187

Тони Стругаро

преди 3 години

Герб ще остане в историята като най-голямото недоразумение, управлявало държавата. Прави дори турското робство да изглежда поносимо

186

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОсъзнахме, че сме сами, продадени, излъгани и на никой не му пука за насна Черепа не му пука за вас, та аз ли да ви мисля бе пpocтаци? ***!

185

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСмотана е страната щото хората са смотани.тц, само бсп-ту и пpocтацитe на Радев са смотани.

184

Анонимен

преди 3 години

БСП: Доходите ни са на дънотоами много сте крадливи бе другари, даже партийната касичка окрадохте, как няма да са ви ниски доходите. Хванете се на работа. То само с крадене не става, трябва и акъл!

183

Словянин

преди 3 години

При Бай Тошо живеехме 2-3 пъти по-добре от сега. Живял съм в двата социално модела и не могат да ме излъжат, както младите. А заплатите бяха 3 долара, защото Сорос искаше да станем роби на Запада. Сега сме най-бедната и измираща държава в Европа, скоро и в света.

182

Анонимен

преди 3 години

Смотана е странатащото хората са смотани.

181

Анонимен

преди 3 години

Те БКП като опозиция са пълна трагедия, партийката им куца, разпадат се, а искат и цяла България да провалят така както се вижда.

180

само за пенсии

преди 3 години

да не говорят управляващите-200 лева на таваните,15 лева на 1 500 000 обикновени,добросъвестни пенсионери.И 20% на неплащалите осигуровки.В сичко с дирника нагоре.

179

Salim Shady

преди 3 години

Искам да попитам от герб ще ползват ли тикви за Хелоин или не би било колегиално

178

Анонимен

преди 3 години

"Иначе само на Тошката да му беше хвръкнала главата"По твоята логика, защо не почнем днес, да хвръкнем главата на Боцо за страх на следващите? Тошо поне построи фабрики и язовири, а толупът освен да краде европейски пари, друго не е направил дотук

177

Анонимен

преди 3 години

И аз да кажа нещо а сто процента ръст на минималната пенсия при станишев за един мадат ?

176

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До 162Били са 3 долара а сега ще бъдат истински 500 лв и повече , а ти не само къде се бараш, а какво си вкарваш бе?

175

Все пак

преди 3 години

да не забравяме, че падането на Живков беше добре подготвено от приближените му. Така, че властта плавно да премине в ръцете на правилните хора. Иначе само на Тошката да му беше хвръкнала главата, може би днешните политици щяха много повече да се замислят за делата си и последствията. Както казват - за надзидание. Затова днес в България управляват бившите партийни секретари и доста руски шпиони, генерали и агенти.

174

Анонимен

преди 3 години

ми махай ги, какво те спира, нали тиквите сте на власт? А да, няма как да махнете собствените си глави хахахахахахаха

173

До Тонката

преди 3 години

Това което най-вече исках да кажа е че трябваше да махнем на комунистите главите, както направиха в Румъния, за да предотвратим сегашната ситуация.

172

emigrant

преди 3 години

Ако доходите на Баш Същата Пасмина са на дъното,то това е музика в ушите на Господа и на народа!!Това значи,че Борисов и ГЕРБ са осъществили лустрацията,за която всички останали само дрънкаха,а нищо не сториха!!

171

Тонката

преди 3 години

"Е, те ,каскетите управляваха 45 г. и фалираха държавата 3 пъти. После пак ги докарахме на власт и пак фалираха държавата !"то за теб всеки друг ежедневно фалира държавата, само не и Баку, дето за година ви набълбука с десетки милиарди дълг :)))))) пaлячo

170

Анонимен

преди 3 години

дисилюзионирането на хората от "мечтаната Европа" е огромно - видяха празната зала, когато очакваха Съюзът да заклейми корупцията в страната, видяха подкрепата на лицемера Вебер за "борецът с корупцията" и същевременно най-корумпираният политик Борисов. Осъзнахме, че сме сами, продадени, излъгани и на никой не му пука за нас, освен на самите нас

169

Анонимен

преди 3 години

за 30 години "демократите" превърнаха една средноразвита страна в просякът на континента. Ще кажете, 10 години сме в Европа, защо не правят нищо? Защото са същите лицемери - трябвате им да им пълните Билите, да им давате децата си за прислуга и да им горите боkлуците.

168

Тонката

преди 3 години

"но ги оставихме да ни управляват и дори днес да правят "всенародни възстания"искаш да кажеш, че преди въстанията страната беше процъфтяващ гербав рай и само протестите го развалиха :))))) жалък си като гнила тиkва