82

Истина

преди 3 години

Религия,идеология, режим или организация,изполващи насилие терор, убийства каквито са нацистката,комунистичеста,ислямската и др.терористични идеологии и режими са измамни и т.к. нямат аргументи против истината,използават престъпления, за да затворят устите на опонентите си и дори да ги погубят! Но така насилниците пак доказват, че са слуги на дявола, който е и лъжец, крадец и човекоубиец,каквито нечестиви дела вършат и те срешу Бога,дори да мамят и себе си,че служат на Бога така отиват към ада!

81

Правосъдие

преди 3 години

Ислямситите обожествяват пророка си а това е идолопоклонство и не карикатурите са престъпления, които са изкуство според гарантираното и дадена от Бога сводбода на версоиповеданията на морлаен избор и на изразяане на словото . А ппрестъплеия и то срещу човечеството са зверските убийства на невинни хора,каквито престъплени само обсебени от дявола врагове на Бога могат да извършат, да одобряват и да не осъдят! Всички праведни слуги на Бога защитават жертвите на ислямистките терористи,не убийците!

80

Сатира

преди 3 години

Примитивни диваци и варвари, къде е религията, къде е политиката. В западния свят отдавана властта се отдели от църквата.

79

Препърса

преди 3 години

Скоро петрола пак ще спре да се купува,саудитите да не се перчат

78

Браво мосю Макрон!!!

преди 3 години

Реална на тоз пич МАКРОН е това е МЪЖ. на място!!!!!

77

Анонимен

преди 3 години

Курортът Куантанемо Бей очаква нови гости, Моля Заповядайте!

76

шоп

преди 3 години

Макарончо и бабето няма да го спаси, клатят му се крачетата.

75

Анонимен

преди 3 години

Недоволните от карикатурите да се прибират по родните си места да не се обиждат. Аман от толерантност. Като ядат европейски пари не им е зле иначе.

74

Анонимен

преди 3 години

Frenskite orajia sa nai-opasni...svoboda na slovoto...:-)...rradev zatui ne dava finansov publik otchet na bg prezidentstvoto, nito na naznachenite ot nego bg poslanici...:-)...poneje ima goliama svoboda na bg rradevoto slovo :-)

73

Анонимен

преди 3 години

Тия са смахнати.Разраствало се.Макрон ще си го премести.Както и цяла Европа. За какви се мислят тия?

72

Анонимен

преди 3 години

Karikaturata mai e ilustracia ot biografiata na parvata frenska dama...:-)...kogato e bila malko bremenna...

71

Анонимен

преди 3 години

Ами аз ако нарисувам Макрон с отрязана алжирска глава в ръка дали ще му хареса,нали е свобода на словото

70

Анонимен

преди 3 години

Много са обидени,но милиони мохамедани се опитват да се заселят във Европа и Америка.Който са християнски.Ако това не е пародия??????

69

Анонимен

преди 3 години

Браво на Ердоган ето такива лидери трябват срещу западния империализъм

68

Анонимен

преди 3 години

Според западните правителства медий полиция и.н. българи и румънци сме основният враг на западните общества.И най важното не збравяйте че запада даде всички социялни придобивки на тези бежанци мису..сега те са депутати в немският парламент съдий в хамбурската прокуратура кметове в лондон.........докато Българите по запад бяха жестоко смазвани с изключение на студенти и роми,бяха делени от социялни помощи дискиминирани на работа от полиция и.т.н.затова нека мсулманите и черните да се оправят с западняците.А ултрарасистите са сорос меркел глобалистите......

67

Анонимен

преди 3 години

Пълна подкрепа за фрянцузите защото истинските в основата си са бели с европеидни черти какъвто съм и АЗ.Който е мргав дръонат чрен ислямист будист или какоъвто и друг да е да подкрепя когото си иска.

66

До 64

преди 3 години

Просто маркетинг и то добър, дори и с идеята да се покаже какво е свобода се дава пример с тяхната религия, няма лоша реклама, това е много по добре отколкото да дават пример без да рекламират техната религия, това си е безплатна реклама на тяхната религия. Просто умеят да използват рекламния пазар доста добре.

65

Анонимен

преди 3 години

След като политически заставаш 1979 г зад такъв средновековен режим на аетоласите в Иран няма какво да се чудиш защо в страната ти се практикува такъв ислям.

64

Наполеон I

преди 3 години

Франция е велика, Vive la France! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят.

63

Анонимен

преди 3 години

Abekade sa snimkite ili karikatyrite na novite bg poslanici v shekerliata chujbinka?