269

Анонимен

преди 3 години

Как е възможно един човек, пък бил той и "професор", за 30 минути да изръси толкова глупотевини?

268

Анонимен

преди 3 години

Не може да натъпчеш 26 17-годишни в една стая по двама на чин, да позволяваш всяко междучасие да се местят по кабинетите и да се трупат в стола, да караш 2 чистачки да тичат из 25 кабинета и 3 коридора заради делегиран бюджет, да минават по 100 човека на ден из ИТ кабинетите и да пипат мишки и компютри, а после, като излязат на въздух СЛЕД 7 ЧАСА, да им ИСКАШ МАСКИ... Това вече е подигравка.

267

Анонимен

преди 3 години

Това е резултата от пускането на 5 G мрежата в България.

266

Анонимен

преди 3 години

Не ни приказвайте за мерки. Колкото се спазваха лятото, толкова и сега. Училищата са проблемът сега. Откакто са отворени, положението се влоши - ФАКТ.

265

Мисля си

преди 3 години

Българите много разбират, всичко знаят и вече сме 1 по смъртност от Ковид. Все така и все по-добре. ГЕРБ=БСП=ДПС=ДБ=ОП ит.н.

264

do prof.и мисирки

преди 3 години

""вината носи този, който е създал голямата група хора, неносещи маски.""Ne umajte така е лесно ПАК да обвинявате ХОРАТА. Ами ВИЕ, спряхте ли да ЛЪЖЕТЕ хората? Ами "създателите"на този вероятно лабораторен вирУс - те невинни като детски сълзици ли са ПАК???какво мислят Сатанинските Ви господари?

263

WHO

преди 3 години

ехехеехехехе, сега вече ако ни вервате..... не е истина, видео вирус и корона вирус, е откъде го хванахте? Да не сте пипали корона или от видео сте хванали вирус ахахаха

262

medical finances

преди 3 години

Хайде да уплашим бабичките, таман и кръвно ще вдигнат и кръвното ще им измерим да вземем малко парици, бабичките като чуят настинка и пневмония ще си наспамят внуците в училище че ще ги хвани Грипа, да им обявят училищна грипна епидемия!

261

И като станат 2000

преди 3 години

какво ще правим, да се бесим ли!? И без това никаква здравна система не влияе на вируса, ще стане като обикновеният грип, с лекарства се лекува за една седмица, а без лекарства за седем дни!? Това е истината, Мангъров е прав, и челни стойки да правят, вируса не могат да спрат, той сам ще си отиде, когато му дойде времето! Боко стана по знаещ от докнорите, той определя правилата!?

260

Късно

преди 3 години

е либе за киткаКоня вече отиде у реката2000 ще са заразените още тая седмицаКат сме прости и боце кат абдикира

259

Анонимен

преди 3 години

Като си такъв капацитет(в което се съмнявам) защо не дадеш ТВЪРДИ препоръки?

258

Анонимен

преди 3 години

То пък един контрол... за да го изпускаме, трябва да сме го държали преди това.

257

Анонимен

преди 3 години

Кво ни занимавате с някаква настинка бе айде сиктир и долу от власта

256

Анонимен

преди 3 години

До Реалист"Очаквайте следващата седмица надпреварата Минута е много във всички ковид лаборатории"Сам разбираш, че приказваш глупости - в лабораториите тестовете се обработват от машини.

255

komitataе в политика

преди 3 години

stignem li 2000 zaminawash za sibir

254

ЛЕЛЕ

преди 3 години

БЛЯ-БЛЯ ЗА ДОБРА ПАРА!

253

Анонимен

преди 3 години

А ве пi4 защо аз да те слушам, щом тези дето са те наели не го правят???

252

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 271Да иде в Турция и да види какви мерки прилагат!

251

Реалист

преди 3 години

Очаквайте следващата седмица надпреварата Минута е много във всички ковид лаборатории. От 1 ноември всички лаборанти ще заменят механиците във Формула 1.

250

Анонимен

преди 3 години

Ако те слушат тези, които ти плащат,то отдавна е трябвало да затворите училищата и заведенията!Иначе си остава само празни приказки, за които получаваш тлъсти суми пари!