15

до 16

преди 3 години

Явно си по- добре информиран.

14

Анонимен

преди 3 години

Ей, много невеж народ тука. Такива случаи има много по света, не е единствения, няма и да е последния. Е тия ще си гласувате за Трифонов, и все ще се пулите. Ама може ли толкова *** и невеж народ да има из форумите. Няма пулс, няма дихателна дейност. Лекаря установява летален изход, после при определени условия организма сам си възстановява тази дейност. Абе просветете се малко бе. Аман от дебилщини.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15--------------------------------Грешката е на фелдшера от спешната. И как да не е изоставен като синът му е в САЩ.Какво значи редовно да си идва и болния да ходи там. Идва си веднъж на 2 г.а старецът не е стъпвал там.

12

Анонимен

преди 3 години

Познавам човека лично.Не е изоставен и до последно си гледаше пчелите и обработваше градината.Роднините му се прибират постоянно, той ходи до там.А от това по - очевидна лекарска грешка да обявиш жив за мъртав ...здраве му кажи.

11

Анонимен

преди 3 години

Тия го изоставили, сега ще съдят... Не става така другари. А това не е грешка, има си термин в медицината - анабиоза. И баба ми беше така, само не я бяха откарали в траурното и на другия ден стана от леглото и живя още 3 години. Стига с тия глупости. Човека е в тежко състояние, да има дни колкото е отредил Господ.

10

Анонимен

преди 3 години

Те близките му първо са то зае.али тук сам и са помолили съсед да се грижи за него, сега се правят на много загрижени и йога го изкараха даже. Сега им е мъка, че ще трябва да го гледат на легло, а не да се веят в САЩ

9

Те

преди 3 години

Това май е един изоствен от роднините си много болен човек.Сега па ще съдят лекарите,които в Сливен са залудели от работа щото най-лесно.Ми да си го вземат ва Америка да си го гледат щото е за гледане.

8

Анонимен

преди 3 години

Що не си остана умрял ами става от ковчега?!

7

.

преди 3 години

Време е лекари да започнат да влизат ефективно в затвора, не може да обявиш някой за мъртъв вместо да го лекуваш и да си на свобода ...

6

Анонимен

преди 3 години

6 И какво ти е идеята? Забранено ли е? Какво е? Гледаш по немската телевизия за Сливен по повод жена работеща в Германия и разказваха историята й. То грозно та грозно, гето от панелки.

5

анонимен

преди 3 години

Някой ще коментира ли и причината тези хора да си тръгнат и живеят на хиляди километри, а не да са тук в България и по-точно в Сливен?!

4

Capital

преди 3 години

Той продължава да е в тежко състояние в сливенската болница, пише Нова ТВ. Предстои да бъде изписан. ????А защо ще го изписват, като е в тежко състояние???Или пътеката свършва?

3

Глупако

преди 3 години

в България няма здравеопзване, ела в Испания невежа да видиш какво е истинско здравеопазване на 100%безплатно!! Каква България какво здравеопазване, болниците на ниво Първа Световна война

2

Христо Христов

преди 3 години

Сори, но са ужасени, че ще трябва да плащат грижите за него.

1

Анонимен

преди 3 години

'живеят в САЩ и са се върнали спешно'върнали се по същата причина всички българи се връщат от запада - евтино здравеопазване.ето затова е евтино.