14

Анонимен

преди 3 години

Осигуряват сигурни клиенти на колекторските компании.

13

Айде сиктир

преди 3 години

А защо не е за сметка на предоставящ услугата. Аз не искам такъв уред, те го налагат. При тези обстоятелства те да ги купат. Не стига че топлофикация се издържа от наши данъци и сметките които ги плащаме сега искат до край да ни довършат.

12

толерастен демокраст

преди 3 години

Такива простотии няма никъде по света!

11

70г.

преди 3 години

СЛЕД КАТО НЕУСПЕХА С ВЪСТАНЯ ГЛУПАВИ РЕШИХА СЪС СМЕТКИТЕ ЗА ПАРНО КАТО С ТОКА НАВРЕМЕТО ! НЯМА ДА МИНЕ БИБИКЯНОВЦИ!!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Имаме уреди за дистанционно отчитане, но за да ни отчитат така трябва да заплащаме месечна такса за всеки уред! Е, това не е ли жив рекет!

9

Анонимен

преди 3 години

ЕЕЕЕЕ-на Топлофикация са възложени функции на Гестапо. Нема мърдане...

8

ПроСоТо

преди 3 години

щом сте платили за тези уреди значи,че те са вече ваша собственост-ПЛАТИЛИ сте за тях!..Щом са ваша собственост,можете да разполагате с тях както решите.Защото частната собственост е неприкосновена ,според Конституцията...Например да ги демонтирате..Можете ли?

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Останаха си надписани.

6

Анонимен

преди 3 години

А какво стана с надписаните сметки?!!!

5

Щерю

преди 3 години

А огромните сметки за парно - може да ги плащат и правнуците Ви...

4

ПроСоТо

преди 3 години

ама тия "топломери" ВИЕ ли си ги плащате бе?!?!...Ега ти!-Аз имам два електромера-монофазен и трифазен..И двата бяха сменяни два пъти-първия път със статични,втория-с дистанционно отчитащи.НЕ МИ ПОИСКАХА И ЕДНА СТОТИНКА за това!!!!..а вас ви карат да си плащате уредите,които всъщност са собственост на Топлофикация?!.....ега ти смехорията!

3

бааа го

преди 3 години

До Анонимен 1Ти НДК-то ли отопляваш?!

2

хахахахаха

преди 3 години

Защо ни са ДИСТАНЦИОННИ уреди,като сметката НЕ зависи от тях?Дистанционно или не,ПАК ще има сметка за сградна инсталация,кражба на парно от съседи и от САМАТА топлофикация,и завъртяни изчисления!ПАК ще кяри някой от нашите,това е...

1

Анонимен

преди 3 години

"Факт е, че действително сметките за парно и топла вода не са най-разбираемите, призна директорът на столичното парно"Ами не разбирам и аз. Плащах по 250-300 на месец. Дойде изравнителна 900. Добре. После намалиха цените на газта със задна дата и ми дойде изравнителна 2100?!? Сега пък някаква предварителна(?!?) сметка - 120 лева за септември? Сега пък да ви плащам за нови уреди?!? Въй, пичове, ще ви залеем с нафта и ще запалим по цигарка... продължавайте така...