36

Анонимен

преди 3 години

Прав е човека, но в някои подробности бърка. Трябват не крути мерки, а адекватни марки. Крутата мярка може да е полезна, а може и да е вредна. Мина достатъчно много време, за да могат даже и мутрите да схванат кои мерки са адекватни и за каква ситуация, но явно още не са и даже не се и замислят, че има адекватни и неадекватни мерки.

35

Дядо Соци

преди 3 години

До Анонимен 20 Бойко е един. Учители много.

34

Тато из Правец

преди 3 години

Почти сигурен съм ,че този коментар ще бъде изтрит,но го правя. На Световен еврейски съвет се взема решение населението на земята да бъде редуцирано до 500 000 000 души ! Който е имал късмета да попадне сред ,,избраните,, ще живее ,другите ще са тор в майката Земя...

33

До 7

преди 3 години

Кога пък ти си знаел броя на болните с пневмония?За грип още е рано.Ще го дочакаш

32

SS

преди 3 години

Казват че нямало ковид-19.ИМА!! Повярвайте ми страшно е.Единственото ми дете замалко да си отиде.Тоя вирус отключва и активизира всички скрити заболявания който човек има.Потрудилиса се вещи лица в някоя военна лаборатория.Поразява (според мен) всички със слаб организъм.Повече няма да коментирам.

31

SS

преди 3 години

От доста време съм под карантина.Давам положителни тестове,а нищо ми няма.Имам лека хрема.Нищо друго.Сина ми едва го спасихме.Поради това че бях при него съм се заразил и аз.Когато приключи всичко сина ще забрави София.Ще живее в провинцията.Смея да твърдя,че всички прогнози които съм правил,и съм писал в този сайт ще излезнат верни.

30

Анонимен

преди 3 години

До: Лично (номер 31)Не мисля че паниката е контролирана. Мисля че вече излезе извън контрол, тоест - вместо да изпишат вежди са извадили очи.Предполсгам, че са очаквали като уплашат (излишно) хората до смърт, и те ще станат дисциплинирани като войници.Е да, ама те хукнаха като овце към болниците и заразиха още повече хора.Не, ако PCR тестове се правеха за грип, сигурно щеше да е същото.Стига само новия щам да го нарекат: "Пещерен грип", или "прилепен грип"! Ей тъй, да звучи по-страшно...

29

Анонимен

преди 3 години

До: Лично (номер 31)Какво е казал откривателят на тестовете няма абсолютно никакъв смисъл.Същото се отнася и до това, което евентуално би могъл да е казал и откривателят на пеницилина.Какво точно се случва - и аз това се питам, но явно никой не знае!Тези PCR тестове ако са позитивни значат само едно: Открили са ви една РНК на едно вирусче в носа, което са го мултиплицирали за да го "хванат".Тоест - не значи нищо.Щеше да значи нещо, ако бяхте със задух, кашлица, 39 градуса температура.

28

Лично

преди 3 години

След като е известно, че тези PCR тестове се използват за нещо, за което самият им откривател е казал, че не трябва да се ползват, както и че 90% от отчетените резултати са фалшиво положителни, тогава може ли някой смислено и разбираемо да обясни: А) какво точно се случва?Б) какво означава да си с положителен тест и да нямаш симптомиВ) за какво е цялата контролирана паника, която се изливаГ) нямаше ли ефектът да е същият, ако за намиране на грип прилагахме PCR тестове?

27

Аз

преди 3 години

Тоя да се скрие. 20 платени измамника обикалят повечето медии за фалшиви новини и плашат. България он еър е една от тях.

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБойко за тебе има лекари ,а за УЧИТЕЛИТЕ НЕ .това по Каскет-ТВ на Нинова ли го чу бе?

25

ДртПрч

преди 3 години

Това не е лекар, а хипохондрик

24

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа днес ни показват втори човек, който говори смислено.да бе, а дано. Днес не са показвали оня *** мангъра.

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАй сиктир с ваште мерки и измисления вирус.я се прибирай в дупката си бе ***. Зааради такива тъпaнapи като теб сме на това положение.

22

Анонимен

преди 3 години

Само една мярка е нужна...Lockdown. За всяко място на което има струпване на хора. Има ли безцелно и ненужно движение на хора...ще има и много заразени.

21

Анонимен

преди 3 години

Борисов е аут зад борда е вече господарите му от козяк го уволниха. скоро слънцето ще изгрее отново в България!

20

Анонимен

преди 3 години

Умен човек. Говори интересни неща. За днес ни показват втори човек, който говори смислено. Впечатляващо. Дано тази тенденция да продължи.

19

Анонимен

преди 3 години

Само седмица след началото на учебната година Чехия премина психологическата граница от 1000 нови случая за ден. Това стана на 8 септември. Последваха десетина дни, в които броят на заразените дневно се движеше малко под и над хиляда. На 17 септември числата отново подскочиха 3125 нови случаи на COVID-19 само за ден. На 21 септември министърът на здравеопазването Адам Войтех подаде оставка. Той каза, че иска да освободи място за някой, който може да направи повече.

18

Анонимен

преди 3 години

Бойко за тебе има лекари ,а за УЧИТЕЛИТЕ НЕ .

17

българин

преди 3 години

Тоя па! Ще ме плаши с някакви си назофаренгиални проби!На мене са ми правили пункция на носа за синузит. С една дебела куха игла ми правиха промивка, а упойката беше един тампон на шиш напоен с кокаин! До корена, както се изрази доктора! А гастроскопия ми правиха без упойка... само да разберат че имам хроничен гастрит. Което си го знам.Спрете с тези пpocтотии, PCR тестове, маски и прочие!