38

Краско билата

преди 3 години

Колко тежи според вас?

37

Анонимен

преди 3 години

Тука виждам, че троловете яко сипват на инакомислещите, но няма лошо! Държавата с най-замърсеният въздух, вода и земя в Европа! Най-бързо застаряващата и умираща нация в СВЕТА! Пълна агония! Хората са лоши, продажни, злобни, късогледи, арогантни, наивни и мързеливи!!! От едната страна са партии изпълнени с лаици, които хабер си нямат как се управлява държава и от другата психодесни подобно на секта и аморфна маса търтеи. Кое не разбрахте, че сме антипример за всичко? Това е положението!

36

до 61

преди 3 години

Това, че в личен план си пропаднал, не значи нищо за останалите, камоли държавата.Плоските си съвети и най-вече думата "трябва" ги задръж за себе си.

35

до 61

преди 3 години

И какво пък толкова си "заслужил"?Дадат ти яйца в ръката и ти фърляш ли фърляш като че си в психиатрия.Ние направихме промяната в себе си и решихме, че е крайно унизително да сме на площада с тия о--трепки.Март месец ще си кажем думата.

34

Анонимен

преди 3 години

Протестът лека полека се изчерпва! Той си свърши работата и показа на много заспали хора, че нещата са крайно зле! Ние сме най-пропадналата държава и това е твърде жалко! От всеки от нас зависи да се превърнем отново в това, което заслужаваме! Всеки човек трябва да започне промяната първо в себе си и след това да предаде добрите мисли с околните му и да заживеем многократно по-смирено, но и по-хуманно и преди всичко спокойно! В България няма спойствие и поле за развитие!

33

Сержант

преди 3 години

И пред поделенията идете. Там има доста наши и ваши поставени на държавна хранилка . Идете вижте как 120кила жива маса покрива нормативи. Как се провеждат изпити. Всичко е проформа и може да се докаже всеки един момент.

32

Анонимен

преди 3 години

:-))) a glavnokomandvastiat bg armee go nema nikav v bulgaristana...stene li stene v estonia...:-)))

31

Анонимен

преди 3 години

borisov sigurno im plasta na tea veliki bg askeri ot nekoi taen trezor, toi e star ohranitel, sigur ima nekoia hralupka s levov izlishak...

30

Долна измет!

преди 3 години

Прекалихте!посегнахте на войската, нашата войска няма загубена битка,а едни наркоманчета, клошари и платени божковчета сеподиграха с националната ни гордост!Безчестие и срам за вас ***!

29

Анонимен

преди 3 години

Пак казвам - тези само на едно конкретно място няма да отидат да ос**ат - пред централата на бсп. Защо ли...

28

Анонимен

преди 3 години

МНО би трябвало да отговори с по бутилка "запалителна смес" на калпак, демек ракия.От вас мезето, от нас пиенето и ша са кротнат.

27

Отврат

преди 3 години

Вече ми се гади от тия и техните евтини простотии

26

Анонимен

преди 3 години

Не се справят добре на няма отчетено повишено потребление на домати и яйца,Дори и на производителите не помагат тези демонстранти, поне за него все трябва де се намери полза от тях но ми е трудно да я открия.

25

преди 3 години

Всичките десетима протестиращи замеряха министерството с домати.Резултата е двадесет домата хвърлени по стените на министерството.

24

Анонимен

преди 3 години

Що не идат да нападат в Москва Министерството на отбраната?Що не идат да нападнат Министерството на отбраната на Федерална република Германия? Щото в Русия преди да метнат каквото и да е по сградата на Министерството на отбраната-първо трябва да си изкопаят дупката сами.. А в Германия първо ще трябва да си напълнят гърба със слама... ама не от онази слама, където палеха полицаите на 2 септ., а от онази слама от ко.чината им.Долна и.змет ска.пана! ОТВРАТИХМЕ МЕ БЕЗВЪЗВРАТНО И ЗАВИНАГИ.ФАШИСТИ

23

Анонимен

преди 3 години

Някой има ли идея ако това се случи на Пентагона, какво би последвало за домато-запъртъко-метите.

22

Анонимен

преди 3 години

Shkembe, niama sa plashish, she viknem bat erdogan help, help da gi izmie :-)

21

Анонимен

преди 3 години

Abe tva sa razvaleni hadjiiski i armenski eftini stoki...vse edno liastovichki sa naakali sgradata...

20

Анонимен

преди 3 години

Да дойдат и на мен малко яйца и домати да хвърлят слагам мрежата

19

Военен

преди 3 години

Толкова могат дрогираните безделници!Пък и затова им плашат!?