42

Анонимен

преди 3 години

До Али.Франция даде демокрацията на съвремения Свят.Даде Волтер,Виктор Юго и много други неща.Подари и Статуята на свободата на САЩ,за да има свобода за всички,до която във вашия свят още не сте достигнали.Кикой не забранява вярата в каквото и да е,но има забрана да я натрапваш на другите и то по жесток начин.(Фанатично и безпаметно)

41

Анонимен

преди 3 години

Последните гърчове на Франция.Страната участва в западния алианс колкото да предава партньорите си и в ущърб на всички да сътрудничи с третия свят и исляма,Китай,комунистите.Не случайно сега и никой от алианса не си мърда пръста.Революцията в Иран беше вдъхновена от франсетата...Исляма е крайният резултат от революцията им от 1789.Колкото и да не искат да го признаят.

40

Анонимен

преди 3 години

Макарона съспва производството и търговията на Франция. Такъв клоун на власт скоро не сме виждали,насила съсипва държавата от глупост. Баба му няма ли да го озапти или е заета да пазарува парцалки и луксозни стоки?

39

Анонимен

преди 3 години

Спомням си,как папа Бенедикт се замеси в нещо подобно и в крайна сметка беше принуден да абдикира.Почти не виждам мирен начин за справяне с исляма в Европа. Дотолкова нещата са изпуснати и унищожени ,че няма изход.Старите са заблудени от комунизма,а младите са апатични либерали.Няма спасение.

38

Зозо

преди 3 години

Азиатският диктатор Ердоган като прави от църквите джамии не е никаква подигравка, нали. Ай сиктир от "ислямски ценности"!!! Накрая на някой ще му писне и ще го избомбят яко мустакатия. Този път и комунистическа Русия няма да ги спаси, както Ленин и Троцки.

37

Анонимен

преди 3 години

Fransetata sa pusnali kartinka za chujd politik, ama da se podrazbira za tehnia Macroncho...naposledak negovata dama manekenka na modrni burki v eu...

36

Анонимен

преди 3 години

Нека някой даде отговор на въпроса-"Какво общо имат стоките за широка употреба със религията"?Ами по същата логика Франция и даже целия ЕС,може да затвори и въздушното си пространство за тези които бойкотират стоки, щото някой му скимнало да бойкотира пазара на стоки.Нереде религия,нереде пазар.Нищо общо между двете.Фанатизмът е отживелица в днешния глобален свят.Всеки да вярва в каквото си иска но да не пречи на Светът да се развива правилно в една посока,към усъвършенстване.

35

Анонимен

преди 3 години

Toa maj moje da e angliiskia prince i prestolonalsednik na kralicata Elsabed...ako mu omraznalo da gleda suhoto ingilizko diype na jena si...

34

Зозо

преди 3 години

И какъв е Ердоган в исляма, че да не му се подиграват? Обикновен грузински поомак, помислил се за велик :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

33

Анонимен

преди 3 години

Нека някой даде отговор на въпроса-"Какво общо имат стоките за широка употреба със религията"?Ами по същата логика Франция и даже целия ЕС,може да затвори и въздушното си пространство за тези които бойкотират стоки, щото някой му скимнало да бойкотира пазара на стоки.Нереде религия,нереде пазар.Нищо общо между двете.Фанатизмът е отживелица в днешния глобален свят.Всеки да вярва в каквото си искано Данев пречи на Светът да се развива правилно в една посока,към усъвършенстване.

32

Зозо

преди 3 години

До Анонимен .....Алжир подготвя многомилиардна сделка за закупуване на руски Су-35С........Хахахахааааааа, и знаешли изобщо колко Су-35 има произведени, а? Да те светна - 18бр. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

31

Карл Мартел

преди 3 години

Забранете строежа на нови джамии. Полицията да направи списъци с радикални мюсюлмани, да им проследява родословното дърво и да ги праща обратно в прародината. Имамите да се назначават от държавата след щателна проверка. Внедрете ДС в джамиите. Здрав контрол като не разбират. А за терористите - цялата им рода да бъде депортирана. Тук става въпрос за оцеляване на Европа. Води се война. Цивилизация срещу мрак, страх а подчинение.

30

Анонимен

преди 3 години

Ko stana s brexita, ve, kakva nova roklia ima Kamila posluchai plastaneto na evrata za brexita, ami neinia dever Andrei ko prai - s maska ili bez?!

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26"ислямистите НЕПРЕКЪСНАТО осмиват Христос - обаче на кого му пука? Имат свободата да го правят."Не е вярно. в исляма Исус - Иса е считан за пророк, роден от Мерием/дева Мария. при споменаването им се добавя А.С. в знак на уважение. абсурдно е в Мюсюлманска страна някой да се подиграе с пророк Иса А.С.

28

Анонимен

преди 3 години

ислям =лицемерие и лъжа

27

Аз

преди 3 години

Поклонниците на Мохамед да се запитат, защо се правят карикатури на техния бог, а не на Буда - примерно. Щото в Европа има и доста китайци, японци и т. н. Ще се окаже вярно, че най-младата религия се изповядва от хора на наи-ниско еволюционно ниво.

26

Анонимен

преди 3 години

Фанатизъм с политическа украса.Но и "Макро"настъпи мотиката.Трябваше да се приложи по гъвкав подход към фанстиците и по"мека"сила за да се обуздае недоволството.Има нещо гнило в цялата тази истерия.Чудно ми е защо Германия си трае а в Англия гледат сеир.Струва ми се че съюзът започна да се "пропуква"което е опасно за малките едва проходили демокрации.Е.П. и Е.К да не гледат само в пъпа си а да излезнат с общо становище по проблема,солидарно.Щото днес бойкота е за френските стоки а утре?

25

Анонимен

преди 3 години

Както казах в началото,получи се поредната реклама за исляма с любезното съдействие на простата Франция!

24

До 24

преди 3 години

Когато е имало християни в Европа евреите не и планирали да измислят исляма бе шЪмшaл

23

Анонимен

преди 3 години

До 21 Свободата на словото включва и критика, както и обиди, да! Този мохамед не означава нищо за Християнския свят, а ислямистите НЕПРЕКЪСНАТО осмиват Христос - обаче на кого му пука? Имат свободата да го правят.