71

Анонимен

преди 3 години

До Истината 69 Интересен факт за свинския грип , в доста широки граници са параметрите от 700 млн - до 1,4 млрд заразени А починалите - докладваните случаи от 12 000 - 18 000 , а в най=широки граници ,между 150 000 и 575 000 Данните за Ковид -19 ги знаеш , сравнявай и решавай , кое по-тежко ПС - Като беше епидемията от свински грип , случайно да беше чул ,че здравните системи дори на най-развитите държави са пред колапс , а у нас ? Нямам спомени за подобно нещо А как е сега при Ковида?

70

Анонимен

преди 3 години

знаете ли какво е да искате да поръчате 200 чувалаа да ви дадат 100поне за пойко дано иматой е от избраните

69

Анонимен

преди 3 години

До Истината 69 САРС по страшна от Ковид ???? Интересно Как се казва вирусът причинил САРС от 2003та SARS-CoV, или SARS-CoV -1 А на сегашният как е ? SARS-CoV-2Прилики ли виждаш ?С две думи , сегашният е баткото , усъвършенстваната версия на този от 2003. Той е заразил над 8000 души , от тях близо 800 умират, вилнее 9 месеца и изчезваДанните за сегашната версия на вируса ги знаеш предполагам . Ти си решавай , кой от двата е по-тежък

68

Опасявам се...

преди 3 години

Опасявам се, че Бил Гейтс се е възприел за Избрания и се е заел да спаси света от злини.Замислете се... на 20 години ставаш мулти-милионер. От 20 до 50 живееш във измислен фантасмагоричен свят, създаден от излюзиите, които подклаждаш с книги в самотния си живот.И изведнъж ставаш на 50 и яхваш психопатската идея, че трябва да "излекуваш" някого и да го "спасиш", защото ти знаеш много повече.Този въпрос обаче е повече от спорен. Така са създадени ИДИЛ, Кръстоносните Походи и всичко зло.

67

Анонимен

преди 3 години

Затворете яслите и детските градини!В градината днес в група от 26 деца 4 кашлят и се давеха от сополите си. Не са заспивали нито за една минута.Като се обадихме да дойдат когато е възможно по-рано и да ги види лекар-родителите изпаднаха в истерия, че няма да ги пуснат от работа. Това при 2 от децата. Другите 2 ги взеха преди 16 часа и ги заведоха на лекар.Преди седмица други 3 деца кашляха до задавяне. Не знаем от какво кашлят.Съжаляваме и родителите..но децата имат нужда от грижи.Спасете ги!

66

Нов закон

преди 3 години

Ако не потърсим сметка на Бил Гейтс и Марк Зъкърбърг за тази масова истерия, следващата им стъпка е да поробят Земята в стил Оруел 1984-та.А той Били чете много книжки. Разбира ги нещата. :)2-*** човека ви направиха на маймуни. Ама щом толкова ви е акъла... имало да става.

65

Истината

преди 3 години

За 20 години минахме през 4-5 епидемии и всяка една от тях, бе по-страшна от Кови-19.Свински грип, Птичи грип, Ебола, Сарсове, Марсове, П*тки м*йни... ама тогава немаше фейсбук.

64

Анонимен

преди 3 години

Управляващите са толко тъ пи , че изпуснаха положението. Учениците не трябваше въобще ДА СТЪПВАТ В УЧИЛИЩЕ !!! Сега какво прайм ???

63

Хаш 5 Ен 1

преди 3 години

Птичия грип (куш гриби) бе по-опасен от Кови.Свинския грип пък беше тотал щета за населението.А за Еболата, да не говорим... там те хваща и умираш прав и здрав, БЕЗ придружаващи заболявания..Как ли сме оцелели тогава? ? ? ? Ще ви кажа как - тогава я нямаше фейсбуката

62

Анонимен

преди 3 години

То вече е късно, а мерките са ви половинчати. Да обобщим: вирусът хваща само гимназисти, по-малките ученици и учителите им - не; не влиза в моловете и кръчмите. А за спазването на мерките не съм виждал някой да следи. Театралните изненадващи проверки заедно с тв репортери и камера, не ги броя.

61

Оруел

преди 3 години

добре че е Мутафчийски да ни предупреди. 100 хиляди години човечество - не е имало епидемии и болести.Това е първата епидемия :)))))

60

Анонимен

преди 3 години

То вече е късно особено в София.Преди да пуснете учениците присъствено в училище и да се бутат по градският транспорт имахме 4%. Днес гоним 30%Очевидно е, че проблема го има в цяла Европа. Вече има и научно доказателство, че училищата са голям проблем ако искаш да контролираш разпространението на вируса.В крайна сметка пожара вече гори.

59

CIALOTO GERB

преди 3 години

Този "уважаем" господин трябва да бъде съден за насаждане на масова психоза.Защо, между другото все още няма нито един осъден, за насаждане на масова психоза? Аз ако изляза и почна да ви меля всеки ден, че някоя банка ще фалира, ще ме погнат на третия ден и ще лежа поне 4 години.Защо за Кови не се прилага същото?

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57"Заради половинчатите мерки единствената логика която намирам е, че не искат хората да им вярват, че има пандемия. Не зная защо го правят и какъв е крайния замисъл, но е много странно. Загледайте се в новините, всяка новина си противоречи със съседната."Вирусът е лабораторно създаден за някакви цели. Студената война си върви, както всички забелязваме. Ние играем за някой, каквото ни кажат, това правим. Играта е много по-голяма от нас.

57

Анонимен

преди 3 години

Дори и тази новина е нелогична спрямо действията на министъраНеглижираме ли мерките - в един момент ще стане късно и после казват, че малките ще щъкат в градския транспорт и в училище, но хората трябвало да носят маски на открито?!!Как ще ограничим разнасянето на вируса от учениците с носенето на маски на открито?Или някой умира от смях или ще ни въвеждат робски правила. Залагам на второто.

56

Не извратен тип

преди 3 години

Визждал съм болни от сърдечна недостатъчност,боли от цироза,болни от заушка,от сърдечна недостатъчност,от камъни в бъбреците,камъни в злъчката,високо кръвно,запек,синузит,летен грип,зимен грип,морска болест и при всички спимптомите и болките са еднакви и реални ,смърт на ковид терористите

55

Не извратен тип

преди 3 години

На ковид тероризма трябва да бъде пречупен гръбнака

54

Анонимен

преди 3 години

Заради половинчатите мерки единствената логика която намирам е, че не искат хората да им вярват, че има пандемия. Не зная защо го правят и какъв е крайния замисъл, но е много странно. Загледайте се в новините, всяка новина си противоречи със съседната.

53

1

преди 3 години

Ако ЗАСТРЕЛЯТ Бокл.ук Борисов Банкя-лията, ще се оправи и проблема с Китайския вирус и Африканската Чума. Щото ще изгоним арабите, китайците и не.гр.ите, които Бокл.ука пуска да ни ЗАРАЗЯВАТ с вируси и да ни ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите на българите. и ще се отървем от АРАБСКИТЕ маски... и ще изгоним и всички МОШЕНИЦИ, които са му дали ПОДКУПИ да стават шефове на Данъчното и Митницата и техните роднини в Полицията.

52

2

преди 3 години

Боклу.к Б.Б. разболява цяла България с РАК и Левкемия с турско- не.гъ.рските фирми А1(ЕМтел) и Вииваком, а тръгнал да принуждава хората да носят АРАБСКИ маски..