33

Анонимен

преди 3 години

До Поручик Ржевски 35 когато се живее в общност , човек има задължения и към тях

32

Анонимен

преди 3 години

Напълно фалшивите телкове на напълно здрави хора и дори пръщящи от здраве, каквито случаи има и то много също се дават също от лекари, а същевременно болни хора страдат без да имат подкрепа, на кого да вяраме дори и извън темата за ковид.

31

Анонимен

преди 3 години

Ако има кой да ви чуе?!Щото материала не бива в България!

30

Анонимен

преди 3 години

Тези лекари живеят или те или ние в паралелна реалност в зависимост от гледната точка, но това са два свята напълно различни и ще стане като едно време казваха два свята, единия е излишен, или ние или те. Няма да е зле в свободното време да прочетат и някои статии и мнения на противниковата страна но не от форумите а от научните среди и прочие лекари и юристи, които мислят различно. Демокрацията се основава на плурализма и свободната воля на хората и аз искам да им помогна но да бъдат честни....

29

Говеда прости

преди 3 години

Не разбрахте ли че няма да умрете от ковид19 а от глад?ГЛАДЪТ е основният симптом на ковид19.Купувайте си имоти на село и от сега се учете как се гледат животни и как се сеят зеленчуци.Купете си и ловни пушки не за друго ами да се пазите на набезите на другите гладни зомбита.Държавата няма да ви помогне. Държавата си заминава.

28

Анонимен

преди 3 години

Сърби ме ***, дали не е ковид, я Анг.елов да дойде да я почеши с език

27

Лекари#държава

преди 3 години

И те да жертви като нас. И те умират от ковид. И на тях правителството им се подиграва както на нас. И за тях на тулупа не му пука както и за нас. Мислете малко. След епидемията сигурно половината ще напуснат България. И с право.

26

Патриот

преди 3 години

Абе как ви остава време да правите тик ток клипчета и и такива пи ар постановки ,нали положението е много страшно всичко е заето ,нямате доктори ????

25

Анонимен

преди 3 години

"Защото утре, драги ми, като обиколиш половин София с линейката, тогава питай: "Ох , докторе боли, защо?" Ама вие вярно сте ииидиии..ооо..ТИ"Гадно е, много и аз съм го изпитвал, ама т.ъ.па.ците със световната конспирация си мислят, че на тях няма да се случи. И с инфаркта е така, докато не се случи на ТЕБ...

24

Анонимен

преди 3 години

"Защото е гадно да си лекар и да виждаш как някой умира от недостиг на кислород и да не можеш да му помогнеш.Още по-гадно е да имаш семейство и да не знаеш дали няма да пук-неш на работното си място, докато се мъчиш да интубираш поредния душещ се, кашлящ и гърчещ се пациент."Хахаха, стига човек, кое му е гадното, да точиш здравната каса, да оперираш здрави хора, да взимаш рушвети, а сега покрай ковид да не говорим, милите те ццццц, замълчи по добре, че голям резил паднахте с тоя ковид

23

Поручик Ржевски

преди 3 години

Айде изчезвайте, че ми омръзна вече 8 месец да ме занимавате с грипове. Медицинска диктатура, имаме си човешки права, няма право никой да ни казва какво да правим. Здравето си е лично моя грижа.

22

Решението

преди 3 години

Съд и затвор за организаторите и разпространителите и глобалната измама наречена ковид19!

21

Анонимен

преди 3 години

За какво поведение говорим след като дьржавата няма такова

20

Няма

преди 3 години

Град в българия където можеш да излезеш.на центъра (с маска или без) и да не чуеш до 2 мин. Някой да се изкашли....няма такъв град...всички играем мача, алл ин. Въпросът е ..накрая 2030г...кой ще остане, излезе жив. Всички банки, всички пра*ителства се радват и ще направят всичко възможно това да остане възможно най-дълго ..много *** има....голямо почистване ще има зимата. Може да вкарат и сарс 3 та версия за по -голям ефект. Циркът сега започва.

19

Анонимен

преди 3 години

Защото е гадно да си лекар и да виждаш как някой умира от недостиг на кислород и да не можеш да му помогнеш.Още по-гадно е да имаш семейство и да не знаеш дали няма да пук-неш на работното си място, докато се мъчиш да интубираш поредния душещ се, кашлящ и гърчещ се пациент.Аз съм само ОПЛ.Изпитвам респект към колегите от Спешните звена и не ви обичам чак толкова вас пациентите, че да си рискувам заради вас неблагодарниците здравето.

18

Блабла

преди 3 години

Офф, тези пак ли?! Защо??

17

Анонимен

преди 3 години

Тея плачат за бой

16

Анонимен

преди 3 години

При първия локдаун правеха същите дивотии, а болниците им бяха напълно празни, даже има клипове как дофтуряците танцуват щото им е скучно и няма и един пациент. Ся и да е вярно няма никой да им повЕрва.

15

В. Узунов

преди 3 години

Тея много нахални бе.дават им сума пари,крадат,рошвети искат за всичко ся па ги е страх да се не разболеят да измрат . Ам да работят в ВиКато като не стават за тая работа. Сигур искат дистанционо да лекуват.До кат се напъва в тоалетната например ще ти каже кво хапче да глътнеш.

14

Анонимен

преди 3 години

Хич не са оригинални, можеше да измислят нещо друго, ама явно карат по наръчник, само дето за разлика от други по на запад *** е гърмян заек и няма се хване втори пъти на тая уйдурма. "Ако ме излъжеш веднъж, срам за теб, ако ме излъжеш втори път - срам за мен."