22

Анонимен

преди 3 години

Твърдите ли, че в района на АЕЦ има "хвостохранилище на атомна централа"?

21

Анонимен

преди 3 години

"мисулманите ако имат капка чест и достойнство веднага ще напуснат ЕВРОПА"Само не разбрах, защо трябва да напускат Европа? Европа да не е християнска само? Кой ти каза на теб, че само християни трябва да живеят в Европа? Христинянството е камиларска религия, дошла от пустинята на Близкия изток. По същата логика нека и християните да напуснат Европа. Християнството е наложено насила в Европа. Всеки несъгласен да приеме тая религия е бил убиван.

20

До 9

преди 3 години

Вероятно подготвя, дори съм сигурен. И тя ще се случи в момента, в който съберат тези 9 млрд., т.е. - хикога:)

19

Анонимен

преди 3 години

Karikaturata e tochno za bg prezident rradev v estonia moje bi, moje bi...?

18

Анонимен

преди 3 години

Ако някой окарикатури майка ви, баща ви, децата ви - няма ли да реагирате? Това е совбода на словото, nice a? Ако някой окарикатури Левски, Ботев или всички загинали в името на българската свобода и се подиграе с майките им, ще реагирате или ще е свобода на словото? Вместо да критикуват президента си макрон, те се хванали с исторически личности, изключително значими за част от света. дали на изток не усещат по истински нещата отколкото на запад?

17

Анонимен

преди 3 години

Ти ги приемаш в Европа, даваш им работа и хляб, а те започват да ти диктуват какво си можел и не си можел да говориш или рисуваш...?! Айде със скапания си пророк под ръчичка и марш към Близкия Изток!

16

Анонимен

преди 3 години

"Нито една ислямска страна не прати съболезнования до близките на брутално обезглавения учител, който е показвал карикатури на мохамед"Aми да не ги е показвал. Защо едно най-обикновено ежедневно убийство се политизира и се ползва като повод за да се оплюва цялото мюсюлманско население по света?

15

Анонимен

преди 3 години

мисулманите ако имат капка чест и достойнство веднага ще напуснат ЕВРОПАДА АМА НЕ!!!!!!!

14

Анонимен

преди 3 години

само така не купувайте и немски стоки

13

Анонимен

преди 3 години

"Катар, Кувейт-тия трябва да им забранят достъпът до Европа"------------------------------------------------Внимавай да не те чуе Буда Тиквоний, че точно тези са му първи приятели. В Катар той лично предвожда големи делегации от бг политици и бизнесмени, а със СА сключи стратегически договор за изграждане на Български поток.Като казах Български поток да попитам Буксува ли той? Стигна ли до под кривата круша?

12

Анонимен

преди 3 години

Макрон е прав да започне депортациите и да говори за проблемите на исляма. Ислямските страни от 1000г. не са мръднали грам в развитието си. Макрон наследи този проблем от късогледите си предшественици. Ислямистите разбират само от тояга. Силната национална държава е единственото решение слещу диваците. Спрете да приемате хора от ислямския свят. Цяла Европа трябва да отговори силно на опитите на арабeските да ни сплашват. Спрете им всякакна помощ!

11

Анонимен

преди 3 години

Горките алжирци, на тях ли има се падна руската пшеница напоена с вода от хвостохранилище на атомна централа.

10

Анонимен

преди 3 години

Нито една ислямска страна не прати съболезнования до близките на брутално обезглавения учител, който е показвал карикатури на мохамед едва след като е приканвал мюслитaта да излязат. Кога мюсюлманите ще еволюират в хомо сапиенс? Кога ще разберат, че мухамед е литературен герой от средновековна приказка. При това доста противоречив герой.

9

Анонимен

преди 3 години

Призивите за бойкот на френски стоки набират скорост. Алжир подготвя многомилиардна сделка за закупуване на руски Су-35С и руска пшеница.

8

Анонимен

преди 3 години

Ooooo, gorkata uchitelka na Emanuel...kak li strada s mini jupe v tasi jega?!

7

Волтер

преди 3 години

Тези мракобесници искат да потъпкат свободата на словото, което в Европа е извоювано с кръв и сълзи, чрез просвещение и френска революция. Целия Запад трябва да се обедини и да ги смачка. Саудитска Арабия как има очи да говори, като лично краля поръча разчленяването на журналист, а жените в СА имат точно толкова права колкото козите.

6

Анонимен

преди 3 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА?

5

Анонимен

преди 3 години

от държавите които си изброил няма толкова много. идват тука само на пазар и са по дебели и мазни и от нашта тикава дори. носят по един килограм злато по вратовете си. не че съм за бежанците дето висят на социал, просто са от други държави.

4

Анонимен

преди 3 години

""миролюбивите"" мюсюлмани показват колко са "еволюирали" от маймунките.Крякат подскачат , пълни дивациПрав е Макрон, доказателството е пред очите на всеки разумно мислещ.

3

Анонимен

преди 3 години

Йордания,Катар,Кувейт-тия трябва да им забранят достъпът до Европа.Да си седят там с камилите.Всичките са страшните баровци,шейхове с неземни богатства и цялата рода на социал в Европа.Представителна извадка е снимката.