209

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам тогава осигуровките ми да отиват в частна болница и щом се разболея там да ходя,а не при измислени личну лекари. Сигурен съм,че по-добре ще ме преглеждат там

208

Анонимен

преди 3 години

На всички тези лекари които искат тест трябва да им бъдат отнети правата да практикуват!! Явно не разбират от медицина

207

Анонимен

преди 3 години

Ако тестът е положителен, това какво ще промени? Докторът няма да ни прегледа ли?

206

Мммм

преди 3 години

Ами стани влогър например, а не лекар....тогава всичко ще ти е дистанционно. То по тази логика....тест преди да влезеш в магазин, аптека т.н.....и задължително, тест преди да се прибереш въщи.

205

до 217

преди 3 години

То джипито да не мисли за твоята полза и че ще дадеш сума ти пари ? НО джипито не знае ли че два дена преди да имаш симптони изхвърляш такъв вирусен товар както в дните с най- изявена картина ,а на туи отгоре и надали ще иска тест за някой който иска медицинско за книжка и тоочно той може да я бодне ,а вкъщи нямат ли деца който ходят на инкубатор ,обърках се на училище или те ходят в къщи с маски ?0

204

за таксито също

преди 3 години

Как ще идва да пътува като може да ме зарази ,на туй отгоре се возят по четирима ...а.ааа !

203

Сата НАТО

преди 3 години

Тестът е абсолютно безсмислен - научавате, че сте болен от грип и трябва да се лекувате с чай и аспирин. Въобще не разбирам каква е идеята на този тест, освен да ти вземат 120 лв. Някой има ли обяснение каква е практическата полза от този тест?

202

Анонимен

преди 3 години

И ако тестът е положителен, тогава какво? Няма да ме прегледат ли?

201

Анонимен

преди 3 години

Това е все едно полицаите да искат доказателство,че престъпника които те обира е невъоръжен за да дойдат да ти помогнат.

200

hui

преди 3 години

първо вие минете тест че сте лекари

199

Тигър

преди 3 години

Ако детето е със сополи и трябва бележка за училище и на двама ни ли да пусна тест или да пусна само на него, после да го пусна сам в кабинета да го преслуша пък аз да застана пред кабинета да чакам и да и обяснявам по телефона какви точно сополи има?

198

Камен

преди 3 години

Значи да платя 120 лева, за да ида при личната за направление за унг. По-добре на частно за 50 кинта и толкоз. И без друго личната я даде, я не. Целта им е да клатят краката цял ден.

197

Жули

преди 3 години

И аз искаю GPто да ми покаже отрицателен PCR тест от последните 24 часа. Защото като ходя при нея опакована с маска както трябва, тя ми носи един лигавник на врата. Все пак плащам осигуровки, за да ме лекува, а не да ме заразява!

196

Анонимен

преди 3 години

Едва сега разбрах защо пациенти бият лекарите

195

Анонимен

преди 3 години

Тези лични лекари не се ли водят на военен отчет? Ако се водят, то в такива критични за нацията времена работата може да стане и с принуждение. Мобилизират ги, нахлузват им въшкарника, нахлузват им скафандрите върху въшкарника и ги пращат във военно медицински временни центрове за първоначални прегледи на хора с грипоподобни симптоми. Това е също начин да защитаваш Отечеството.

194

Анонимен

преди 3 години

Лекарите в България лекуват хората, но само ако предоставят документ, че са абсолютно здрави!Уникална държава!

193

Анонимен

преди 3 години

Има един много хубав тест,който е безотказен.верен и бързо действащ.Казва се Калашников.(калибъра няма значение)

192

Лекър

преди 3 години

Аз съм лекар, който лекува хора!!Но първо искам доказателства, че този човек не е болен от нещо!!

191

Работещ

преди 3 години

И ас искам да ми се дават -1000 лева за пьрва линия на - ковидВсеки ден пьтувам с метрото между - 100 -150 души два пьти дневно , ама едва ли ще ме угрее

190

лекарите искали

преди 3 години

май този път няма да ви се ръкопляска !!! как болен от нещо човек или с бъбречна криза , или нещо със сърце , жлъчка ,......, ше отиде първо да си прави тест а после вие ше го преглеждате , като преди това ше трябва да е чакал за резултат от теста ?! много нагло ми звучи изискването на лекарите !