250

Aleksa

преди 3 години

"<html><body><!--StartFragment--><span style="color: rgb(94, 94, 94); font-family: &quot;Open Sans&quot;, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 500; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: justify; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration-style: initial; text-decoration-

249

Анонимен

преди 3 години

Всяка Божа година у нас се заразяват по около 1 500 000 души (милион и половина, за по-лесно) от различните вариации на грипа. Лекуват се в болница от усложнения (пневмонии и др.) по 50 - 60 000 - всяка година. През 96-та, една от тежките грипни години, са починали 100 ! лекари.Нещо нямам спомен медии и политици да са ни небивали "канчето" с тези цифри, така както напоително и ентусиазирано го правят сега, с цифрите за ковид 19. Които са значително по-ниски от тези за грипа, впрочем.

248

K

преди 3 години

Слава на Тиквения Буда - Спасител! Само той може да ни избива от чумата на хилядолетието!

247

Анонимен

преди 3 години

"Стига с този грип. На сайта на НСИ има каква е смъртността от грип от 2005 до 2019 година. Починалите от грип за една календарна година са между 0,0 и 0,4 човека на 100 хиляди души население"==============Да де, ама на сайта на НСИ я има смъртността ОТ грип. Пневмонии и всякакви други усложнения, вследствие на грипа са изведени отделно.А сега се броят и ни се набиват умрелите СЪС ковид. Така че няма как да са съпоставим данните.

246

до 263 от славянин

преди 3 години

''Вчера България е на седмо място в Европа по брой починали от Ковид-19 на човек от населението. Махайте маските, за да станем първи!''Според едно американско проучване отпреди седмица, 70,6% от заразените са носили маски, та затова слагай парцала!

245

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата лъжа на века!

244

Анонимен

преди 3 години

Стига с този грип. На сайта на НСИ има каква е смъртността от грип от 2005 до 2019 година. Починалите от грип за една календарна година са между 0,0 и 0,4 човека на 100 хиляди души население. Това прави между 0 и 28 човека починали от грип на година в България. От закръглението грешката може да е плюс-минус 3 души, т.е. между 0 и максимум 31 човека или между 3 и 25 човека.

243

Анонимен

преди 3 години

Вчера България е на седмо място в Европа по брой починали от Ковид-19 на човек от населението. Махайте маските, за да станем първи!

242

българин

преди 3 години

До: номер 274Слушах интервюто с лекаря, не го познавам лично, казвам каквото чух.В интерес на истината, имаше смущения във връзката, така че може и да не съм чул правилно. Сигурен съм, че лекарят беше възмутен от манипулациите - може да не е било точно през 2009 година, не се чуваше добре затова казах какво си спомням.А аз вярвам на лекарите - този се видя че казва истината.На официалната ли стъкмистика да вярвам - обявиха един лекар за умрял, после се окаа че е жив и даже не е заразен!?

241

Анонимен

преди 3 години

Пак-скок-подскок. Да направят 100 хил теста и ще видят каква ще е статистиката и какъв ще е скокът. Едва ли ще посмеят. Ще лъсне цялата истина. Другото са кьорфишеци.

240

Анонимен

преди 3 години

До българин 264Имаш ли идея какво е в България да починат 100лекари за кратък период? После се обиждате като ви нарекат "толуп"? 40 човека са починали от свински грип в България по време на епидемията!!! Но 100 от тях са лекари! Хаха! Славяни ли сте, амеби ли сте?

239

Анонимен

преди 3 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда.

238

Anonymus

преди 3 години

Малко се издадоха тука гербаджийските тролчета като пишат еднакви коментари от различн акаунти :D

237

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 234Като не й е правен тест преди приема в болница, как близките са сигурни, че не е корона като от корона се развива пневмония? Откъде я е лепнала пневмонията? Големи специалисти всички! То не е срамна болест да те хване тоя вирус.

236

до 264 от славянин

преди 3 години

Докторът от Русе се казва Георги Тодоров, има клинична лаборатория в центъра на града, познавам го лично защото съм от Русе и е много в час по отношение на всички манипулации и спекулации около ''епидемията/пандемия''! Говори истините такива каквито са, не каквито му заповядат от министерството на ''здравеопазването''!

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 256Нищо е когато не си в кюпа

234

до 258 от славянин

преди 3 години

Интелигентостта, ***, е да можеш да отсяваш зърното от плявата, лъжата и полуистината от истината, а не придобиването на материаллни ценности, аз материално не съм богат, обаче съм независим от услугите на официалната медицина вече 27 години, защото съм се научил сам да се грижа, да пазя и ако все пак заболея да се лекувам сам, а ти с твоята ''интелигентност'' предполагам за всяко пръдване и кихване търчиш като при пожар да те лекуват други!

233

Анонимен

преди 3 години

Що няма вече протестъри по улиците? Щото лежат болни в къщи. Благодарение на няколкото Велики Всенародни Заразявания проведени в Софето от народните будители/заразители арменците сага заразата плъзна с бесни темпове по градове и паланки. Организираха ви пир по време на чума. Сега искат и да ни управляват.

232

българин

преди 3 години

До: номер 253Слушах вчера един лекар мисля от Русе беше, който работи в лаборатория където правят PCR тестовете, който каза, че по време на пандемията от свинския грип през 2009 година са починали повече от 100 лекари в България. Не запомних точната цифра, но сто и няколко бяха, точно ги каза според официалните данни които има той лично.

231

до 252 от славянин

преди 3 години

По принцип интелегентният човек не обича да се хвали, точно заради интелигентността си и особено да се хвали с материалните си придобивки като местният ''интелигент'' ***! Местният интелигент особено обича да демонстрира материалното си движимо и недвижимо благосъстояние вероято като компенсация на липсата на духовно такова!? В т. нар. бели държави интелигентните властимащи никога не демонстрират материалното си благосъстояние, точно обратното, но ''ценностите'' на 'интелигент' *** са други!