59

Божинката

преди 3 години

Новото Нормално е като старото ненормално, само че нормално!!!

58

Анонимен

преди 3 години

При положение, че вируса е създаден лабораторно със сигурност е предвидено да уврежда трайно в бъдеще организма, а вече има и доказани такива ,увреждания на органи, кръвоносни съдове и мозъка.

57

закони природата

преди 3 години

Ковида си следва законите на природата! Политиците ***!

56

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези глупави клишета - "новото нормално" , "старото нормално". Всеки етап от развитието на вселената е нормален и неизбежен.

55

Анонимен

преди 3 години

няма изолиран вирус и всеки ваксиниран ще произвежда собствен такъв!?? Това доказва, че грип не съществува и всеки човек по веднъж с годината изхвърля токсини...Божке, това има 15 плюса.

54

Анонимен

преди 3 години

Няма да продължи вечно. Някои от днешните обикновени сезонни грипове произлизат от чудовището Испански грип (вероятно също дошъл от Китай), от който преди 100 години умират 50 милиона души. Върлува 2 години на 4 вълни и след това отслабва от само себе си. Това в момента не е нищо ново, просто историята се повтаря, включително теориите на конспирацията, маските, протестите срещу маските и така нататък.

53

Анонимен

преди 3 години

До 54Ще продължат няколко месеца ама друг път.Китайците ще да с маски за цял живот.

52

Анонимен

преди 3 години

До 55Ами напъни се де - направи адекватен анализ на огнищата.Ти ще си нашия спасител.

51

Ф

преди 3 години

До 55Добре' че си ти разбираща да оправяш България.

50

Анонимен

преди 3 години

Е какъв е смисълът всички да са болни?

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Или просто добър анализ на огнищата, за се изберат адекватни мерки, които да не затворят цялата държава, но да имат ефект върху разпространението. А сега има неща, които са оставени по характерното нашенско безсилие на "квото стане"...

48

Анонимен

преди 3 години

Има два варианта - адекватни мерки за спиране на епидемията, както направиха в например Китай, които да продължат няколко месеца слрд, което да си живеем живота и вторият вариант е както е сега в България, и епидемията да се влачи с години и да не можем да си живеем живота.

47

Анонимен

преди 3 години

До 51Какви антитела? Този вирус още не е открит и не съществува.

46

Анонимен

преди 3 години

До 47 Не. Направо ползваш готови антитела.

45

Да

преди 3 години

Сега разбрах че има цензура и срещу вируса в този сайт!Не дават да се пише, че всички ще го изкарат, или почти всички!

44

Чистката

преди 3 години

на старите хора продължава. Трябват млади които ще се вържат на старите лъжи за да може да се възцари новият световен ред.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44 "там ограниченията бяха драконовски"Да, защото бяха първите засегнати и целият свят не знаеше нищо за този вирус. Сега знаем много повече и е напълно реалистично с леки мерки и внимание да се живее нормално. Обаче за целта голямо струпване на хора не трябва да се допуска, както е в училища, барове, дискотеки. Хубаво разредиха посетителите в дискотеките, макар, че трябва и още, но за училищата нищо не се прави. А там си предават заразата с нивото на пияни хора в дискотека.

42

бай Миле

преди 3 години

*** много ме кефите феноветв на годжи и баце.. хем нямало стаден имунитет, хем на ваксина се надявате... хванете си изяснете как действат ваксините и на какво е базиран стадния имунитет и спрете да се излагате!Няма да е зле и да си го набиете в главите, че рано или късно всички ще се заразим!

41

Анонимен

преди 3 години

От AstraZeneca признаха, че няма изолиран вирус и всеки ваксиниран ще произвежда собствен такъв!??Това доказва, че грип не съществува и всеки човек по веднъж с годината изхвърля токсини които фарма мафията нарича грип.Защо някой трябва да се ваксинира щом няма изолиран и отслабен вирус? Колко ще са опасни ваксинираните за околните и какви собствени "вируси" ще пръскат?Епидемията започва след ваксинацията, затова се поддържа мита, че в момента има епидемия.

40

Иван

преди 3 години

Хора, стига с тази простотия. В края на краищата е дошло време разделно. Не може човечеството да спре да съществува, заради болест. Имало е болести -чума, холера, едра шарка, сега и това. В края на краищата икономиката трябва да продължава. Нека хората изживели живота си в спокойни времена да го разберат. Нека възрастта даде шанс на младоста. Не разбирате ли, че след броени месеци, ако затваряме фирми, бизнеси и оставяме хора без работа, ще се редим на опашки за купони за къшей хляб?