платят, всички ще са доволни!Само че ще трябва да се разкрият и лаборатории навсякъде, защо изобщо имате договр с касата и работите като лекари, бягате от дълга, ама нямате против да взимате наготово по няколко хиляди лева без преглед

120

Споко

преди 3 години

Програмистчето, тук няма лекари. Виж агенти на застрахователи има.

119

Анонимен

преди 3 години

тези луди ли са аз като съм касиер да не искам ПСР тест на всеки клиент . Който иска да е защитен да напуска и аз искам защита

118

Абсолютно ЗА

преди 3 години

Дори в ковид отделенията да приемат пациенти за лечение само след отрицателен PCR тест.

117

ПроСоТо

преди 3 години

въпреки че на някои това може да изглежда логично,всъщност е...меко казано "глупотевина".."Сичкото пациент-с предварителни пцр тестове!"..?!Нали "светилата" на медицината ни наложиха "смаските" като "НАЙ-СИГУРНОТО средство за предпазване от Заразата"?Сега какво излиза?..-Че маските НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА работа и за това "жипито" да бъдело ПРЕДПАЗЕНО чрез "пцр" тест на ВСЕКИ!!! пациент...до там тая ИСТЕРИЯ ЕРОЗИРА съзнанието и страха на хората,че дори и лекарите откачиха напълно..

116

Анонимен

преди 3 години

Свидетели сме на противоречия в самата здравна система. Медицински екипи в Ковид отделенията са подложени на огромен риск и стрес, а други медици просто абдикират от задължения и имат претенции за сигурност, която в условията на пандемия е "мисията невъзможна". На практика отдавна сме без общо практикуващи лекари с тези дистанционни прегледи и обструкции за тестове.

115

До AZ

преди 3 години

Не се притеснявай за мен, фирмата ни е осигурила 24/7 медицинска помощ. Ако ще да имам махмурлук, звъня на докторчето и тичка, защото ако се оплача, че е закъснял с две минути или ме е погледнал на криво, веднага им се прекратява договора.

114

Анонимен

преди 3 години

До Мм:Аз съм ОПЛ и съм болна от 10 дни, бях до вчера със задух.Най-вероятно ме зарази една мацка от ТБГ, която не се спря да обикаля кабинета ми 3-кратно за седмица.Жената не е виновна и нея са я заразили на работното място.Врагът са управляващите.Те са некомпетентни и НИ имат всички за потенциални косвени жертви.Виновни сме НИЕ, защото ги търпим да ни МРАЗЯТ, а те ни наричат:ТОРЪТ НА ЖИВОТА.

113

AZ

преди 3 години

Програмистчето с 12-те хиляди,защо висиш при лекарите. Лекувай се чрез компютъра.И гледай накрая да не ти отидат хилядарките за лекари.

112

ГосТ

преди 3 години

И като бързите тестове за антитела дават много положително грешни резултати, какво правим ? Най добре джипитата да спрат да работят. За какво изобщо я наложиха тая изтърбушена система...

111

Анонимен

преди 3 години

Хе,аз ходя зарецепта за високо кръвно при джипито ,струва 17 лв. И да си направят тест за 100 лв .ай кви сте умни и алчини гадове

110

пациент

преди 3 години

До Аз Най-малко - на личните лекари.