81

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсеки с акъла и познанията си, колега. Госпожата разбира от Russian Language, и самоковски картофи. Не бива да се произнася по въпроси от медицинския бранш, но герберският манталитет я зове.Би следвало да се усети, че при такъв голям брой новозаразени за един ден и това е вече в сила от 3 дни, че столицата е пред пандемия, така че ако не се въведат строги мерки, тя неминуемо ще пламне.Остава да помоли г-жа *** НС да си каже мнението... На премиера познанията се простират до група НОЩ

80

Анонимен

преди 3 години

Даскалице, при положение, че около 1/4 от всички новозаразени са от столицата, още маалко и ще се наложи да въведете "обсаден" режим в нея. Не забравяй, че не си лекар, а "другарката с винената блузка, наш'та учителка по руски". При положение, че си далече от медицината, би следвало да се допиташ до лекари, а не до премиера или до председателката на НС. Не забравяй и друго: че в града работят между 700 и 800 хил. души от провинцията и те за съжаление придават облика на града. София се оселянчи.

79

Щирлиц

преди 3 години

Идат избори,другаркооо.Няма да посмеете.

78

Анонимен

преди 3 години

Трябва веднага да се удвоят мотрисите в метрото,защото са препълнени,и са потенциален мащабен развъдник на заразата.И учениците да минат на дистанционно обучение,или поне големите класове.Това са две мерки които веднага ще дадат резултат

77

Анонимен

преди 3 години

Щом Картофелия твърди, че затварянето на София не е на дневен ред, значи че скоро ще се случи!

76

Фандъкова, защо ....

преди 3 години

се вреш на коня в краката... Освен от самоковски компири от какво друго разбираш ?

75

Анонимен

преди 3 години

Не затваряйте София. Но ще има голям ефект, ако учениците минат на дистанционна форма на обучение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

74

милиционер

преди 3 години

Фандъкова е безгласна буква,поотвори се не издържа на парите ,смени мъжа,сега с Гошо Гинчев ,който пък е случайно в Тотализатора,няма такава държава,секса и връзките работят даже и в старческа възраст

73

Анонимен

преди 3 години

Данче връщай откраднатите пари и си отивай с мир

72

Анонимен

преди 3 години

поправка: НИЩО НЕ НАПРАВИ И НЕ КАЗА. абсолютно безполезен *** е това, а не кмет.

71

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ГОСПОЖА ФАНДЪКОВА СИ ОСТАВА НАЙ-ДОБРИЯ КМЕТ И НАЙ-ДОБРИЯ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ. НИКОГА НИЩО МРЪСНО НЕ НАПРАВИ И НЕ КАЗА.

70

Анонимен

преди 3 години

Не мога да я гледам тая повече, бе, не мога!! Какви хора я избират толкова пъти подред!? Нормални ли сте бееее!? А тя дали е нормална, като я гледате на снимката?!

69

Анонимен

преди 3 години

Да затворим всички мутри във центъра на Земята.

68

Анонимен

преди 3 години

ВЪРВИ СИ, МАААААААААА!!!!!

67

Анонимен

преди 3 години

до 68Мда... дезинфекцията в училищата... Дезинфекцират та пушек се вдига... В нашето училище дезинфекцираха за родителските срещи и когато някой учител си направи тест и се окаже, че е заразен с ковид. Аа, и един път като снимаха репортаж в училището едната чистачка лъскаше пода точно на фона на кадъра. Значи от началото на годината до сега са дезинфекцирали 6 пъти. Или 5.5 пъти, защото дезинфекцирането за репортажа беше частично, само там където се снима.

66

Анонимен

преди 3 години

Марче, то в София е главното огнище в страната още от началото, ако я бяха блокирали още март месец и следяха за стриктно спазване на мерките, както и вноса от чужбина нямаше да пламне цялата страна.

65

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е някой инспектор да поседи 10 минути пред която и да квартална кръчма, магазинче, офис, училище или да се качи за една две спирки с градски транспорт и ще види, че 95% от времето не се спазват никакви мерки.Да не говорим за дезинфекцията в градският транспорт или училищата. Има я само в извлеченията на банковите сметки към фирмите, но никой не я забелязва.

64

Мара

преди 3 години

Цялата Мара цъфнала ,остава и София да блокират !

63

Анонимен

преди 3 години

Какво му е опасното на двустранна пневмония? То си е лека болест. Още повече, че повтаря, може по два-три пъти на година да си я караш.

62

Анонимен

преди 3 години

Значи ценните хора на държавата заседават онлайн и ако им се наложи да излизат се качват в мерцедеса и обградени от кортежи, а децата, които би трябвало да са бъдещето на нацията ги набутаха по тесни и задушни класни стаи 6 часа дневно и после още час и нещо в пикови часове по нередовен градски транспорт.