11

До дoлните

преди 3 години

Пийте ги навреме!!!

10

Мангъров герб

преди 3 години

Безхаберника Мангъров и Борисов само за ден убиха над 40 българи наши близки деца и родители!!! И нищо, бг скота седи и гледа. Бееее... бееее...беее...

9

Анонимен

преди 3 години

Толу па е казал, след мен потоп и вече го изпълнява!След като 11 години краде на воля и умори народа,докара България до последно място, е време да направи и потопа!

8

Здрасти!

преди 3 години

с тоя "вирус" как ще се борим?Ще го отгладуваме, както винаги.Белязаха още едно поколение с политическата си неграмотност

7

Анонимен

преди 3 години

Не заради вируса, а заради безумния бюджет на тулупа, който натоварва финансово България с 10 млрд. за следващите две години още сега.Борисов я кара - след мен и потоп, за да може после да обвинява следващите управляващи.Много ниско падна тулупа. Мрънкаше какво е заварил от Орешарски и след това десето години се оправдаваше с него, а сега прави даже по-лошо.Но не му пука за обикновеният българин, а целта му е да насади следващото управление на пачи яйца.Долно, елементарно и безскрупулно!

6

изплюха камъчето

преди 3 години

То това беше първопричината за коронакризата - да й припишат агонията на издъхващата глобална система.

5

Анонимен

преди 3 години

Взимането на нови дългове трябва да бъде одобрено с референдум. Кой ви дава право да заробвате страната с нови дългове?

4

F-16

преди 3 години

Важното е да има милиарди да плащаме новите модерни 50 годишни американски самолети които съществуват само на хартия.

3

ГосТ

преди 3 години

А, заради корона кризата ? Сериозно? Аз пък си мислех заради крадливите калинки. Но безспорно, при положение че 90% от бвп на българия е от услуги и съответно работещите са слуги, ще има отражение.

2

славянин

преди 3 години

Тази ''епидемия/пандемия'' е типично потвържднение на максимата: ''от нищо - нещо''! От една измислена криза, наречена ''епидемия/пандемия от коронавирус'' се създава твърдо и уверено реална икономическа и социална криза, което е и рeалната причина за създаването на тази ''епидемия/пандемия''!

1

Анонимен

преди 3 години

По-скоро заради изборите.