15

Четете

преди 3 години

Чл.29./1/Никой не може да бъде подлаган на мъчение, безчовечно или унижаващо отношение както и насилствена асимилация./2/Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.Чл.30.Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност. За това искат смяна на конституцията да ви тормозят законно.

14

Анонимен

преди 3 години

Луковата фатмашка кратуна пак неразбрала!И да го печеш и да го пържиш си остава фypaшкa!

13

Анонимен

преди 3 години

Разбира се Радев е последният който ще бъде за Триморието. Той предполагам редовно ходи там, просто да чуе за какво се говори и какво се обсъжда. Но когато последната инициатива за България по този проект -общата група катери в Черно море беше поставена на масата, Борисов направо панически избяга и на последвалото Европредседателство постави Западни Балкани. Защото в Триморие няма Западни Балкани и особено македонци! Отношението към Три морета е лакмус за отношението към интересите на Русия.

12

Веселяк

преди 3 години

Много си доволен и весел,но ще ти го....

11

Анонимен

преди 3 години

Със суджука кво стана?А "ало ваньо" ? С оная малолетна тенесистка на която Вождът и беше пращал "смс" после момичето си призна че определени хора са и казали да мълчи за аферата щото да ме изчезне случайно и да се самоубие някъде.. Мутренски похвати.15 години гонят двама дупнишки селяни и един банкер и не могат да ги хванат.Тва е толкова компроментирано правителство.

10

Импийчмънт

преди 3 години

Импийчмънт, съд и затвор за националния предател Радев!!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Нещо за пълничката Лиляна дето прави ремонт за колко милиона на язовирна стена и после язовира остана без вода.Ами оня пияният министър който уби детето си и е на свобода.Ами хилядите други престъпления извършени от лица близки до управляващата партия и останали ненакзани?Излагате се да плюете Радев.Достоен мъж.

8

Анонимен

преди 3 години

Са цялата работа е че за Радев гласуваха 2 милиона пък за Бойко няма да гласуват и 1 милион и тва е цялата болка.

7

Важно питане

преди 3 години

Като излизам да пуша пред дискотеката, кога по-точно трябва да сложа маската - преди или след като осмърдя всичко наоколо с цигарата!?

6

Анонимен

преди 3 години

С всеки изминал ден Радев олеква все повече.Жалъг Фигурант.

5

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Три -четири месеца,Боку ша са прай още на...интересен,след туй фаща...дилижанса за Банкя с...еднопосочен билет.

4

Анонимен

преди 3 години

Радев воюва с престъпника БорисУФ за честа на българите макар че мнозинството българи не заслужават такава саможертва.Станишев преди години правеше същото но когато народа го предаде 2009та осъзна че този народ не заслужава такива жертви и пристана на Боко-тиквата.Какво ще се случи сега?!Дано не е като 2009та но....... не съм оптимист.Стадото е много просто.

3

Анонимен

преди 3 години

Сега чакаме клепоухата матрьошка Резил Радев да напълни гащите и да каже че правителството е против той да ходи до тоалетна.

2

Анонимен

преди 3 години

Раздаваите парите на бьлгарина - 20 милона евро са малко даите -100Можем да се включим и в инициативата - 3 те океанаПетте континента и др подобниВажно е народна пара да се раздава

1

Анонимен

преди 3 години

Мутрите се втеляват. Айде стига с тия циркове.