13

ддд

преди 3 години

До ВенчетоВенче или Василче се тая. Не само марката е важна. Като кара някой Ауди/Кайен на 400 х. километра пробег и се мисли за гъзар, това е ***. Но тук е така.

12

7

преди 3 години

OMFG NOOBS! Някой двайвал ли е Dodge Charger, че да ми отричате коментара. Тва е каруца и половина. Да! По-добре завива от дачиятая, дето нова е 12000 лева. Ама до там ...

11

Анонимен

преди 3 години

Бензинът с по-висок октан подобрява производителността: това не е мит, то просто е неразбиране, на какво означава октановото число. Октановото число е показател на възпламеняване - това е. Има автомобили на които на резервоара си пише, да се сипва по-високо число. Ако не го пише там ... сипвай най-евтиното.

10

Анонимен

преди 3 години

До ВенчетоИ тук ли търсиш нови клиенти, да инвестират вав в тебе!?Най са ти смешни охльовите сас пежа, рена, дачии и ...Научи най сетно български и няма да е необходимо сас дефицитите ти по български да си търсиш по вестниците нови клиенти! Сас шосейния си български ще имаш по голям успех на околовръстното отколкото тук! Добар ден и сас здраве!

9

Анонимен

преди 3 години

Редовно си карах Вартбурга по магистралата с 120 - максимално разрешената скорост и не издъхваше. Купих го през 1987 - 2 седмици след като си направих вноската за кола. 10 години се било чакало, пък, лъжци.

8

Анонимен

преди 3 години

Ако беше "инвестирал" вЪв vw Ъп, сигурно щеше да можеш да намериш Ъ-то на клавиатурата.

7

Анонимен

преди 3 години

"Muscle-cars не завиват""те превъзхождат дори някои суперавтомобили"АХАХАХАДа, може би моделите от 2015-2020-а превъзхожат супер колите от 1960-65-а.5 метров, 5 местен седан, тежащ 2400 килограма и висок 146 санта, ще ги взима тея завой по добре от 1550 кг,116 сантиметра кола, по-къса с 25 санта, "га пръдни гущер", дето викаха бабите.

6

Анонимен

преди 3 години

"Автомобилите са инвестиция"И всичко, което описахте след това, изобщо няма нищо общо с реалността. Хората го казват, защото има патоци, дето си мислят, че като си вземе някаква яка кола, след 15 години, ще е много по-скъпа, защото ще е "икона", а нашия ще я продаде за 5x оригиналната цена, нищо, че е изгнила.

5

Анонимен

преди 3 години

"Бензинът с по-висок октан подобрява производителността"Да, ако колата ти е градски седан със 160 кс., с нищо няма да я подобри. Отиди и дърпай 400 м, с някоа 500+ кс кола, а ми карай с 95 вместо със 100-ка.

4

Суеверие

преди 3 години

Не е хубаво Ферарито да се боядисва синьо, като на снимката.

3

Анонимен

преди 3 години

Гоше, какво му беше бързото на вартбурга, като на 110-120 км/ч издъхваше напълно?

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Купих си на времето най...дългата кола и не...сбърках.Това е Вартбург Комби 353W.Най...дълга е защото е дълга цели 15 метра с...пушека от аспуха.Много икономична,бърза,с голямо купе,евтина за подръжка;с две думи караш кола,подържаш...мотор.След 18 години експлоатация,дойдоха да я купят...веднага,след като я обявих.

1

Анонимен

преди 3 години

...в това, че немските автомобили са яки, здрави и луксозни. Това от 30 години не е вярно!!!