77

Анонимен

преди 1 година

Какво общо имат ватенките с дебелака Каракачанов агента на Държавна сигурност? Той за да бъде във властта е готов да влезе в коалиция и с комунистите!

76

Зозо

преди 1 година

Ееееее, руснацииииии. Ще има в БГ 12 нови Ф-16 с електроника на Ф-35, нови 3D радари и ще дуате таратора в Черно море и на Балканите. Анадънму?

75

Анонимен

преди 1 година

Затова не трябваше да хуква като луд да пазарува , да обещава пари . Сега ще се окаже , че може пак да има затворени сектори от икономиката и натам да се налага да се насочват парични средства . Ама откъде ще ги вземе

74

Анонимен

преди 1 година

На Черепа само пари за яйца и домати му останаха и за няколко полуидиота да му ги хвърлят.Повече се дава за камерите да отразяват случката на падението като нещо съществено,но в праймтайма никакво отношение ,губеща кауза.Подобно на следчалгарския период на "7/8 и ще си паднала ",докато падна от ефир.

73

Анонимен

преди 1 година

Разбира се ,автоматично ще прехвърли вината върху някой друг , той никога не знае нищо и не е отговорен за нищо . Примерно ще уволни здравния министър , ама вирусът няма да се спре . Не вземе ли мерки да се намали събирането на хора , особено в затворени пространства , до десет дни ще имаме вече по 5 000 случая . Удивително този път Борисов се е засилил по италианския сценарий от март месец - блокирана здравна система

72

Анонимен

преди 1 година

Интересно , над 1000 с Ковид за ден , Борисов отново ще се направи ,че не вижда данните. Всички показатели са много високи - 22 починали , 23% процента пол.проби . В момента паниката и параноята го гонят , че каквато и мярка да въведе , автоматично ще му се пише негатив . Ставаме заложници на един изключително страхлив човек , интересуващ се само от политическото си оцеляване Няма друг изход , каквото се случва в другите държави , това ще стане и при нас - налагане на нови ограничения

71

Анонимен

преди 1 година

Време е за психиатрична експертиза на поведението и слабоумието на неонациските дирижирани първосигнални зомбита.Това да тъпчеш на едно място,да копаеш дъното,да слугуваш на криминални олигарси и да мислиш за демокрация, законност и справедливост,ако имат капацитет да мислят е несъвместимо.

70

Що не сте доволни?!?

преди 1 година

КИЛИМИ,, КАЛЕНДАРИ!!!!!Всичко, което беше по силите ни - дадохме ви го!ЗАЩО СТЕ НЕДОВОЛНИ?????

69

Анонимен

преди 1 година

MALKO E!!!!!Трябваше да влезем с ритници, да изкъртим всичката мебел и да я дарим на приятелите на Цвети Карапутчева в Кърджали.Те се радват на цветни килимчета.

68

Анонимен

преди 1 година

И така времето на чичо Пурчев залязла стремглаво,а отношението към него е гнусно.Нищо по различно от лудата посестрима антибългарка депуратка в евро,но добре похарчила чужди пари чрез един забягнал банкер.Сега се крие зад полата на бившия глупендър ,пише антибългарски резолюции и всичко за лични нечисти цели да избегне отговорност пред народа и засегнатите от грабежа.

67

Анонимен

преди 1 година

Кът почнат да замерят със 100 доларови банкноти, и аз бих се включил...за да ги събирам.

66

Анонимен

преди 1 година

Долу Мутрата от СИК!Долу шайката!

65

Анонимен

преди 1 година

Гербавата твар мре със страшна сила!Гърчи се, съска и мре!

64

Анонимен

преди 1 година

И колко примитива хвърляха яйца по сградата на Министерството на отбраната на страната?Един файтон дребни палячовци от кохортата на Триото на Дубайския престъпен бос .И какво,пак не са нарушили обществения ред, никой не е глобен,нито ще полага обществено полезен труд.Че защо искат оставка на министъра,какви мотиви,какви алтернативи?А щом не се подчинява,замерят сградата.Е моля,има ли полиция или ще гледаме първобитно общинни поплювковци да заемат ефирно време срещу солидно за плащане на медии.

63

Това

преди 1 година

Нежен протест ли е? Душички Мине.кови..

62

Теди

преди 1 година

И на главата на демона Мария Козарова да хвърлят яйца и домати

61

На Бабичкян

преди 1 година

Му отива да мъти. Кръгъл е, ще стане добра квачка. И без това протестиращите са колкото един кокошарник.

60

Анонимен

преди 1 година

Някой да извика рекордите на гинес. Най дълъг протест с най много храна изхабена и то без резултат.

59

Анонимен

преди 1 година

Охранителят, който стои на входа на тази сграда не е ли с автомат в ръце?Да беше пуснал един откос във въздуха, та онези лигльовци да напълнят гащите. Поне щеше да има на какво да се смеем, вече станаха много скучни тези платени представления.

58

Бабичкян

преди 1 година

Да се преквалифицира в квачка и да измъти едно яйце.И без това само зян от тия.