90

...

преди 3 години

тоя на 42 почина преди 3 дни, защо пак го пишете и днес????????? И вчера го писахте. Всеки ден е в статистиката... Що??

89

отговор

преди 3 години

До ? Къде са Болните ?Болните са налице. Големият страх Ви кара да отричате очевидното. Като във всяка ситуация и тук ще има хора злоупотребяващи с данни и с нещастието. Но Вие се опитайте да осъзнаете случващото се и колкото е възможно да овладеете страха, който Ви кара да отричате проблема. Така осъзнато ще се погрижите за себе си и своите близки.

88

Атанас Велмазов

преди 3 години

Вируса мутира, всички ще измрем !

87

Подвеждащ език

преди 3 години

забележете кое е в заглавието и в статията - 9 БЕЗ ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. ШОК, БОМБА, ОЖАС.И четем - жена на 85, мъж на 70 и тн. Е как така?! Здрави на пушки 85 годишни?Ей, журналята - това са хора БЕЗ ДИАГНОСТИЦИРАНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, а не без никакви заболявания.

86

HeinrichHimmler

преди 3 години

Факт е едно - българското правителство от март месец досега няма едно точно и ясно взето решение в борбат с вируса. За толкова време няма никаква проследяемост на контактни лица с вирусоносители, да не говорим , че не отпуснаха на хората един лев, а идвала страшна криза. Явно ще ядем самолети като дойдат.. конто е оцелял до 2023г Борисов и мафията превърнаха държавата в разграден двор, откъдето всеки краде! Кога ще ги линчуваме ? Като останем без сили от глада ли ?

85

Анонимен

преди 3 години

махайте всички безумни мерки, ще ви помете народа бе!!

84

Анонимен

преди 3 години

Нали не се лекува тази болест. Който е силен ще се самоизлекува, който не ще мре.

83

Анонимен

преди 3 години

до анонимен 88Те вече се споминаха , отворко , научи се да читеш ,после се правИ на умен !

82

Анонимен

преди 3 години

Това че не се водят на отчет не значи че са здрави. Ако аз умра ще пишат че е умрял здрав млад човек, без придружаващи заболявания, обаче аз съм с астмата, синузит и сума алергии, но не им се водя на отчет.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Преди 4-5 години за отрицателно време (3-4 дни) двама мои познати и един роднина се споминаха ей-така от нищо"Чакаме да се споминат няколко ваши роднини, та да вземете да повярвате, че Covid-19 съществува

80

Гражданин

преди 3 години

Когато лоените топки в парламента и в министерския съвет започнат да спазват мерките, които са гласували, може да се позамисля лекичко да ги спазвам и аз.

79

Анонимен

преди 3 години

В ситуацията е нормално да почнат да умират и хора без придружаващи заболявания - претоварената здравна система не може да ги лекува адекватно и така ...

78

Анонимен

преди 3 години

до ИстинатаПреди 4-5 години за отрицателно време (3-4 дни) двама мои познати и един роднина се споминаха ей-така от нищо : настинка ,пневмония , усложнение и ... докторите не можаха да ги спасят !Тогава от ковиди -мовиди нямаше и хабер ! Знам , че не само аз съм свидетел на такива случаи преди да дойде плашилото на века .Просто подобни случаи сега ги пишат ковид !Вероятно за пари , щото от други болести май не умират вече !Тъй че не знам в чия панелна кочинка кой е зомбиран и кой- не !?

77

СПЕШНО!

преди 3 години

Спрете помощите за ромите и депутатите.Не може всички да работят, а две групи да паразитират на гърба на народа.

76

Анонимен

преди 3 години

Абе, защо толкова медици се "заразяват", нали носят маски и спазват мерки? Файдата май е нула.

75

Абе?

преди 3 години

За депутатите няма ли намордници? Те не са ли хора?

74

?Пешо Велосипедиста?

преди 3 години

? КЪДЕ СА БОЛНИТЕ ?Успяхме ли да се оборудваме с респиратори и чували за трупове?Кога ще видим един болен. Тия с грипа ги виждаме, потни, температура, отпаднали. А ТИЯ С КОВИД, КОГА ЩЕ ГИ ВИДИМ? ИМА ЛИ ТАКИВА? Да не се окаже, че Ковид епидемията е поредната опашка на кафевите съграждани, които прибират заговорнически народна пара от клинични пътеки под ръководството на лекари?

73

Смешник

преди 3 години

Живея във Великобритания. И тук пандемията е само в новините. Излизам навън и всичко е наред. Тук-там някое зомби с памперс на брадата.

72

Анонимен

преди 3 години

Българина е решил да направи рекорд по най-много заразени на ден в Европа.

71

ха ха

преди 3 години

И как познаха ,че 9 са починали само от К19-аутопсия ли им правиха?!?!? Мнного *** изказвания!