10

Учител

преди 2 месеца

Имам деца и не казвам,че няма риск, но пълното затваряне не е решение и повечето родители на моите ученици мислят така.

9

До учител

преди 2 месеца

Ако твоето дете се разболее пак ли ще ни ги расправяш тия или нямаш деца Аман от многознаиковци иди и виж какво се случва в отделение сьс ковид

8

Учител

преди 2 месеца

Онлайн обучението не е обучение освен за кратки периоди от време. Болните и карантинирани ученици и учители трябва да си стоят вкъши, дезинфекция и останалите на училище.Това е.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Абе кои мисли за хората - важно е хотелиерите ресторантъорите да не губят , че абигеров ще се распени по телевизията - ддс да отпадне за хотели и ресторанти
В ресторанта и бара с маски ли ще консумираш

6

Някой

преди 2 месеца

Някой да обясни. След като пламнахме и ще въвеждат и маски по улицата, защо още училищата и детските работят? Този нашият министър ли е най-умният в света? Нашите деца ли ще са най-калените и опитни зайчета за един самозабравил се министър?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Пландемията и нагнетяването на ужасяващи лъжи ще секнат внезапно, изведнъж, яко, рязко, с невиждана ярост и с 200 в момента в който преизберат Тръмп. Тогава и на форумния туземен грантаджия ще му секнат центовете и ви гарантирам че ще почне да пише протръмповски дитирамби с усърдието на фурнаджийска лопата.

4

Аз

преди 2 месеца

Ами тотална простотия, и за неграмотните беше ясно какво ще стане като се отворят училищата, сега ги дръжте още отворени докато и мрат половината учители, то и без това никой ги няма за живи. Прост народ, слаба държава.

3

Джингила

преди 2 месеца

Типични и честосрещани проблеми за градовете с предимно ромско население.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Няма страшно като се заразят -70 процента ще обявим карантина
Нали в - бг всичко се прави в ущьрб на хората

1

Жжжж

преди 2 месеца

Ма дръжте ги отворени още...