149

Анонимен

преди 3 години

Няма вирус, няма пандемия, няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус, няма пандемия, няма да нося маска, няма да се ваксинирам! Няма вирус

148

Анонимен

преди 3 години

Личните лекари почиваха от март до юни.Какво се оплакват .Не те преглеждат ,ако имаш грипоподобни симптоми. 2 дни от седмицата са само за проф. прегледи ,т.е за здрави пациенти. Ако искат тестове да се плащат от здравната каса.

147

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам като отида при джипито, за защита , да не сме един върху друг пред кабинета, докторът да представи също тест, че е здрав и да ми праща предварително направление за безплатен тест , тъй като 20 г. плащам осигуровки!

146

Лидл

преди 3 години

Току-що се връщам от супермаркет, в който касиерката беше със силно зачервени очи и кашляше лошо в маската. Всеки човек и навсякъде е изложен на риск към днешна дата.Нещата са напълно изтървани и личните лекари да не се правят на интересни. Гот им беше да взимат хиляди за фелдшерска работа - баби с кръвно и бебоци с хрема. Във връхлетялата ни криза са малцина, които могат да си позволят 2-3 теста месечно!

145

Понти

преди 3 години

И аз искам задължителен тест на доктора преди да ме прегледа, за да не ме зарази, но не става. Изтрещяхте бе, хора !?!?

144

Анонимен

преди 3 години

Откакто е почнала таз дивотия , стане ли дума за джи пи та все въпросната д-р Гергана Николова търсят за мнение по всички въпроси.Защо ли.Може би е най- добрата и друга няма...

143

Анонимен

преди 3 години

Да поеме здравната каса на всички тестовете преди преглед при лекар!И лекарите да показват тест!

142

Анонимен

преди 3 години

...това за шамандурата беше колегиално като за пред хора.

141

Анонимен

преди 3 години

...и най-вече да се махне оная ШАМАНДУРА- въздух под налягане от поста министър на здравеопазването, дето папка емоционално и ще се пръсне по шевовете от политическа коректност и още нещо.

140

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда от лични. Абсолютно излишни са. За едно направление да чакам 3 месеца. По- добре при частник. Така и така ме изстискват здраво.

139

Анонимен

преди 3 години

Има достатъчно медицински центрове, които вземат пари за денонощни дежурства и са ЧАСТНИ,ако трябва да им се създаде необходимият финансов интерес да си облекат лекарите в скафандри и наистина болните пациенти да бъдат прегледани.

138

Анонимен

преди 3 години

Не е въпросът личният да облече скафандър, а да се преформорат поне 3 ДКЦ-та в София, към които да се насочват пациенти с грипоподобни симптоми, да са облечени там лекарите в скафандри и ако трябва ОПЛ-тата да дават дежурства, както беше преди.ОПЛ-тата се нагушиха и не им се бара пациент.

137

Анонимен

преди 3 години

До 143.Само две подробности.Чул ли си, видял ли си досега личен лекар в скафандър да ходи при пациентите си.И второ, получаването на евентуално направление не е получаване на специално внимание, или някаква божествена привилегия, а масова практика, която формално не се отменя от епидемия.

136

AZ

преди 3 години

Май не ти е минал махмурлука от хелоуина,.Нито легло ще ти осигури фирмата,нито ще ти тичка някой. Може да дойде само бай ти Киро,санитарят,да ти обърше ***.Срещу хилядарка.Ама ти си пиши там на компютъра и си вярвай.

135

Анонимен

преди 3 години

Яко крадене става. И далавери. Ще излезе всичко наяве. И яка ви д.упара тогава незаменими господа "доктори". ..

134

Анонимен

преди 3 години

До Въпроси.Засягащ ужасно деликатна и опасна тема с въпроса за тестовите комплекти. Да, не се произвеждат в България. Предполагам, че голяма част от тях са закупени от Южна Корея. Но скритата картинка е именно това, че тестовите комплекти са черни кутии. Преди време се натъкнах на формули на праймери за PCR тестове, които откриват няколко коронавируса едновременно. А те пишат, че си със SARSCov-2. Но това не беше в България.

133

До 140

преди 3 години

Кое не разбра, че се филмираш така. Системата е направена, да обслужва масово. В твоя случай, или личния се облича в "скафандър" и те преглежда, и евентуално те приемат в Ковид отделение, с екстра да има специалисти по допълнителните ти проблеми, или чакаш ковид да ти мине и тогава по направление. Системата на здравеопазване е достъпна до всеки, но не значи, че всеки може да получи най високо ниво на внимание, по отношение проблема си. Всяка система лекува на килограм, за това е достъпна. Факт!

132

Анонимен

преди 3 години

До киро но не брейка - Рок ли си брейк ли си не знам ,но разбрах ,че не си учил и на половината от годините на лекарите ,ако се наложи ще скачаш и ревеш ,че не си обгрижен ,а сигурно и работиш на площадите срещу жълти стотинки с мятане на яйца.Срам ме е ,че съм българин от такива пр-ци и ол-ни като теб.

131

Анонимен

преди 3 години

Добре, имам положителен тест, но нямам симптоми и не ме приемат в Ковид отделение. Внезапен пристъп на друго заболяване ми налага получаване на направление от личния лекар. Аз не мога да ида при личния лекар поради положителния тест, а личният лекар няма начин да съобрази по телефона дали съм толкова зле като за направление. И тогава... Цялата тази система е пълна с толкова абсурди, че се чудя на коя планета живея.

130

Анонимен

преди 3 години

Направо искат да са чиновници и само да издават докумнти я направления я болнични и тн