76

Елена

преди 2 месеца

Живея във Франция, само вчера за деня са починали 85 човека Новото заразяване дойде след летните отпуски, хората се отпуснаха, партита, дискотеки, протести на улицата без маски Сега тук има вечерен час, на френски се казва couvre-feu, същият термин като по време на войната В девет часа улиците опустяват навсякъде Това е положението и болниците са пълни и другите болести са занемарени и лекарите са все по недостъпни и уморени навсякъде е едно и също ПАНДЕМИЯ ПАЗЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ

75

? Къде са Болните ?

преди 2 месеца

В началото бяха подредили някакво отделение с уж болни в Италия. Тогава всички пищяха, че няма респиратори.

Е да, ама изведнъж, от респиратори, започнаха да се поръчват маски, спиртове и всевъзможни церове.

Целия свят стана болница, а ние не сме видяли и един истински болен. НЯМА ТАКЪВ.

Излизат ми някакви в твитер - били болни, ще мрат, а след 2 дена са оздравели и обикалят да разказват за геройството си...


ЦИРК! ЦИИИИИРРРККККК!!! УУУУУУУУ!!!!

74

Анонимен

преди 2 месеца

За днес бройката "заразени" не е достатъчно впечатляваща за да влезе в заглавието, затова леко модифицираме изразяването. Важно е да има нещо плашешто за по-страхливите.

73

Анонимен

преди 2 месеца

До Истината Има много затлъстели хора по сто и петдесет кила че и на горе дори и министърка. Те изглеждат здрави но само на първо четене. Може да не са регистрирани с хронични болести но затлъстяването на практика е болест. Представете си тия тлъстини как притискат органите на затлъстелия. В Америка вече доказаха че тия хора са най застрашени от разболяване с ковид което няма да могат да преодолеят. Точно те не носят маски, а и никой не смее да ги глоби понеже те са арогантни хиперактивни и зли

72

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно неадекватни мерки се взимат в България. Разликата между активни и вече оздравяли случаи е 4787 бр. За няколко дни ще изравним и подминем това число. Как не се разбра, че вируса все още никой не знае как адекватно да се третира и за това е необходимо строги мерки с цел да се намали разпространяването му?!? Стига с тези конспирации!

71

Бях там Видях всичко

преди 2 месеца

Всички Кръчми, Дискотеки и Бардаци са отворени и вътре не се носят маски.

Ако не ми вярвайте, пуснете си клип от бардака в Партийния Дом. Там няма един с маска, в тоя бардак, миризлив.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Няма ли да покажат тия "болни" най-накрая, да видим как изглеждат. Всеки е чувал, никой не ги е виждал.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Починалите без заболявания вероятно не са били българи, а някаква по-слаба порода. Истинският неслагащ маска Балкански Юнак като удари две-три ракии, става здрав като текезесарски вол, и с нокътя на немитата си ръка убива всеки вирус попаднал около мезето.
Не се плашете и дръжте фронта срещу Бил Гейтс и световната ваксърска конспирация!

68

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко каза,който го е страх,да носи маска.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Как ще се забавляваме като свърши цирк "ковид" не знам. Най-добрият цирк!

66

Смех

преди 2 месеца

100 000 години човека живее в среда с вируси, но през 2020-та година вече се роди вируса, който видя сметката на човечеството.

Не знаем дали ще оцелеем. Много е страшен този вирус.

Ако се беше случило да се появи през 700-ната година, сега нямаше да има живи хора.

65

Бибо

преди 2 месеца

ЗАМИСЛЕТЕ СЕ. ЗАЩО В КИТАЙ НЯМА ВТОРА ВЪЛНА КОВИД??? САМО EU. САЩ ИМА. ДОРИ ВЕЧЕ СПРЯХА И В САЩ ДА ГОВОРЯТ ЗА КОВИД. КАК КИТАЙ. ГО ИЗОЛИРАХА ТОЗИ ВИРУС????!!?"НЕ" ВСИЧКО Е ПАРИ ПРИЯТЕЛЮ ВСИЧКО Е ПАРИ. НА ДЕН В БЪЛГАРИЯ УМИРАТ 350 ЧОВЕКА 10 ОТ ТЯХ ОТ КОВИД. КОВИД, КОВИД. А ДРУГИТЕ КОИ СА. ДА ТЕ Е СТРАХ ДА ВЛЕЗЕШ ВЪВ БОЛНИЦА. ВСЬО И ВСЯ ЗА КОВИДА.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Важното е,че дискотеките работят на макс.Там се пее,свири и танцува на воля и без маски,употребяват се забранени субстанции за настроение,ама на кой му пука?

63

Спешно Отделение ER

преди 2 месеца

- Докторе, карат поредния случай на Кови!
- Колко беше клиничната пътека?
- 4 хиляди евро на пациент и 16 хиляди евро обезщетения за починал.
- Днес в болницата имаме ли починал?
- Още не.
- Добре. Евтаназирайте клетника и приберете обезщетението.
- Но това хуманно ли е.
- Хуманно, нехуманно, боли ме г*за.. аз имам да си достроявам вилата на морето.
- Аааа! Добре тогава.

62

www

преди 2 месеца

До По-Истината

Кои пътеки са щедро захранени??? КоВид??? Не дрънкай глупости... Ганьовщина!!! Всички разбирачи се пишат. Когато опре обаче ножа опре до кокала на такива, като теб, винаги друг им е виновен. Пожелавам ти, когато пипнеш вируса да ти се размине леко - това е по-вероятно.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Болни няма, "заразени" са без значение.

60

Антон

преди 2 месеца

Абе к елеш, Борисов ли докара вируса в България? Как използваш форума за да плюеш по провителството Върви на протестите да викаш, още търсят хора да хвърлят домати, май само за това ставаш, Менгеле, проти вен

59

Анонимен

преди 2 месеца

Случаите намаляват. Браво бойко!

58

до 55

преди 2 месеца

Простата вече се диагностицира с ехограф или ct scan и т.н., никой не ти бърка никъде. Ако си над 30 е хубаво на 2 години да ходиш да преглед. Например, една урология на един известен такъв някъде около раковски и хр и ев георгиеви за 50 лв ти гледат с такъв уред и те консултират. 50 лв не са толкова много пари.

57

Анонимен

преди 2 месеца

До Iordan Ivanov Geolog
Ти сериозно ли ние сме си го мислили ама сза нашия небезизвестен град че ги убиват хората просто така един вид системата ги убива, ама това което си написал ако е шокиращо .