99

Анонимен

преди 3 години

Д-р Спасков е абсолютно прав- трябва да се гледат настанените в интензивни отделения - а те за над 3 пъри повече от преди.Трябва да се гледат починалите,а те са вече всеки ден двицуфрено число,а преди бяха по няколко човека през ден,когато имаше мерки и малко след това. Трябва да се гледат придружаващите заболявания. Вчера са починали 29 човека от Ковид 19, потвърдена диагноза и 4 от тяха са били без никакво друго заболяване. Над 10 % от починалите са без никакви заболявания,а единствено Ковид19

98

Светлозар

преди 3 години

До лекар Абсолютно сте прав!

97

Уважение

преди 3 години

Уважение към професора конкретно и към всички лекари които много добре знаят за какво става въпрос.

96

лекар

преди 3 години

НАЙ-НАКРАЯ КОЛЕГАТА СПАСКОВ КАЗА АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА КОЯТО НИЕ,ЛЕКАРИТЕ ОТДАВНА Я ЗНАЕМ!!!ТАЗИ ПАНИКА И НАСАЖДАНЕ НА СТРАХ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СПРЕ ЗАЩОТО ОТ ТОЗИ ЕЖЕДНЕВЕН СТРЕС ПАДА,И БЕЗ ТОВА СЛАБАТА НА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ИМУННА СИСТЕМА И ГИ ПРАВИ ОЩЕ ПО-УЯЗВИМИ ЗА ВИРУСИТЕ!!!БРАВО НА НЕГО!!!А НА ПЛАТЕНИТЕ СПИСВАЩИ НЕ ИМ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ.ТЕ СА 4-5 С РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ И ВСЕКИ ВЕЧЕ ГИ РАЗПОЗНАВА.ДАНО ДО ЖИВОТ ТАКА ДА СИ ИЗКАРВАТ ХЛЯБА!!!ЯВНО ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ!!!

95

да де

преди 3 години

До Анонимен100Особенно от към дръжката

94

Анонимен

преди 3 години

Старите умират най-много. Факт.

93

Анонимен

преди 3 години

Мда, ясно беше че ножът е дървен.

92

Анонимен

преди 3 години

Обявените мерки не се спазват!", "В училищата е пълно с болни деца!", "Крият информация за реалния брой на заразените в училищата. А този ГЛУПОСТИ ще и говори

91

бацо

преди 3 години

Айде и тоя тръгна да замазва калинковата профанщина! Като не е толкова опасен вируса, нека т.н. доктор да иде в интензивно отделение със заразени с ковид, да извади една тръба за обдишване на пациент и да започне да вдишва и издишва през тръбата, ама да го прави бавно и спокойно, като се успокоява с мисълта, че ковид не бил толкова опасен.

90

Алабала

преди 3 години

В Белгия така говореха преди 3 седмици. Сега са най заразени в Европа. По 55 хил теста правят и по 12 000 положителни. По 300 в болница на ден. По 35 на ден си отиват. Включително млад мъж на 36 години, здрав прав си отиде. Беше топ новина оня ден.

89

Анонимен

преди 3 години

До: номер 95Цитирай независими източници.

88

Тролчо

преди 3 години

По повод Швеция - от седмица има карантина в Стокхолм, Упсала и още 2 области. Не вярвам нито на БСП, нито на ГЕРБ. Лекарите не разбират какво става, опипват инстиктивно какво става, какво е Ковид, стига с конспирации.

87

име

преди 3 години

Напишете за връзката на д-р Спасков и БСП и много от причинно-следствените връзки ще се изяснят и на най-продънените мозъци!

86

О хо хо

преди 3 години

Като не е особено опасна инфекция - защо смъртността от ковид е поне 4 пъти по - висока от обикновения грип??? Ковид протича различно и пневмонията му не се лекува успешно за разлика от грипната пневмония.

85

Драган

преди 3 години

Много точно казано. Имало и нормални хора в нашата мила страна.

84

до Вуйчо Ваньо

преди 3 години

То световния елит пари си има, не ги мисли тях. Но такива като нас им пречат на тази земя - излишни сме им вече. Затова вирусче се изобретява и населението се намалява. Много по-хитро и ефективно. И докато конспираторите се наконспирират 4% от населението умира. После ще пуснат нещо друго и така.

83

Пациент

преди 3 години

на Мангъров - ходил съм при него за детето. Човекът си е сбъркал професията - трябвало е да е философ - или ще се оправи или не... Така че правете си изводите. Консултацията му е 100тарка....

82

Истината

преди 3 години

Ако Мангъров и Спасов работят 1 седмица в Ковид отделение без защитни средства и вечер се прибират и спокойно прегръщат близките си, тогава ще повярвам на това , което казват , а не на това , което се случва в Европа

81

Анонимен

преди 3 години

Споко, страхливите умират първи.

80

Анонимен

преди 3 години

Слушайте Мангъров и следвайте пътя на Швеция !