68

Любовника на Смъртта

преди 3 години

Ей, кауни смешни. Аз съм правил любов със Смъртта. Знаете ли какво е най-страшното? Това е когато ти описват химикалките преди операцията.

67

Ivo

преди 3 години

Да заповядат да им кихна в лицата и след няколко дни нека пак разправят, че няма вирус

66

Анонимен

преди 3 години

100% откачалки.

65

Анонимен

преди 3 години

Е какьв тоя протест като мерки няма

64

Радев

преди 3 години

Има ли още някой да не е разбрал, че тоя вирус е измислен от Борисов ?!

63

Радев

преди 3 години

Напълно подкрепям това толкова велико народно въстание !

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59 грип ? Ми не е грип . Грипът върлува зимните месеци , след това се кротва . Грипът не парализира болничната система . Грипът не праща за стотици лекари и персонал вкъши , защото са заразени При грипа масово се получават бактериални инфекции , които се лекуват с антибиотици в домашни условия При грипа не се стои с месеци в болница . При грипа не те наблъскват с 50 препарата против СПИН , Ебола , Малария , ако не помагат - кръвна плазма , и последен шанс - апаратна вентилация

61

Георгиев

преди 3 години

До Анонимен 59Казаното от теб само потвърждава твърдението ми, че ти си един ИЗ-РОД и нищо повече !

60

Георгиев

преди 3 години

До Анонимен 59Казаното от теб само потвърждава твърдението ми, че ти си един *** и нищо повече !

59

Илиян Иванов

преди 3 години

До Анонимник 61И да протестираш и да не протестираш - теб специално никой не те брои за слива !Единственото което можеш да правиш е да плещиш празни приказки тук.Ако искаш скачай и от Аспаруховия мост, но не застрашавай с мало-умните си действия живота и здравето на другите хора. Ако вси още не ди разбрал - живеем в общество !Надявам се някой ден да разбереш какво ти казвам !Дано не е късно !

58

Анонимен

преди 3 години

Не ми е важно името ти, че да го помня. Какъвто и да си, пишеш неграмотно, което значи, че не си и много умен. Протести има в цял свят и това е начин човек да изрази мнение различно от това на послушните. Не си от тях, затова те пратих в къщи да се занимаваш сам.

57

Анонимен

преди 3 години

На 1 починал 17 оздравяват . Това ли искате да се случи със всички в България?

56

Анонимен

преди 3 години

Искам да кажа, че не ме интересува как е починал роднината ти, нито дали съвестно си е вършил работата. 90 процента от работещите си вършат съвестно работата. Факт е обаче, че един ако умре, 1000 оздравяват като при всички грипове. И мерките не са за всички. Богопомазаните са с вързани ***.

55

Илиян Иванов

преди 3 години

До Анонимник 56Явно ти се припозна в отреп- ките за които говорих !Не ми се прави на умен, защото явно не си, след като дори не успя да прочетеш и запомниш правилно името ми !Знам, че тези форуми са пълни с нещасни-ци като теб и обикновенно не си правя труда да им отговарям, но натрапчивта ти хейтърска простотия просто ме мобилизира !Изразих позицията си, а мнението на безделници като теб - не ме интересува !

54

Георгиев

преди 3 години

До Анонимен 54Мир на праха им !Е и какво искаш да ми кажеш с това !

53

Анонимен

преди 3 години

Иван Иванов, стой си вкъщи с маска и си гледай мача по телевизора. Ще получиш червена точка и ще си спестиш грозната гледка на протестиращите. И се скрий някъде като пл.х.

52

Илиян Иванов

преди 3 години

Тия хора превъртяха !Писна ми от *** по улиците които да искат безумни неща мислейки се за богопомазани !Едни искат да няма предпазни мерки въпреки, че целия свят го мачка една пандемия от която ежедневно умират десетки хиляди души.Други са решили, че искат сега и веднага да има нови избори и нарушавайки брутално същите тези мерки - дерат гърла всяка вечер пред президенството.Трети им се гледа мач на живо, сякаш ако го гледат пред телевизора ще свърши света.И още...!Хора, опомнете се !

51

Анонимен

преди 3 години

Георгиев, всички имаме починали роднини. Мойте родители лекарите ги убиха.

50

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с простаци!ВИРУСЪТ ТРЯБВА ДА ИМА РАЗМЕР НА СЛОН!

49

Георгиев

преди 3 години

Из-ро-ди !Нищо друго не мога да кажа за такива като вас !Анестезиолога Доктор Милан Първанов, който изпълнявайки своя лекарски дълг борейки се за живота и на БОЛНИ ОТ COVID-19, и загуби битката с вируса - ми е близък роднина.Като ви слушам какви ги дрънкате - явно вече сте превъртели.Като толкова не вярвате - отидете като санитари в някоя ифекциозна болница и там може би ще ви светне.Срам ме е от такива като вас че все още се определят като хора !