28

koko

преди 4 месеца

Стават за шофьори в традския транспорт,малко да се забързат

27

Анонимен

преди 4 месеца

Какви 3 месеца без книжка, трябват поне 3 години! Иначе как ще се научат?

26

Анонимен

преди 4 месеца

До ...

И като кара кола за 15к това много ли е? Аз карам такава за 68к, но нито карам със 170 в
града, нито имам излишни 1500 лв

Две глоби по толкова, но събрани и този ще спре, както и всеки един

25

Ердоган До 26

преди 4 месеца

Франция било така абе арбайтер какво сръвняваш там с тука,ако ти кажа неща който са по-зле от България ще си кревиш суратя!Питай тиражиите те ще ти кажат как си вържат коланите на вратите във Франкинщайн!

24

До 24

преди 4 месеца

Вие тия пари за нищо ги нямате,какво си фантазираш суми който не си ги виждал!закона е изчислил какви да бъдат наказанията вие тука и да пишете няма как да стане!

23

...

преди 4 месеца

Прична глоба в троен размер на цената на автомобила. Във Франция за неспиране на знак СТОП - 90 евро. Нямаш колан - 90 евро. Най-малката глоба е 90 евро там. Ай ходи да се правиш на бабаит. Шса правиш ама друг път. Ако нямаш пари - прибират те и те пускат когато се плати глобата. Няма тън-мън.
И тук трябва така - не само да пишат актове и после да чакат да се платят. Прибираш го такъв и докато не плати глобата - седи в кауша и това е.
Мерки, мерки трябва а не празни приказки.

22

...

преди 4 месеца

Карат, щото им позволяват. 3 месеца без книжка и 1000 лв. глоба - не го плаши това. 1000 лв. за човек, който кара със 180 km/h из града е нищо. Щом кара с толкова, не кара ЗАЗка а кола за поне 15К пари. Най-малко, 15К пари. Така че тия 1000 лв. изобщо не го плашат. Колкото 3 месеца без книжка - той ще си кара пак през тези 3 месеца, щот там глобата пък е 100-200 лв.
Мерки трябват - сваляне табелите на колата за срок от 1 година. На трупчета да седи. Шофьора в затвора и той за 1 година. И така.

21

Анонимен

преди 4 месеца

10 000 лв глоба
конфискация на колата
1 месец затвор
Иначе оправия няма.
Нали правите разлика от това да караш със 180 по магистралата и 180 в града ?

20

Анонимен

преди 4 месеца

Глобите трябва да се събират, а легналите полицаи превантивно. Тук глобите са трудно събируеми. Да се измислят - затвор, отнемане на книжка, отнемане или спиране от движение на МПС-то... Но това е просто кошмар- мрем като на война!

19

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 26,
А бе умнико, къде има "легнали полицаи" на всеки километър из ЕС, та там карат по правилата.
Просто санкциите са в пъти по-свирепи.
Иди в Гърция, или Румъния, и карай така, пък ще се научиш на туй-онуй.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Що не дойде да ми кара със 180 по павирания Борис в София? Каква е разликата между Цариградско, Околовръстното и магистралата?
Като искате 50км/ч поставете легнали полицаи на през 1км и ще имате 50км/ч. Толкова е елементарно. Ааа,сетих се, тогава няма да може да глобявате и ето пак стигаме до фундамента - не ви пука за това да намалите ПТП-тата, важното е глобичките и рушветите да вървят.

17

Bon

преди 4 месеца

Ами то отдавна е доказано : *** номер 1 на пътя са пловдивчани. Вижте статистиките.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Джигити Папазов, ти ли си?

15

Анонимен

преди 4 месеца

после проверих дали не съм се оцаоал, ама беше чисто.ние истинските ДЖИГИТИ не се изпускме
да я вземете тая дума да се опитте да използввате по предназначения, защото е много неорофесионално.смешковци.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Онези от Кметството са виновни,и най-вече Славчо Атанасов който пооправи улиците и булевардите.До него време,дупка до дупка.Караше се само по Околовръстното вместо през градът.Тогава Филибето си беше бетер пешеходна зона,дори нямаше нужда от пътни знаци и маркировки.Имаше катастрофи лоши,но те бяха само на Карловско шосе,и джигитите като се трепеха,не пречеха никому.Даже вестникарите и пари правеха като стане някой по-лош сакатлък.Сега карат през града с 200.По добре си беше с дупките.

13

Анонимен

преди 4 месеца

а аз преди няколко години дигнах 260 на вътршмото околовръстно в лондон.беше недей си игра, кадката ми се тресеше нагоре надолу и отнемането на скоростта ми отне близо половин километър.това нали и мене ме прави ДЖИГИТ?

12

пияница мистик

преди 4 месеца

Та нали съм си родом майна да ви кажа на всички, дето се чудите какви са тези отсечки. Ами след колелото на Панаира, като стартирате по бул. България с 200км. подминавате Английската и директно се изстрелвате към София :))) А булеварда е прав като кюнец, само се молите на някое от кръстовищата някой да не ви пресече пътя и сте за 40 мин на купон в София :)))

11

Анонимен

преди 4 месеца

Еи го и до Сердика още двама цяла нощ карат а МВР къдее набягват се

10

Джедай Мастър

преди 4 месеца

Ще кажеш, че Пловдив е нещо като Лос Анджелос - такива магистрали, че редовно карат с 180

9

Един

преди 4 месеца

А Кат защо дреме, а не сложи в Пловдив няколко радара и да глобява нарушителите? А шофьорите като знаят къде са, няма да увеличат много скоростта преди тях, а няма да могат да увеличат много и след тях, ако са грамотно разположени.