62

Анонимен

преди 3 години

Тази остра позиция на мюсюлманските страни само показва, че това не са светски държава, че там обществото е подчинено на религиозни догми, а не на здравия разум. Там очевидно свободата на словото не е ценност, тоест разум дебат с такива фанатизирани човечета е невъзможен. От друга страна исляма в тези страни са ползва за политически цели, средство за контрол, в повечето от тях, за тотален контрол - общо взето те са на ниво средновековна Европа, когато църквата коли и беси.

61

Анонимен

преди 3 години

Eto kristianskata frenska parva dvoika na republikata...niama sobstveno proizvodstvo...ama ima musulmanski bratia i sestri...frenska banka...za osemeniavane...evrypeska economika

60

Хахаха

преди 3 години

ЛГБТИ в челен сблъсък с мюслитата ...Франция дълги години водеше про-ислямска политика и приемаше ***.При демократите САЩ се напълниха с мигранти латиноси.Меркел напълни Германия с ***.Сега идва ред за плащане на сметката ...Макрон се усеща и пръв скочи ...ЛГБТИ-глобалист-комунистическата идеология отива в канала.От три години Меркел спря да бръщолеви за мултикултурното общество.

59

Анонимен

преди 3 години

Ако има западна държава отговорна за днешния ислямизъм това е Франция!

58

Анонимен

преди 3 години

Francia ima sekysyalni problemi...ama s toz premier em i parva freska madam nito parno, nito sek :-)...

57

Анонимен

преди 3 години

През 1978г Франция публично застава зад аетолах Хомейни и сваля шаха на Иран.Франция е застанала зад най-крайния ислям на Хомейни и е наложила шериата в Иран.Хомейни е рязал ръцд крака и глави в Иран в името на тамъв ислям.Франция го е подкрепила!!!

56

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 63Много си прав! Просто ще трябва да ги научим, че ако не искат да се приобщят където са отишли има още 57 мюсюлмански страни в света! Ако не им харесва Европа където те сами са си избрали да отидат, то да отидат в някоя от тези прекрасни 57 други страни!

55

Анонимен

преди 3 години

Карикатурата е гола вода и една глупост но не французите ,а арабите са тези които направиха така че тази глупава карикатура да стане символ на свободата на словото, и все още държат много това да бъде символ на свободата на словото затова правят всичко възможно да популяризират тази карикатура в света.Защо толкова държат арабите да популяризират тези карикатури така и не разбрах и до ден днешен.Но очевидно много държат на това.

54

анонимен

преди 3 години

Исляма е най-големият бич на християнството и тази политика на Европа, за толерантност вреди още повече на държавите членки! Мюсулманите (исляма) са агресивни и те не искат да се приобщят с местниет порядки а искат да наложат своите си глупости! Това е най-голямо зло!

53

Анонимен

преди 3 години

някой може ли да обясни какво толкова съдържат тези карикатури, че някои се обиждат? гол, обратен, нарисуван като жена, животно? не съм и виждал и не съм наясно с какво са обидни въпросните карикатури.

52

Анонимен

преди 3 години

Спомнете си и Ширак как бранеше Садам.Франция правеше мръсно на САЩ,а сега се оказа в плен на собствените си глупости.

51

Анонимен

преди 3 години

Хем бягат в ЕС при християните, хем пророка та пророка и убиват заради него... Май е време да се изисква да подписват като бягат в ЕС договор за лаическо поведение и образование и направо за приемане християнството... Който приеме християнството да му се увеличава шанса за емиграция и гражданство. Няма друг вариант.

50

Анонимен

преди 3 години

Валери жискар Дестен,Сартр и Фуко подкрепят Хомейни срещу шаха.Франция сама си постла ислямизма.

49

Анонимен

преди 3 години

Мюслитата, нещо не съм ги чул да протестират против атентатите от други ***?! Що тъй? Одобряват ги, затова, нали?

48

Анонимен

преди 3 години

Na 49Be se pe, be se pe...be ka pe...be ka pe...vechna drujba....vodi ni partio, vodi ni...sdanailov i rradev...slava slava slava ...chlen 1 na bg konstituciikata :-)...armeiski teater i armeiski artisti...sofiiska voda... :-)

47

Анонимен

преди 3 години

Затварянето на джамиите и превръщането им в свинеферми във връзка с недостига на свинско месо в Европа.

46

Анонимен

преди 3 години

Бан на издаването на визи за тия изтегляне на дипломатическите мисии от тези държави и тотално изселване на ислямистите от Европа.Алжир никога не е купувал френска военна техника.

45

Анонимен

преди 3 години

Вярвайте си.Не случайно и Франциск мълчи и дума не обелва в защита на Европа от ислямистите.Франция проведе дехристиянизация на Европа и сега продуктът от всичко е Ислям.

44

Анонимен

преди 3 години

В името на алаха се взривяват сред хора с цел да ги убиват и после се сърдели,че свързвали религията им с тероризъм. Ми с какво да я свързваме. Нали според тях алахчу щял да им даде 40 жени в онзи свят ако избият мирни хора с бомби. Значи религията е терористична. Що не говорим за будизма примерно,че са терористи. Щото не трепят хора в името на Буда.

43

Анонимен

преди 3 години

До Али.Франция даде демокрацията на съвремения Свят.Даде Волтер,Виктор Юго и много други неща.Подари и Статуята на свободата на САЩ,за да има свобода за всички,до която във вашия свят още не сте достигнали.Никой не забранява вярата в каквото и да е,но има забрана да я натрапваш на другите и то по жесток начин.(Фанатично и безпаметно)