6

Анонимен

преди 3 години

До АнонименA Путин ?

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Сърбите сами си го изпросиха, ако бяха български бомби щяха да ореват света, но те са американски, различно е :)))

4

Анонимен

преди 3 години

Няма да забравя американските самолети над Сърбия - едните минават и пускат бомби, другите след тях минават и пускат помощи.... Това са САЩ - нагли, лицемерни и тотално незаинтересовани за добруването на тази част от планетата.

3

Слушкаш, а не папкаш

преди 3 години

Смисълът на това дълго кухо словоизлияние се изчерпва с едно изречение - "Интересите на корпорациите, стоящи зад Големия бял брат, са над всичко". Лошото за нашите послушковци е, че на Големия брат му се очертава доста интересно близко бъдеще. Не много бяло, не много мирно и не много успешно. И ще трябва следващите управници пак да въртят рязко кормилото в друга посока. А през това време всички вкупом ще подухваме супата. Както винаги.

2

Анонимен

преди 3 години

А защо Англия каза че софтуера е важен и няма проблем хардуера да е китайски ? По същата причина по която Англия не купува ф16 ли ? Англия не е ли нато партньор ? Като Германия дето направи северен поток две . Пак тиквата прави обратното на цяла Европа а после що сме бедни. Ами щото ни управляват от Вашингтон

1

На снимката

преди 3 години

се вижда само една мутра.