46

Анонимен

преди 1 година

До 61"Протестът лека полека се изчерпва! Той си свърши работата и показа на много заспали хора, че нещата са крайно зле!"===Съжалявам, но не значи, че нещата за лузър като теб са крайно зле, значи и за мен са. Аз съм си Ок във всяка една власт. И при ЖАн Виденов когато заплатите бяха 5$ бях добре, защото печелих само в $, и при Костов, и при шведската тройка Серж, Дедо и Доган и сега при Боко. Не ви знам вие дето пишете тук какви нещастници сте, дето само се оплаквате

45

1008 заразени

преди 1 година

Благодарение на т'ъпаците там вече минахме заветната цел за тази седмица.

44

Черепът е вече

преди 1 година

Се крие в мацКваПравете си сметка кой стои зад метежа

43

Слави

преди 1 година

Ще сложи ред. Още малко остава!

42

Ака

преди 1 година

Хаджигенчо що не си метне яйцата по чичо му Румен, дето го легитимира. Може да им хареса. В коя държава се подиграват с армията...

41

Анонимен

преди 1 година

Американските патриоти от вмро и герб дето дадоха толкова много пари за 16 ф16 че можеше да си купим най новия китайски самолетоносач с самолети пето поколение с два двигателя ,а не с един май ще трябва да си ходят у САЩ .

40

Краско билата

преди 1 година

Колко тежи според вас?

39

Анонимен

преди 1 година

Тука виждам, че троловете яко сипват на инакомислещите, но няма лошо! Държавата с най-замърсеният въздух, вода и земя в Европа! Най-бързо застаряващата и умираща нация в СВЕТА! Пълна агония! Хората са лоши, продажни, злобни, късогледи, арогантни, наивни и мързеливи!!! От едната страна са партии изпълнени с лаици, които хабер си нямат как се управлява държава и от другата психодесни подобно на секта и аморфна маса търтеи. Кое не разбрахте, че сме антипример за всичко? Това е положението!

38

до 61

преди 1 година

Това, че в личен план си пропаднал, не значи нищо за останалите, камоли държавата.Плоските си съвети и най-вече думата "трябва" ги задръж за себе си.

37

до 61

преди 1 година

И какво пък толкова си "заслужил"?Дадат ти яйца в ръката и ти фърляш ли фърляш като че си в психиатрия.Ние направихме промяната в себе си и решихме, че е крайно унизително да сме на площада с тия о--трепки.Март месец ще си кажем думата.

36

Анонимен

преди 1 година

Протестът лека полека се изчерпва! Той си свърши работата и показа на много заспали хора, че нещата са крайно зле! Ние сме най-пропадналата държава и това е твърде жалко! От всеки от нас зависи да се превърнем отново в това, което заслужаваме! Всеки човек трябва да започне промяната първо в себе си и след това да предаде добрите мисли с околните му и да заживеем многократно по-смирено, но и по-хуманно и преди всичко спокойно! В България няма спойствие и поле за развитие!

35

Сержант

преди 1 година

И пред поделенията идете. Там има доста наши и ваши поставени на държавна хранилка . Идете вижте как 120кила жива маса покрива нормативи. Как се провеждат изпити. Всичко е проформа и може да се докаже всеки един момент.

34

Анонимен

преди 1 година

Хаджигенов-"стрелящият с яйца".

33

Анонимен

преди 1 година

"Повелителят на яйцата"е в стихията си.

32

Анонимен

преди 1 година

:-))) a glavnokomandvastiat bg armee go nema nikav v bulgaristana...stene li stene v estonia...:-)))

31

Анонимен

преди 1 година

borisov sigurno im plasta na tea veliki bg askeri ot nekoi taen trezor, toi e star ohranitel, sigur ima nekoia hralupka s levov izlishak...

30

Долна измет!

преди 1 година

Прекалихте!посегнахте на войската, нашата войска няма загубена битка,а едни наркоманчета, клошари и платени божковчета сеподиграха с националната ни гордост!Безчестие и срам за вас ***!

29

Анонимен

преди 1 година

Пак казвам - тези само на едно конкретно място няма да отидат да ос**ат - пред централата на бсп. Защо ли...

28

Анонимен

преди 1 година

МНО би трябвало да отговори с по бутилка "запалителна смес" на калпак, демек ракия.От вас мезето, от нас пиенето и ша са кротнат.

27

Отврат

преди 1 година

Вече ми се гади от тия и техните евтини простотии