31

Анонимен

преди 3 години

Намериха си оправдание за некадърното управление. Короновируса от Банкя прахоса милиарди за да се подмажe на американския блeдoлик господар.

30

Анонимен

преди 3 години

Отличното управление на Тиквата ще ни докара от "Не дължим на никога" до "имаме дълг от 40 милиарда"

29

АНТИсорос

преди 3 години

не е "риск", то си е планирана политика наложена на дупедавеца от Банкя. Така са му наредили масурестите плитки. Накрая ще ни купят за една стотинка...

28

Анонимен

преди 3 години

България е пред фалит, но затова пък ще си има F-16... Абсурдистан?

27

Анонимен

преди 3 години

Вървим по пътя на Гърция. Най голямата грешка. Това е целта на ЕС и ще ни контролира т като гърците. Най добре е да сме извън ЕС. Неутрална и независима държава. Колкото по бързо излезем от ЕС толкова по бързо ще се оправи България. Няма да плащаме членски внос в ЕС, парите ще влизат в бюджета на България. Полза нямаме от ЕС. Сами да се оправяме е най добре. Нужно е производство.

26

Анонимен

преди 3 години

Че тя България излизала ли е някога от кризата? :(

25

Анонимен

преди 3 години

Самолетите да почакат до изчезване на корупцията. Каква е логиката хем корупция хем дамолети?

24

Анонимен

преди 3 години

Държавните служители са с хиперраздут щат, а заплатите им са чудовищно високи спрямо труда им. Плоският данък да остане само спомен и ще отлепим от дънотоНе е баш коронавирусът най-виновен за бедността о корупцията. Хич даже. Намерили са си оправдание бе, Уили.И дъвчат ли го, дъвчат.

23

Аз съм

преди 3 години

П.П. БСП и ДПС са същите разбойници като тези, които сега управляват. Гласувайте за извънпарламентарно представени партии.

22

Аз съм

преди 3 години

Нека протестират срещу безобразното предизборно харчене на пари. Искат да купуват още 8 железа, които изобщо не са ни нужни. Похарчиха милиарди лева за въоръжаване, а сега вдигат и пенсиите без да имат пари за това в бюджета. Пенсионерите са най-малко засегнати от кризата. Истината е, че голяма част от народа е много *** щом гласува за ГЕРБ, Патриотите и Воля.

21

.!.

преди 3 години

Хе хе! Значи като знам какви са ни миснистрите апък като знам какъв е и премиера! Ми ние сме мнооого отдавна в дългова криза! Няма да споменавам какви изказвания и какви кредити се теглеха през тия 11 години мракобесие! И сега последно 5млрд. и те вече са похарчени! Разбирайте раздадени са на ахмед доган делян пеевски и бойко борисов! Така, че няма какво да ми ревете! Това сичкото ние си го причинихме сами!

20

Калеко Алеко

преди 3 години

Ако ни управляваха маргиналите и протестърите дето сега са на улицата, да сме навлезнали отдавна в дългова спирала и без Корона вирус ... Да не забравяме какво ни причиниха предишни правителства и то във времена когато целият свят процъвтяваше. Само да споменем фалиралите банки, блокираните европейски фондове и траповете в Белене и Цанков камък където бяха погребани парите на пенсионерите и майките от "Системата Ги Убива" ... !!!

19

115

преди 3 години

Бойко и ГРОБ, не ги бърка, те тогава ще са изчезнали нейде из света, а Българите ще духа е супата.

18

ЦИНИК

преди 3 години

Тея заеми дето ги земаа кой жа ги връща бря? Народа . Нашите деца и внуци.Сагъ остана да девалвира левъ,И да влеем в еврозоната при курс 200льофа зъ 1 евро.Такваз няква я мислат.Ама тоаа път ко нидай боже стане жа играят брадвите.

17

Нищо общо

преди 3 години

Няма нищо общо с корона кризата. Като всяко едно правителство до сега, като видят, че килимчето им се изплъзва под краката, гледат да изхарчат каквото има, да задлъжнеят колкото могат, да приберат каквото е останало, следващите като дойдат да се оправят. Нищо ново, просто в този момент може да се окаже фатално за иначе така хубавата ни ,спретната и честна "държава".Винаги едни и същи ****ти ни управляват, независимо за кой си мислиш, че гласуваш.

16

Анонимен

преди 3 години

Това е целта на заемите,ние и без това сме колония,а така хептен ше цъфнем

15

Анонимен

преди 3 години

Няма риск, а сигурно - упрпавляващите ни натовариха с невиждани дългове.И не, и на децата е ясно, че не е заради коронавируса. Като ти трябват лекарства и храна, не купуваш безполезни хвърчила, само за да вземеш комисионна. Не и ако ти пука задържавата.но на нашите не им пука - това е очевидно.

14

Чекмеджет

преди 3 години

Ей *** яко съм заборчнел , а вие ще ми оправяте бакиите до де сте живи, тия милиарди ми требваха за джобни

13

Анонимен

преди 3 години

До 11В България годишно от естествена смърт умират около 100 000 души, на ден умират по 300 човека, а това че някой с множество заболявания има и коронавирус го пишат че е починал от короната. По статистика починалите тази година до този момент са по малко отколкото миналата! Факт е че от усложнения от грипа умират много повече отколкото от корона.Стига сте плашили хората!

12

Анонимен

преди 3 години

В това никои не се сьмнява