23

Анонимен

преди 3 години

"Не можело, понеже до 55 г. можело, а аз съм на 59" - тия правила не се измислят в България, ***. Приеми, че си одъртял! Ходи да доразрушиш Булсатком и не се прави на разбирач!

22

офф

преди 3 години

За това в БГ не спазваме правилата! Защото са *** тъ.пи и недоосмилени!

21

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Това ла-й-но има неистова страст да показва простотията си

20

До Некадърници...

преди 3 години

А тия лежали в частна болница, държавата да им върне парите от здравните вноски... нали бе, некадърник??

19

Истината

преди 3 години

От всяко дърво *** не става. В цивилизованите държави има доста повече критерии и около 50 въпроса (включително и дали си ползвал платен кекс). Чак след това правят тестове да видят дали кръвта става - има значение антителата, плакетите, групата и тн.Не е важно са се вземе каквато и да е плазма, а дали тази би помогнала. Един колега е единствения от 1000 човека в столицата на държава от Г7 който е одобрен за плазма. Но той лежа 3 седмици с 40 температура през Март и още има много антитела

18

хм

преди 3 години

Никак не го харесвам, но в случая е прав. Не е ли по-важно кръвта да отговаря на определени показатели? Възрастта, какво отношение има? Разбирам да е някой 80 годишен дядо.

17

Лилияна

преди 3 години

Страхотен мъж, каквото и да ми дари, ще го взема, дори и плазмата с Ковида..

16

Доктор ох Боли

преди 3 години

Каролев не може да дарява плазма защото има психично заболяване

15

Хахаха

преди 3 години

Тоя пич, като го видя и се сещам как БИ някакъв депутат в Нова Телевизия.После с тая прическа, изглежда като още по-голям вагабонтин

14

Банкянския Тигър

преди 3 години

ГотЕна прическа. Тоя трябва да ни стане премиер.

13

Анонимен

преди 3 години

Абе на всяка манджа и той да каже.Като го видя сменям канала. ***. Пълен бойкот съм му обявил.

12

Некадърници

преди 3 години

Лечението с плазма е най ефективното, но вече 10 м не приеха закон, всеки излекуван в държавна или общинска болница , да е длъжен да дари кръв! Защо не се направи? Оздравяват много повече. Защо да умират хора?

11

pich

преди 3 години

И това каква новина е - ИМА ПРАВИЛА и толкоз.Но нали е Каролев ...

10

Анонимен

преди 3 години

Каролев беше от тези дето се дуеха и недоволстваха за ограниченията през март. Оказа се, че лично се е убедил, че съществува този " измислен" вирус.Сега пак недоволен, но за друго нещо.Аз лично от него не искам дори антителата му.Отврат човек.

9

Анонимен

преди 3 години

Тоя гарбидж нали бе избягал в планината от вируса ...Докъде стигна делото му Толкова народ осъдиха това лято а за тоя нищо не се чува Всичките ни проблеми идват от корумпирания съдВместо да бъде осъден тоя дава акъл

8

Анонимен

преди 3 години

От тоя нищо не искам, че току-виж от плазмата му стана хахавела като него.Па и никак не ми се вярва да не е проверил условията за даряване.И какво стана с нарушаването на карантината в Банско?

7

Е

преди 3 години

Бе кой ще иска плазма от такъв плазмодий

6

Анонимен

преди 3 години

Владкооо, 10 лева за прическа ли нямаш, та се мъчиш пред огледалото сам..???

5

Анонимен

преди 3 години

Този някъв известен ли е?

4

The Real Бай Иван

преди 3 години

Клоун! Може би трябва да помисли тоя дядка, че кръвта на старец като него, на който му се вижда некролога от задния джоб, може би наистина не става? А?Ама той царския шут икономиста Гуньо от всичко разбира. Дори и от медицина.