19

Анонимен

преди 3 години

"Мисля, че все още не бива да изпадаме в паникаА кога трябва? По принцип никога не бива да се изпада в паника, защото паниката води до необмислени и понякога дълбоко грешни решения.

18

IQ 3.14

преди 3 години

До Буратинои ал бънди като капелан на адептите на нямането на вирус е добре да удари некой друг час в реанимацията, ако му се размине инфекцията-дето-не-съшествува, де. че иначе, лебедово езеро и на бтр-а на капака.

17

До 1

преди 3 години

Това някаква шега ли е? А в училището и работа знаеха ли,че Вашите близки всеки ден са в контакт с болен и евентуално също са заразени и без симптоми. РЗИ иска тест на контактните лица,за да не са под карантина,ако не, би следвало да си останат у дома за 14,но на кой му пука,че разнася зараза.

16

Анонимен

преди 3 години

Давам му десет плюса на този Спасов. Четете зомбита и се разберте най- накрая истината.

15

Ф16-БОКОВИД 21

преди 3 години

обаче е смъртоносен. Сега ТИКВАТА не смее да пръдне, че американците ще загробят и любимия му БАЛКАНСКИ ПОТОК, асфалта на магистралите се нагъна..., вода пак НЯМА И КВО ПРАИМ , А ГЕШЕФТЧЕФФ, още ли чакаш нареждане от АМБАСАДАТА да арестуваш МУТРАТА.

14

The Real Бай Иван

преди 3 години

Абе къде се покри доцент Мангалов?

13

anonimen

преди 3 години

Абе хора, вие смятате ли изобщо? 5 процента починали са 350 000 българи и поне 5 процента (най-малко с трайни увреждания) - общо 700 000 българи инвалиди и починали. От 30 000 случая хиляда починали, от 3 млн - ами ако са 100 000? Град с размера на Пловдив така ли да се загуби щото не щем маски и мерки? На мен тези числа ми се струват ужасяващи, за вас не знам

12

Анонимен

преди 3 години

Ковид има само в тиквите на Ужасена, още 10 страхливеца и на корумпираните лекари.

11

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не е опасен.Вчера в Чехия умряха 109 души от ковид -19.

10

Анонимен

преди 3 години

Не само, че не е опасен, дори не съществува.

9

The Real Бай Иван

преди 3 години

Не е особено опасен докато не налапаш маркуча и не те помпат с компресора.

8

Анонимен

преди 3 години

Ковид не бил опасен?!?!?Къв е тоя КЛОУН бееее???????Прибирайте го в психиатрията че ми писна от *** които се правят на докторя.

7

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Бургаски лекар:Сестри отказват да работят ... !Една е(взе) в болнични,друга напуска.Жалко подобие на европейска държава е нашата...

6

IQ 3.14

преди 3 години

тоя не го ли изгониха за злоупотреби от там? и що всички медицински светила не дадат пример, като тръмп и не се запишат доброволци, като е толко безвреден? тръмп се разболе лекува се и показа резултатите от терапията. като е безвреден да слагат ръкавици и маски и да помагат на нуждаещите се.

5

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че сухите съчки в България не са само 5% а доста повече. Сухи съчки са и огромен брои хира нямащи възможност и достъп до здравеопазване поради ниски доходи.

4

Анонимен

преди 3 години

Смъртоносен вирус 99,2% от хората го изкарват на крак. Който не се страхува от вируса е расист и антимаскер.

3

Анонимен

преди 3 години

Харчим излишно за маски и костюми за лекарите. 95 процента ще минат вируса и ще станат вирусоустойчиви. Заради 5 процента сухи съчки пречим на масовия имунитет на 95 процента на лекарите.

2

Анонимен

преди 3 години

Миналата седмица болните в реанимация бяха 40-50, днес 96. Това е 100% увеличение само за няколко дни.

1

Анонимен

преди 3 години

Прав е доктора. Аз съм болен, вече се чувствам по-добре, тежко го изкарах, но до болница не се стигна. Изумен останах, че РЗИ не издаде предписание , нито за тест, нито за карантина на двете ми деца и жената. Казаха само ако имат симптоми. Чудех се дали да ни ги тестваме на частно, но трябваше да избираме дали да ядем и да има за лекарствата или да платим тестове.Та те си ходеха на училище и работа с градски транспорт. Така че явно не е толкова страшно щом ги оставиха да си обикалят навсякъде.